Voorwaarden

Voor jouw vakantie

  1. Home
  2. Organisatie
  3. Voorwaarden

Voorwaarden Eliza was here

Indien jij bij ons jouw vakantie hebt geboekt, betekent dit dat jij akkoord gaat met onze voorwaarden. Het is daarom belangrijk dat jij deze voorwaarden goed leest, voordat jij de boeking definitief maakt. Ook is het belangrijk dat jij op de hoogte bent van de ANVR reisvoorwaarden en dat jij alle reisinformatie op de website hebt gelezen. Kom niet voor verrassingen te staan!

Uitsluiting herroepingsrecht

Het aanbod op de website is vrijblijvend en kan zo nodig worden herroepen. Herroeping wegens correctie van fouten in de berekening van bijvoorbeeld de reissom of van andere fouten is toegestaan. De herroeping dient zo spoedig mogelijk, doch in ieder geval binnen 24 uur (reizen naar Europa en de Middellandse Zeelanden) respectievelijk binnen 48 uur (reizen naar overige bestemmingen) na de dag van aanvaarding te geschieden onder opgaaf van redenen. Als de reiziger het aanbod aanvaardt in het weekend, vangt de termijn voor herroeping door de reisorganisator aan op zondagavond middernacht. Jij hebt in dat geval recht op volledige teruggave van eventueel betaalde gelden.

Kennelijke fouten

Er kunnen kennelijke fouten of kennelijke vergissingen optreden tijdens het aanbieden van mijn reizen of het boeken daarvan. Als deze als zodanig herkenbaar zijn, vanuit het perspectief van de gemiddelde reiziger, dan zijn deze fouten of vergissingen niet bindend voor mij.

Voorwaarden

Voorwaarden verzekeringen

Het is belangrijk om goed verzekerd op vakantie te gaan. Hoewel jij altijd hoopt het niet nodig te hebben, kan jij voor vervelende financiële verrassingen komen te staan wanneer dit niet goed geregeld is. Bij Eliza was here sluit jij jouw reis- en/of annuleringsverzekering bij eenvoudig af bij de betrouwbare internationale verzekeraar Inter Partner Assistance NV, een AXA onderneming. Dit kan tijdens jouw boeking of neem achteraf contact met ons op. Zo kan jij onbezorgd op vakantie gaan.

Belangrijk: al onze verzekeringen worden uitgevoerd door AXA, tenzij jij de verzekering voor 3 november 2020 hebt geboekt. In dat geval is Europeesche de uitvoerder.

Voorwaarden AXA (vanaf 3 november 2020)

Voorwaarden Europeesche (tot en met 2 november 2020)