Heb je voor jouw gevoel te weinig zon gezien dit jaar? Daar kan ik mij iets bij voorstellen. Ik zoek waar en wanneer ik kan de zonnestralen op. Vaak hoor ik van mijn vriendinnen dat ze graag in de herfstvakantie er nog even met het gezin tussenuit willen. Maar waar is het nou fijn vertoeven met de kinderen? Ik heb het uitgezocht. Dit zijn mijn 8 tips voor een herfstvakantie met kinderen!

1. Rust en ruimte bij Monodentri Villas

Een plekje in de zon, een plekje in de schaduw, het kan allemaal bij Monodentri Villas op Lefkas. Omringd door olijfbomen en een grote tuin kun jij ook even een rustmomentje pakken. Of het nu op het ligbed aan het zwembad is of in de hangmat onder de bomen; de kinderen gaan hun eigen gang wel.

Monodentri Villas

2. Kleurrijk genieten bij El Chorro Villas

Tussen de robuuste natuur van Andalusie duikt dit kleurrijke plekje op. De tuinen zijn gevuld met bloemen die pracgtig afsteken tegen het blauwe water van het zwembad. Het fijne is dat er vlakbij El Chorro Villas een restaurantje ligt, maar nog fijner is dat je hier zelf de barbecue kunt aanzetten en op je gemak kan eten. De kinderen nemen nog een duik terwijl jij van de Spaanse lekkernijen geniet.

El Chorro Villas

3. Villa’s vol verhalen bij Archontiko Koutsis

Wat een bijzondere villa’s van Archontiko Koutsis! De villa’s hebben een authentieke uitstraling en geven je het idee dat je terug bent in de tijd van de Middelleeuwen van Zakynthos. Je wordt dan ook verwelkomt in stijl met een mandje vers geplukt fruit en een fles wijn uit de regio. Toen ik voor het eerst de villa’s binnenstapte, viel mijn mond open van verbazing. Dit had ik niet verwacht… Het interieur is heel chique ingericht in combinatie met de unieke details, een mooi contrast.

Ik vind het fijn om in het begin van de maand oktober naar Zakynthos te gaan, omdat de temperatuur goed aangenaam is. Het is ook de moeite waard om de tijd te nemen om te gaan duiken, aangezien de zee zo helder is dat je zelfs nog de schildpadden kunt zien.

Archontiko Koutsis

4. Vertoeven op je eigen terras bij Sant’ Agata Villas

Als ik over de zandweggetjes door het kleurrijke Kefalonia voel ik de warmte van het zonnetje al opkomen. Het eiland is heerlijk rustig en het weer is ook nog eens uitstekend! Ik weet zeker dat ik hier ga genieten. Als ik het dorpje Matzavinata binnen rijd, zie ik al een prachtig paradijsje tevoorschijn komen. In de verte spot ik al de prachtige natuur om de Sant’ Agata Villas heen.

Ik weet nu al wat ik morgenochtend als eerste ga doen. Een fijne herfstwandeling door de groene natuur van Kefalonia en daarna genieten op mijn eigen terrasje. Het is hier onbezorgd genieten!

Sant Agata Villas

5. Verfrissend windje bij El Camino

Ook rond de herfst kom ik graag bij mijn verblijfje El Camino. Doordat het eiland Lefkas ten westen ligt van het Griekse vasteland, is het in oktober iets frisser dan doorgaans. Gelukkig is het er alsnog gemiddeld zo’n 23 graden. Het stadje Tsoukalades staat ook bekend om de verschillende windstreken. Als ik bij El Camino ben, voel ik altijd een heerlijk verfrissend windje door mijn haren. Je kunt hier ook heel makkelijk uitwaaien aan het strand.

De villa’s liggen namelijk verscholen tussen de olijfbomen en natuurstenen muren waarachter een pittoresk paadje is die je leidt naar de zee. Maar je kunt ook vertoeven bij je privézwembad, jacuzzi of spring onder de buitendouche met warm water! Het geeft me altijd net een extra vakantiegevoel als ik buiten kan koken. Samen met mijn vriendinnen vind ik het leuk om te barbecueën in de buitenkeuken.

El Camino Villas

6. Groene natuur bij Aresti Villas

Een pareltje op Zakynthos waar Maria jouw gezin tot in de puntjes verzorgd: Aresti Villas. Tijdens jouw verblijf staat ze graag voor je klaar met een heerlijk ontbijtje. Wel zo fijn, de kinderen schuiven zo aan! Voor degenen die graag zelf willen koken is de villa voorzien van een fornuis met oven en er is zelfs een kleine vaatwasser aanwezig.

 En extra leuk voor kinderen: op tien minuten rijden is er een groot glijbanen/waterpretpark waar je je vast wel een dagje kunt vermaken.

Aresti Villas

7. Plezier voor de kinderen bij Pe No Monte

Portugal is in oktober nog steeds een geliefde bestemming en in Alentejo kreeg ik van mijn vriendin Tamara te horen dat Pe No Monte een echte aanrader is voor een herfstvakantie met kinderen. Aan vermaak is hier namelijk gedacht, ze zijn hier uren zoet met in de speeltuin, met het boekenhoekje en het speelgoed. Ook aan de inrichting is gedacht, er zijn kinderstoelen, een babybad en bedhekje beschikbaar. Hoef je het zelf niet mee te nemen!

Pe No Monte

8. Het adembenemende White Village

In dit rustige deel van Rhodos doemt er ineens een wit dorpje op waar al vele reisgezelschappen hun koffers hebben uitgepakt. Ook voor de familie zijn er villa’s waar je alle ruimte hebt. Het privézwembad maakt het natuurlijk wel zo handig als de kinderen toch even een duik willen nemen. Je kunt ze altijd makkelijk in de gaten houden. White Village is van alle gemakken voorzien!

White Village

Waar ga jij met de kinderen naartoe in de herfstvakantie?

Ontdek snel meer adresjes voor de herfstvakantie.

Wil je vaker leuke reisverhalen en bijzondere tips van mij ontvangen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief.

Heb je voor jouw gevoel te weinig zon gezien dit jaar? Daar kan ik mij iets bij voorstellen. Ik zoek waar en wanneer ik kan de zonnestralen op. Vaak hoor ik van mijn vriendinnen dat ze graag in de herfstvakantie er nog even met het gezin tussenuit willen. Maar waar is het nou fijn vertoeven met de kinderen? Ik heb het uitgezocht. Dit zijn mijn 8 tips voor een herfstvakantie met kinderen!

1. Rust en ruimte bij Monodentri Villas

Een plekje in de zon, een plekje in de schaduw, het kan allemaal bij Monodentri Villas op Lefkas. Omringd door olijfbomen en een grote tuin kun jij ook even een rustmomentje pakken. Of het nu op het ligbed aan het zwembad is of in de hangmat onder de bomen; de kinderen gaan hun eigen gang wel.

Monodentri Villas

2. Kleurrijk genieten bij El Chorro Villas

Tussen de robuuste natuur van Andalusie duikt dit kleurrijke plekje op. De tuinen zijn gevuld met bloemen die pracgtig afsteken tegen het blauwe water van het zwembad. Het fijne is dat er vlakbij El Chorro Villas een restaurantje ligt, maar nog fijner is dat je hier zelf de barbecue kunt aanzetten en op je gemak kan eten. De kinderen nemen nog een duik terwijl jij van de Spaanse lekkernijen geniet.

El Chorro Villas

3. Villa’s vol verhalen bij Archontiko Koutsis

Wat een bijzondere villa’s van Archontiko Koutsis! De villa’s hebben een authentieke uitstraling en geven je het idee dat je terug bent in de tijd van de Middelleeuwen van Zakynthos. Je wordt dan ook verwelkomt in stijl met een mandje vers geplukt fruit en een fles wijn uit de regio. Toen ik voor het eerst de villa’s binnenstapte, viel mijn mond open van verbazing. Dit had ik niet verwacht… Het interieur is heel chique ingericht in combinatie met de unieke details, een mooi contrast.

Ik vind het fijn om in het begin van de maand oktober naar Zakynthos te gaan, omdat de temperatuur goed aangenaam is. Het is ook de moeite waard om de tijd te nemen om te gaan duiken, aangezien de zee zo helder is dat je zelfs nog de schildpadden kunt zien.

Archontiko Koutsis

4. Vertoeven op je eigen terras bij Sant’ Agata Villas

Als ik over de zandweggetjes door het kleurrijke Kefalonia voel ik de warmte van het zonnetje al opkomen. Het eiland is heerlijk rustig en het weer is ook nog eens uitstekend! Ik weet zeker dat ik hier ga genieten. Als ik het dorpje Matzavinata binnen rijd, zie ik al een prachtig paradijsje tevoorschijn komen. In de verte spot ik al de prachtige natuur om de Sant’ Agata Villas heen.

Ik weet nu al wat ik morgenochtend als eerste ga doen. Een fijne herfstwandeling door de groene natuur van Kefalonia en daarna genieten op mijn eigen terrasje. Het is hier onbezorgd genieten!

Sant Agata Villas

5. Verfrissend windje bij El Camino

Ook rond de herfst kom ik graag bij mijn verblijfje El Camino. Doordat het eiland Lefkas ten westen ligt van het Griekse vasteland, is het in oktober iets frisser dan doorgaans. Gelukkig is het er alsnog gemiddeld zo’n 23 graden. Het stadje Tsoukalades staat ook bekend om de verschillende windstreken. Als ik bij El Camino ben, voel ik altijd een heerlijk verfrissend windje door mijn haren. Je kunt hier ook heel makkelijk uitwaaien aan het strand.

De villa’s liggen namelijk verscholen tussen de olijfbomen en natuurstenen muren waarachter een pittoresk paadje is die je leidt naar de zee. Maar je kunt ook vertoeven bij je privézwembad, jacuzzi of spring onder de buitendouche met warm water! Het geeft me altijd net een extra vakantiegevoel als ik buiten kan koken. Samen met mijn vriendinnen vind ik het leuk om te barbecueën in de buitenkeuken.

El Camino Villas

6. Groene natuur bij Aresti Villas

Een pareltje op Zakynthos waar Maria jouw gezin tot in de puntjes verzorgd: Aresti Villas. Tijdens jouw verblijf staat ze graag voor je klaar met een heerlijk ontbijtje. Wel zo fijn, de kinderen schuiven zo aan! Voor degenen die graag zelf willen koken is de villa voorzien van een fornuis met oven en er is zelfs een kleine vaatwasser aanwezig.

 En extra leuk voor kinderen: op tien minuten rijden is er een groot glijbanen/waterpretpark waar je je vast wel een dagje kunt vermaken.

Aresti Villas

7. Plezier voor de kinderen bij Pe No Monte

Portugal is in oktober nog steeds een geliefde bestemming en in Alentejo kreeg ik van mijn vriendin Tamara te horen dat Pe No Monte een echte aanrader is voor een herfstvakantie met kinderen. Aan vermaak is hier namelijk gedacht, ze zijn hier uren zoet met in de speeltuin, met het boekenhoekje en het speelgoed. Ook aan de inrichting is gedacht, er zijn kinderstoelen, een babybad en bedhekje beschikbaar. Hoef je het zelf niet mee te nemen!

Pe No Monte

8. Het adembenemende White Village

In dit rustige deel van Rhodos doemt er ineens een wit dorpje op waar al vele reisgezelschappen hun koffers hebben uitgepakt. Ook voor de familie zijn er villa’s waar je alle ruimte hebt. Het privézwembad maakt het natuurlijk wel zo handig als de kinderen toch even een duik willen nemen. Je kunt ze altijd makkelijk in de gaten houden. White Village is van alle gemakken voorzien!

White Village

Waar ga jij met de kinderen naartoe in de herfstvakantie?

Ontdek snel meer adresjes voor de herfstvakantie.

Wil je vaker leuke reisverhalen en bijzondere tips van mij ontvangen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief.

04 september, 2021|0 Reacties

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.