Sinds ik tal van mijn vakanties doorbracht in Portugal, ben ik erachter dat Portugal ook een heerlijke vakantiebestemming is met kinderen. Bij de unieke adresjes die ik ontdekte, zag ik op sommige plekken kinderen rustig spelen in het zwembad of genieten van de heerlijke zithoekjes. Toen mijn vriendin Isabelle me vroeg of ik voor haar eens kon onderzoeken waar ze met haar kinderen moet zijn voor een vakantie ver weg van de massa in Portugal, kwam ik heel wat leuks tegen!

Costa de Lisboa met kinderen

Een van mijn favoriete streken in Portugal is Costa de Lisboa. De regio van hoofdstad Lissabon, een stad die voor kinderen meteen ook een feestje is. Met de vele smalle straatjes en gezellige pleinen weet ik bijna zeker dat ook de kleintjes Lissabon een geweldige plek vinden. Ook leuk voor kinderen om te ontdekken in Portugal is het Palácio Nacional da Pena, dat bekend staat om zijn uitgesproken kleuren. Geel, paars, rood… De kleuren alleen al gaan kinderen interessant vinden! En mocht je nog meer leuks zoeken, maak dan een boottocht met de kinderen, bij Setúbal. Met een beetje geluk spotten ze dolfijnen…

Citytrip Lissabon

Villa Ana Margarida: authentiek adresje met kinderen in Portugal

Eén van de adresjes die ik mijn vriendin Isabelle meteen tipte, is Villa Ana Margarida. Toen ik de eigenaar van het adresje ontmoette en naar zijn verhaal luisterde, was ik om. Zijn passie voor deze plek is groot, en dat is te zien aan de uitstraling van Villa Ana Margarida. Het is haast sprookjesachtig te noemen… Maar het allermooiste? Dat is de ligging van dit plekje. Direct aan zee. Vanuit het zwembad keek ik hier uren naar de golven, zo dichtbij. Ik weet één ding zeker: de kleintjes van Isabelle gaan hiervan genieten.

Villa Ana Margarida

Algarve met kinderen

Denkend aan die kleintjes van mijn vriendin Isabelle, zie ik het al helemaal voor me: de stranden van de Algarve. Spelend in het zand. Dansen in de golven. De Algarve is prachtig en wat mij betreft zeker een mooie vakantiebestemming met kinderen! Naast de schitterende natuur heeft de Algarve ook heel wat attractieparken die voor de kinderen leuk zijn. Zo is ZooMarine, het Dolfinarium van Portugal. Maar leuker nog is om de dieren in het wild te spotten met een boottocht vanuit Sagres of Ferragudo!

Algarve Monchique

Quinta Sao Pedro: sfeervol adresje met kinderen in de Algarve

Het ideale vakantieplekje voor Isabelle met haar kinderen in de Algarve? Quinta Sao Pedro! Zelf was ik op slag verliefd toen ik de quinta per toeval tegenkwam, tijdens mijn ronde door de duinen. De witte huisjes, de blauwe details, de sfeervolle buitenplekjes, het zwembad en de loungehoek… Een plekje dat Isabelle fantastisch zal vinden, maar haar kinderen zeker te weten ook!

Quinta Sao Pedro

Nog meer unieke vakanties met kinderen in Portugal

Eerlijk toegeven: ik vind het altijd weer lastig om mijn voorkeuren uit te spreken over de unieke adresjes die ik ontdek. Want allemaal zijn ze anders, allemaal hebben ze zo hun eigen charme. Mocht je benieuwd zijn naar nog meer kleinschalige adresjes in Portugal waar kinderen meer dan welkom zijn? Ik heb ze hier voor je op een rij gezet. 

Tip van Eliza!

Wil je vaker leuke reisverhalen en bijzondere tips van mij ontvangen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief.

Sinds ik tal van mijn vakanties doorbracht in Portugal, ben ik erachter dat Portugal ook een heerlijke vakantiebestemming is met kinderen. Bij de unieke adresjes die ik ontdekte, zag ik op sommige plekken kinderen rustig spelen in het zwembad of genieten van de heerlijke zithoekjes. Toen mijn vriendin Isabelle me vroeg of ik voor haar eens kon onderzoeken waar ze met haar kinderen moet zijn voor een vakantie ver weg van de massa in Portugal, kwam ik heel wat leuks tegen!

Costa de Lisboa met kinderen

Een van mijn favoriete streken in Portugal is Costa de Lisboa. De regio van hoofdstad Lissabon, een stad die voor kinderen meteen ook een feestje is. Met de vele smalle straatjes en gezellige pleinen weet ik bijna zeker dat ook de kleintjes Lissabon een geweldige plek vinden. Ook leuk voor kinderen om te ontdekken in Portugal is het Palácio Nacional da Pena, dat bekend staat om zijn uitgesproken kleuren. Geel, paars, rood… De kleuren alleen al gaan kinderen interessant vinden! En mocht je nog meer leuks zoeken, maak dan een boottocht met de kinderen, bij Setúbal. Met een beetje geluk spotten ze dolfijnen…

Citytrip Lissabon

Villa Ana Margarida: authentiek adresje met kinderen in Portugal

Eén van de adresjes die ik mijn vriendin Isabelle meteen tipte, is Villa Ana Margarida. Toen ik de eigenaar van het adresje ontmoette en naar zijn verhaal luisterde, was ik om. Zijn passie voor deze plek is groot, en dat is te zien aan de uitstraling van Villa Ana Margarida. Het is haast sprookjesachtig te noemen… Maar het allermooiste? Dat is de ligging van dit plekje. Direct aan zee. Vanuit het zwembad keek ik hier uren naar de golven, zo dichtbij. Ik weet één ding zeker: de kleintjes van Isabelle gaan hiervan genieten.

Villa Ana Margarida

Algarve met kinderen

Denkend aan die kleintjes van mijn vriendin Isabelle, zie ik het al helemaal voor me: de stranden van de Algarve. Spelend in het zand. Dansen in de golven. De Algarve is prachtig en wat mij betreft zeker een mooie vakantiebestemming met kinderen! Naast de schitterende natuur heeft de Algarve ook heel wat attractieparken die voor de kinderen leuk zijn. Zo is ZooMarine, het Dolfinarium van Portugal. Maar leuker nog is om de dieren in het wild te spotten met een boottocht vanuit Sagres of Ferragudo!

Algarve Monchique

Quinta Sao Pedro: sfeervol adresje met kinderen in de Algarve

Het ideale vakantieplekje voor Isabelle met haar kinderen in de Algarve? Quinta Sao Pedro! Zelf was ik op slag verliefd toen ik de quinta per toeval tegenkwam, tijdens mijn ronde door de duinen. De witte huisjes, de blauwe details, de sfeervolle buitenplekjes, het zwembad en de loungehoek… Een plekje dat Isabelle fantastisch zal vinden, maar haar kinderen zeker te weten ook!

Quinta Sao Pedro

Nog meer unieke vakanties met kinderen in Portugal

Eerlijk toegeven: ik vind het altijd weer lastig om mijn voorkeuren uit te spreken over de unieke adresjes die ik ontdek. Want allemaal zijn ze anders, allemaal hebben ze zo hun eigen charme. Mocht je benieuwd zijn naar nog meer kleinschalige adresjes in Portugal waar kinderen meer dan welkom zijn? Ik heb ze hier voor je op een rij gezet. 

Tip van Eliza!

Wil je vaker leuke reisverhalen en bijzondere tips van mij ontvangen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief.

15 oktober, 2021|0 Reacties

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.