Voorwaarden

Voor jouw vakantie

  1. Home
  2. Organisatie
  3. Voorwaarden

Voorwaarden Eliza was here

Wees voorbereid

Indien je bij ons jouw vakantie hebt geboekt, betekent dit dat je akkoord gaat met onze voorwaarden. Het is daarom belangrijk dat je deze voorwaarden goed leest voordat je de boeking definitief maakt. Ook is het belangrijk dat je op de hoogte bent van de ANVR reisvoorwaarden en dat je alle reisinformatie op de website hebt gelezen. Kom niet voor verrassingen te staan!

Uitsluiting herroepingsrecht

Het aanbod op de website is vrijblijvend en kan zo nodig worden herroepen. Herroeping wegens correctie van fouten in de berekening van bijvoorbeeld de reissom of van andere fouten is toegestaan. De herroeping dient zo spoedig mogelijk, doch in ieder geval binnen 24 uur (reizen naar Europa en de Middellandse Zeelanden) respectievelijk binnen 48 uur (reizen naar overige bestemmingen) na de dag van aanvaarding te geschieden onder opgaaf van redenen. Als de reiziger het aanbod aanvaardt in het weekend, vangt de termijn voor herroeping door de reisorganisator aan op zondagavond middernacht. Je hebt in dat geval recht op volledige teruggave van eventueel betaalde gelden.

Kennelijke fouten

Er kunnen kennelijke fouten of kennelijke vergissingen optreden tijdens het aanbieden van mijn reizen of het boeken daarvan. Als deze als zodanig herkenbaar zijn, vanuit het perspectief van de gemiddelde reiziger, dan zijn deze fouten of vergissingen niet bindend voor mij.

Het herroepingsrecht van artikel 6 in de Algemene voorwaarden Thuiswinkel is ingevolge artikel 10 lid 4 uitgesloten.

Autohuur voorwaarden

Algemene voorwaarden Sunny Cars

De autohuur voorwaarden kunnen per bestemming verschillen. Onderstaand vind je per bestemming de juiste voorwaarden. Lees deze goed door en voorkom problemen bij aankomst!

Vertrek april t/m oktober  

Vertrek november t/m maart

Deze voorwaarden zullen snel volgen.