Meer dan 20 jaar specialist in unieke vakanties - Klantbeoordeling 9,1 - Lid ANVR en SGR
Onbezorgd boeken met onze omruilgarantie

Voorwaarden

Voor jouw vakantie

  1. Home
  2. Organisatie
  3. Voorwaarden

Voorwaarden Eliza was here

Indien jij bij ons jouw vakantie hebt geboekt, betekent dit dat jij akkoord gaat met onze voorwaarden. Het is daarom belangrijk dat jij deze voorwaarden goed leest, voordat jij de boeking definitief maakt. Ook is het belangrijk dat jij op de hoogte bent van de ANVR reisvoorwaarden en dat jij alle reisinformatie op de website hebt gelezen. Kom niet voor verrassingen te staan!

Uitsluiting herroepingsrecht

Het aanbod op de website is vrijblijvend en kan zo nodig worden herroepen. Herroeping wegens correctie van fouten in de berekening van bijvoorbeeld de reissom of van andere fouten is toegestaan. De herroeping dient zo spoedig mogelijk, doch in ieder geval binnen 24 uur (reizen naar Europa en de Middellandse Zeelanden) respectievelijk binnen 48 uur (reizen naar overige bestemmingen) na de dag van aanvaarding te geschieden onder opgaaf van redenen. Als de reiziger het aanbod aanvaardt in het weekend, vangt de termijn voor herroeping door de reisorganisator aan op zondagavond middernacht. Jij hebt in dat geval recht op volledige teruggave van eventueel betaalde gelden.

Kennelijke fouten

Er kunnen kennelijke fouten of kennelijke vergissingen optreden tijdens het aanbieden van mijn reizen of het boeken daarvan. Als deze als zodanig herkenbaar zijn, vanuit het perspectief van de gemiddelde reiziger, dan zijn deze fouten of vergissingen niet bindend voor mij.

Voorwaarden

 

Voorwaarden verzekeringen

Bekijk hier de voorwaarden en verdere informatie over de AXA reis- en annuleringsverzekering

Voorwaarden autohuur

Algemene voorwaarden Sunny Cars

De autohuurvoorwaarden verschillen per bestemming, per periode en per autotype. Deze voorwaarden van de door jouw gekozen auto vind je terug in boekingstap 1. Daarnaast ontvang je de voorwaarden samen met de autovoucher ongeveer één week voor vertrek per mail.