Meer dan 20 jaar specialist in unieke vakanties - Klantbeoordeling 9,1 - Lid ANVR en SGR
Een camper rijdt door het onbewoonde Spanje

Autovakantie in Spanje

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Autovakantie
  4. Spanje

Een autovakantie naar Spanje: op en top vrijheid

Soms wil ik met mijn eigen auto op vakantie. Niet nadenken over hoeveel bagage er mee kan, vertrekken wanneer je wilt én de vrijheid om zelf door onbekende landschappen te rijden. Als je naar Spanje reist, kan dat dus prima met je eigen auto. Je hoeft geen rekening te houden met anderen en bepaalt zelf je route. Alle ruimte om het afwisselende Spanje te ontdekken dus. Van de bergachtige gebieden en de Costa Brava van Catalonië in Noord-Spanje tot de kilometerslange goudgele zandstranden in Andalusië. Overnachten doe je bij de meest knusse en met zorg uitgekozen kleinschalige adresjes, met je eigen auto gewoon voor de deur. Waar start jij je Spaanse avontuur?

Met een auto vol naar Spanje

Een autovakantie naar Spanje is echt ideaal als je lekker wil rondreizen. Met vrienden, familie of je geliefde is een eigen auto mee heel handig. Je bepaalt lekker zelf wat je meeneemt op vakantie, waar je stopt en wanneer je vertrekt. Het is wel zo fijn om van tevoren al wat adresjes te boeken. Dan hoef je daar niet meer over na te denken. Een gezellig boutique hotel, een b&b of een huis in de Spaanse binnenlanden met prachtig uitzicht: er zijn tal van onvergetelijke plekken om uit te kiezen. Soms wil je misschien last minute met de auto op pad. Ook dan kan je bij verschillende vakantiehuizen in Spanje terecht. Waar gaat jouw roadtrip naartoe?

Op ontdekkingstocht door Spanje

Als je met de auto de Pyreneeën in rijd en in Noord-Spanje aankomt, krijg je direct een vakantiegevoel. Het ontdekken van Spanje kan beginnen! Je kan daar al stoppen voor een mooie wandeling of je rijdt nog een stukje verder naar de Costa Brava voor een frisse duik de Middellandse Zee. Zuidelijker, in Alicante, zijn de roze zoutvelden van Las Salinas de Torrevieja echt het bezoeken waard. Daar is ook het Serra Gelada park, bestaande uit ruige kliffen en kleine eilandjes. In Andalusië is er ook van alles te zien. Het hoogtepunt is misschien wel El Torcal, ten noorden van Malaga. De machtige rotsen van kalksteen in dit natuurpark zijn afgesleten door het water en de wind. Je kijkt je ogen uit als je er doorheen wandelt. ‘s Avonds rijd je zo weer terug naar je vakantieverblijf. Ga je mee?

 

Boek jij een vliegvakantie dan is deze bij mij altijd inclusief verblijf en huurauto!

Book your holiday with ease