Als ik op vakantie ga, zoek ik vaak de gezelligheid op. Of dat nu mijn eigen vrienden zijn, de eigenaren van de accommodatie waar ik verblijf of de lokale bevolking… Ik vind het allemaal even fijn! Maar soms heb ik ook wel behoefte aan rust om mij heen. Dan ga ik graag naar een accommodatie waar ik me juist helemaal terug kan trekken en meer privacy heb. En waar kan dat nu beter dan in Griekenland? Met een goed boek, een lekker drankje en zo nu en dan ongestoord een verfrissende duik kunnen nemen. Ik heb mijn favoriete Griekse villa’s met privézwembad op een rijtje gezet en die deel ik graag met je!

Adipni Villas – Corfu

Adipni Villas biedt een betoverende mix van geschiedenis en hedendaagse architectuur. Ontdek vier eigentijdse villa’s – Zoë, Charis, Nikos en Cleo – elk met twee verdiepingen, een prachtige tuin en een privézwembad. Ontspan op het terras onder de stralende zon of neem een verfrissende duik in je zwembad. En als je de omgeving wilt verkennen, breng dan een bezoek aan één van de historische kerken in het dorp of maak een rit naar de prachtige stranden van het eiland.

Adipni Villas

Earth & Sky – Peloponnesos

Na een uitstapje naar het pittoreske dorpje Kardamili, trek ik me het liefst terug bij Earth & Sky. Vanaf mijn zwembad heb ik een prachtig uitzicht over het ruige, groene landschap dat overloopt in een helderblauwe zee. Het verblijf zelf doet zijn naam eer aan: je vindt hier veel aardetinten en er is veel ruimte voor connectie met de natuur. Werkelijk een lust voor het oog

Earth & Sky

Agios Nikitas Villas – Lefkas

De huisjes van Agios Nikitas Villas liggen verspreid over een heuvelachtig terrein op verschillende hoogtes. Ze zijn omgeven door bomen, tuintjes en patio’s. En de inrichting? Een mooie combinatie van modern en rustiek! Elke dag die ik hier door mag brengen, lijkt wel een traktatie.

Agios Nikitas Villas

KV Villas – Kefalonia

Met haar moderne architectuur en een adembenemend uitzicht op de zee, is KV Villas een echte parel op Kefalonia. Elke villa heeft een eigen patio, toegang tot het schitterende infinity pool en een heerlijke inloopdouche. Dat is pas ultiem comfort. Hier spendeer ik het liefst mijn dagen bij het zwembad. Liever een duik in zee nemen? Geen probleem, het strand ligt op maar 50 meter afstand.

KV Villas

Boschetto Villas – Zakynthos

Het eiland Zakynthos staat bekend om haar stranden, maar tijdens mijn verblijf bij Boschetto Villas zoek ik de rust op bij mijn eigen privézwembad. De sfeervolle inrichting geeft de villa een ruimtelijk gevoel, waar ik me helemaal op mijn gemak voel. Bovendien kan ik elke avond genieten van de ondergaande zon. Wat wil een mens nog meer?

De Boschetto Villas zijn voorzien van privézwembaden

Foto: je eigen privézwembad in de Boschetto Villas

Zelf een villa in Griekenland met een (privé)zwembad huren?

Heb jij al een plekje gespot waar jij aan het zwembad zou willen liggen? Of kun je, net zoals ik, niet kiezen? Bekijk snel al mijn vakantiehuizen in Griekenland met een zwembad.

Wil je vaker leuke reisverhalen en bijzondere tips van mij ontvangen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief.

Als ik op vakantie ga, zoek ik vaak de gezelligheid op. Of dat nu mijn eigen vrienden zijn, de eigenaren van de accommodatie waar ik verblijf of de lokale bevolking… Ik vind het allemaal even fijn! Maar soms heb ik ook wel behoefte aan rust om mij heen. Dan ga ik graag naar een accommodatie waar ik me juist helemaal terug kan trekken en meer privacy heb. En waar kan dat nu beter dan in Griekenland? Met een goed boek, een lekker drankje en zo nu en dan ongestoord een verfrissende duik kunnen nemen. Ik heb mijn favoriete Griekse villa’s met privézwembad op een rijtje gezet en die deel ik graag met je!

Adipni Villas – Corfu

Adipni Villas biedt een betoverende mix van geschiedenis en hedendaagse architectuur. Ontdek vier eigentijdse villa’s – Zoë, Charis, Nikos en Cleo – elk met twee verdiepingen, een prachtige tuin en een privézwembad. Ontspan op het terras onder de stralende zon of neem een verfrissende duik in je zwembad. En als je de omgeving wilt verkennen, breng dan een bezoek aan één van de historische kerken in het dorp of maak een rit naar de prachtige stranden van het eiland.

Adipni Villas

Earth & Sky – Peloponnesos

Na een uitstapje naar het pittoreske dorpje Kardamili, trek ik me het liefst terug bij Earth & Sky. Vanaf mijn zwembad heb ik een prachtig uitzicht over het ruige, groene landschap dat overloopt in een helderblauwe zee. Het verblijf zelf doet zijn naam eer aan: je vindt hier veel aardetinten en er is veel ruimte voor connectie met de natuur. Werkelijk een lust voor het oog

Earth & Sky

Agios Nikitas Villas – Lefkas

De huisjes van Agios Nikitas Villas liggen verspreid over een heuvelachtig terrein op verschillende hoogtes. Ze zijn omgeven door bomen, tuintjes en patio’s. En de inrichting? Een mooie combinatie van modern en rustiek! Elke dag die ik hier door mag brengen, lijkt wel een traktatie.

Agios Nikitas Villas

KV Villas – Kefalonia

Met haar moderne architectuur en een adembenemend uitzicht op de zee, is KV Villas een echte parel op Kefalonia. Elke villa heeft een eigen patio, toegang tot het schitterende infinity pool en een heerlijke inloopdouche. Dat is pas ultiem comfort. Hier spendeer ik het liefst mijn dagen bij het zwembad. Liever een duik in zee nemen? Geen probleem, het strand ligt op maar 50 meter afstand.

KV Villas

Boschetto Villas – Zakynthos

Het eiland Zakynthos staat bekend om haar stranden, maar tijdens mijn verblijf bij Boschetto Villas zoek ik de rust op bij mijn eigen privézwembad. De sfeervolle inrichting geeft de villa een ruimtelijk gevoel, waar ik me helemaal op mijn gemak voel. Bovendien kan ik elke avond genieten van de ondergaande zon. Wat wil een mens nog meer?

De Boschetto Villas zijn voorzien van privézwembaden

Foto: je eigen privézwembad in de Boschetto Villas

Zelf een villa in Griekenland met een (privé)zwembad huren?

Heb jij al een plekje gespot waar jij aan het zwembad zou willen liggen? Of kun je, net zoals ik, niet kiezen? Bekijk snel al mijn vakantiehuizen in Griekenland met een zwembad.

Wil je vaker leuke reisverhalen en bijzondere tips van mij ontvangen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief.

29 november, 2023|0 Reacties

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.