Als ik op vakantie ga, zoek ik vaak de gezelligheid op. Of dat nu mijn eigen vrienden zijn, de eigenaren van de accommodatie waar ik verblijf of de lokale bevolking, ik vind het allemaal even fijn! Maar soms heb ik ook wel even behoefte aan rust om mij heen. Dan ga ik graag naar een accommodatie waar ik me juist helemaal terug kan trekken en meer privacy heb. En waar kan dat nu beter dan bij een villa met een eigen zwembad? Met een goed boek, een lekker drankje en zo nu en dan ongestoord een verfrissende duik kunnen nemen. Ik heb mijn favoriete villa’s met privézwembad in Griekenland op een rijtje gezet en die deel ik graag met je!

Il Tesori Dassia Villas – Corfu

‘Een rustgevende en gemoedelijke wereld’, dat is Il Tesori Dassia Villas. Goede service en kwaliteit staan hoog in het vaandel. Over elk detail is nagedacht: overal rondom het huis zijn zonneplekken, de speelse etages, een bijzondere indeling… En het belangrijkste: omdat alles er privé is, kan ik er ongestoord genieten!

Il Tesori Dassia Villas

Schiza Houses – Peloponessos

Na een uitstapje naar het schattige vissersdorpje Agios Nikolaos trek ik me het liefst terug bij Schiza Houses. Vanaf mijn zwembad heb ik een prachtig uitzicht over het ruige, groene landschap dat overloopt in een helderblauwe zee.

Schiza Houses

Agios Nikitas Villas – Lefkas

De huisjes van Agios Nikitas Villas liggen verspreid over een heuvelachtig terrein op verschillende hoogtes. Ze zijn omgeven door bomen, tuintjes en patio’s. En de inrichting? Een mooie combinatie van modern en rustiek! Elke dag die ik hier door mag brengen, lijkt wel een traktatie.

Agios Nikitas Villas

Kalliroi Villa – Kefalonia

Toen ik voor het eerst bij Kalliroi Villa verbleef vergeleek eigenaresse Dionisia de villa met het perfecte gerecht. Elk ingrediënt is met zorg uitgekozen en samen zorgen ze voor een smaakvol, harmonieus geheel. Hier spendeer ik mijn dagen het liefst in pure ontspanning bij het zwembad.

Kalliroi Villa

Boschetto Villas – Zakynthos

Het eiland Zakynthos staat bekend om haar stranden, maar tijdens mijn verblijf bij Boschetto Villas zoek ik de rust op bij mijn eigen privézwembad. De sfeervolle inrichting geeft de villa een ruimtelijk gevoel, waar ik me helemaal op mijn gemak voel. Bovendien kan ik elke avond genieten van de ondergaande zon. Wat wil een mens nog meer?

Boschetto Villas

Nog meer Griekse villa’s met privézwembad?

Heb jij al een plekje gespot waar jij aan het zwembad zou willen liggen? Of kun je, net zoals ik, niet kiezen? Bekijk snel al mijn adresjes met privézwembad.

Wil je vaker leuke reisverhalen en bijzondere tips van mij ontvangen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief.

Als ik op vakantie ga, zoek ik vaak de gezelligheid op. Of dat nu mijn eigen vrienden zijn, de eigenaren van de accommodatie waar ik verblijf of de lokale bevolking, ik vind het allemaal even fijn! Maar soms heb ik ook wel even behoefte aan rust om mij heen. Dan ga ik graag naar een accommodatie waar ik me juist helemaal terug kan trekken en meer privacy heb. En waar kan dat nu beter dan bij een villa met een eigen zwembad? Met een goed boek, een lekker drankje en zo nu en dan ongestoord een verfrissende duik kunnen nemen. Ik heb mijn favoriete villa’s met privézwembad in Griekenland op een rijtje gezet en die deel ik graag met je!

Il Tesori Dassia Villas – Corfu

‘Een rustgevende en gemoedelijke wereld’, dat is Il Tesori Dassia Villas. Goede service en kwaliteit staan hoog in het vaandel. Over elk detail is nagedacht: overal rondom het huis zijn zonneplekken, de speelse etages, een bijzondere indeling… En het belangrijkste: omdat alles er privé is, kan ik er ongestoord genieten!

Il Tesori Dassia Villas

Schiza Houses – Peloponessos

Na een uitstapje naar het schattige vissersdorpje Agios Nikolaos trek ik me het liefst terug bij Schiza Houses. Vanaf mijn zwembad heb ik een prachtig uitzicht over het ruige, groene landschap dat overloopt in een helderblauwe zee.

Schiza Houses

Agios Nikitas Villas – Lefkas

De huisjes van Agios Nikitas Villas liggen verspreid over een heuvelachtig terrein op verschillende hoogtes. Ze zijn omgeven door bomen, tuintjes en patio’s. En de inrichting? Een mooie combinatie van modern en rustiek! Elke dag die ik hier door mag brengen, lijkt wel een traktatie.

Agios Nikitas Villas

Kalliroi Villa – Kefalonia

Toen ik voor het eerst bij Kalliroi Villa verbleef vergeleek eigenaresse Dionisia de villa met het perfecte gerecht. Elk ingrediënt is met zorg uitgekozen en samen zorgen ze voor een smaakvol, harmonieus geheel. Hier spendeer ik mijn dagen het liefst in pure ontspanning bij het zwembad.

Kalliroi Villa

Boschetto Villas – Zakynthos

Het eiland Zakynthos staat bekend om haar stranden, maar tijdens mijn verblijf bij Boschetto Villas zoek ik de rust op bij mijn eigen privézwembad. De sfeervolle inrichting geeft de villa een ruimtelijk gevoel, waar ik me helemaal op mijn gemak voel. Bovendien kan ik elke avond genieten van de ondergaande zon. Wat wil een mens nog meer?

Boschetto Villas

Nog meer Griekse villa’s met privézwembad?

Heb jij al een plekje gespot waar jij aan het zwembad zou willen liggen? Of kun je, net zoals ik, niet kiezen? Bekijk snel al mijn adresjes met privézwembad.

Wil je vaker leuke reisverhalen en bijzondere tips van mij ontvangen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief.

24 februari, 2017|3 Reacties

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

  1. Athina 25 februari, 2017 at 10:26 am - Reply

    Ik ben dol op Karpathos en kom en ieder jaar! Arpathea Villas staat zeker op mijn lijstje 😉 Mijn favoriet is Poseidon hotel op Karpathos, welliswaar geen privé zwembad, maar wel een privé jacuzzi!

  2. Vakantieplek 27 februari, 2017 at 9:25 am - Reply

    Jeetje wat een prachtige villa’s zeg! En ook heerlijk dat je gewoon je eigen plekje hebt. Ik zou er ook echt helemaal tot rust komen denk ik 🙂

  3. Kim 21 maart, 2017 at 1:21 pm - Reply

    Ik ga dit jaar ook op vakantie naar Griekenland en ik heb in mijn tuin ook een jacuzzi staan echt heerlijk!