Meer dan 20 jaar specialist in unieke vakanties - Klantbeoordeling 9,1 - Lid ANVR en SGR
Meivakantie

Meivakantie 2025

Alles staat in bloei

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Schoolvakanties
  4. Meivakantie

Op vakantie in de meivakantie van 2025

Ik kijk reikhalzend uit naar de meivakantie, een periode waarin ik volop geniet van de eerste zonnestralen, de zachte lentebries en de bloeiende krokussen. Anders dan de andere schoolvakanties, is het in deze periode nooit te warm of te koud. Mijn liefde voor dit seizoen viert zich het liefst op een unieke Europese bestemming, ver weg van de drukte.

De beste opties voor jouw meivakantie

De meivakantie valt in 2025 van 26 april tot en met 4 mei. Scholen kunnen ervoor kiezen om één week extra vakantie te geven. Dit is in 2025 vaak de week van 5 mei tot en met 12 mei. De voorpret begint echter vaak al in de winter, tijdens de zoektocht naar het ultieme vakantieverblijf. Zo heb je ook nog eens ruime keuze uit de mooiste plekjes. Of het nu Griekenland of Italië is, een weekje op vakantie in mei is altijd een goed idee. Liever op avontuur met het hele gezin? Denk dan ook eens aan een korte vakantie, zoals een trip naar de Costa de Lisboa, of bezoek Spaanse steden, zoals Malaga en Sevilla in Andalusië.

Benieuwd naar mijn favoriete vakantieadresjes voor in de meivakantie? Ontdek ze hieronder!

Meivakantie
  • Nog in alle rust genieten
  • Aangename temperaturen
  • Op vakantie met het hele gezin

Ontdek mijn adresjes voor de meivakantie

Via de filters kan jij jouw persoonlijke voorkeuren aangeven.

Reizen naar warme bestemmingen in de meivakantie

Naar de zon in de bloeimaand

Een van mijn favoriete bestemmingen om te bezoeken in mei is Madeira. Dit bloemeneiland van Portugal komt tijdens de lente helemaal tot leven. Hier maak ik eindeloze wandelingen, ga ik op ontdekkingstocht bij de watervallen of geniet ik van de heerlijke lokale wijnen. Ook in Spanje kan ik altijd ultiem genieten van een weekje weg. Op de Canarische Eilanden als Tenerife of Gran Canaria begint het in deze periode al lekker warm te worden, maar ook op de eilandengroep Balearen komt de zon door. Hier voel je de eerste zonnestralen op je gezicht schijnen. Op de Griekse eilanden gaat het in mei echt beginnen en staan mijn eigenaren te springen om jou te ontvangen.

Last minutes in de meivakantie

Wil jij ook graag vakantietips voor een ontdekkingsreis in het voorjaar? Bekijk hierboven mijn favoriete plekjes in Europa en rondom de Middellandse Zee en laat je inspireren! Je kunt natuurlijk ook snuffelen tussen mijn last minute vakanties rondom de meivakantie. Als jij jouw koffers klaar zet, zorg ik voor de rest!

Boek jij een vliegvakantie dan is deze bij mij altijd inclusief verblijf en huurauto!

Book your holiday with ease