Promotion

Vakantie Griekse eilanden

  • Home
  • griekse-eilanden

Vakantie Griekse eilanden

Het vasteland van Griekenland is prachtig, maar mijn avontuurlijke hart gaat altijd sneller kloppen bij de gedachten aan een vakantie op de Griekse eilanden. De azuurblauwe zee die afsteekt tegen de witte huisjes en overal waar je kijkt een zee van roze bloemen. En de locals; die zijn op het ene eiland nog liever dan op het andere eiland. Zou dat komen omdat het zonnetje hier altijd zo lekker schijnt?

Van Kreta tot Ithaka

Het leuke aan de Griekse eilanden vind ik dat elk eiland een eigen identiteit heeft. Elk eiland heeft haar eigen sfeer, unieke gebruiken en eigen culinaire specialiteiten. De ouzo smaakt nergens zo goed als op Lesbos, maar het lekkerste mezzes eet je op Kreta. Ook het landschap verschilt van eiland tot eiland. Wandel door de groene bergen van Ithaka, vaar langs de ruige kustlijn van Zakynthos of struin over de zwarte lavastranden van het vulkanische eiland Santorini.

Unieke adresjes voor een vakantie op de Griekse eilanden

Welk Griekse eiland je ook kiest, ik vond voor jou de meest bijzondere vakantieadresjes. Ver weg van het massatoerisme, tussen de locals. Geen toeristische hotels, maar kleinschalige plekjes gerund door gastvrije eigenaren. Zoek je een sfeervol appartement? Of verblijf je liever in een villa met privézwembad? Een huurauto is altijd inbegrepen, dus je kunt elke uithoek van het eiland verkennen.

Vakantie Kreta

Vakantie Kreta Ontdek Kreta

Vakantie Zakynthos

Vakantie Zakynthos Ontdek Zakynthos

Vakantie Kefalonia

Vakantie Kefalonia Ontdek Kefalonia
Sorteer op:

Vertrek

Reisduur

Prijs per persoon

Verblijf

Slaapkamers

Verzorging

Vervoer

Luchthaven

Afstand strand

Afstand centrum

Faciliteiten

Wi-Fi

Sterren

Thema's

Specials