Meer dan 20 jaar specialist in unieke vakanties - Klantbeoordeling 9,1 - Lid ANVR en SGR
Vakantie Griekse eilanden

Vakantie Griekse eilanden

Een stukje Griekenland in het water

  1. Home
  2. Griekse eilanden

Eilandhoppen tussen de Griekse eilanden

Met zoveel eilanden is er voor ieder wat wils

Het vasteland van Griekeland is prachtig, maar mijn avontuurlijke hart maakt altijd een sprongetje wanneer ik denk aan een vakantie op de Griekse eilanden. Alle eilanden zijn mooi, met een azuurblauwe zee en gouden kuststrook. En de locals; die zijn op het ene eiland nog liever en vrolijker dan op het andere eiland.

Zou dat komen omdat het zonnetje hier altijd zo lekker schijnt?

Ontdek mijn adresjes op de Griekse eilanden

Via de filters kan jij jouw persoonlijke voorkeuren aangeven.

Ervaar het authentieke eilandleven

Op zoek naar een vakantieverblijf op de Griekse eilanden? Dan is het goed om te weten dat elk eiland een unieke sfeer en identiteit heeft. Elk eiland heeft haar eigen sfeer, unieke gebruiken en eigen culinaire specialiteiten. De ouzo smaakt nergens zo goed als op Lesbos, maar het lekkerste mezzes eet je op Kreta. Ook het landschap verschilt van eiland tot eiland. Wandel door de groene bergen van Ithaka, vaar langs de ruige kustlijn van Zakynthos of struin over de zwarte lavastranden van het vulkanische eiland Santorini. Het pittorese Lefkas heeft dan weer de groenste natuur.

Unieke plekjes op de Griekse eilanden

Welke plek je ook kiest voor een vakantie naar de Griekse eilanden, ik vond voor jou de meest bijzondere vakantieadresjes. Ver weg van het massatoerisme, tussen de locals. Geen toeristische hotels, maar kleinschalige plekjes gerund door gastvrije eigenaren. Zoek je een sfeervol appartement? Of verblijf je liever in een villa met privézwembad? Een huurauto is altijd inbegrepen, dus je kunt elke uithoek van het eiland verkennen.

Boek jij een vliegvakantie dan is deze bij mij altijd inclusief verblijf en huurauto!

Book your holiday with ease