De één is druk voor de jaarwisseling al druk bezig met het maken van een lijstje met goede voornemens. De ander wilt er niets van weten. En dat snap ik maar al te goed! Toch kijk ik ieder jaar met plezier terug op mijn doelen, is het dit jaar wel gelukt? Mijn truc is om de goede voornemens voor 2020 juist zo leuk mogelijk te maken. Het moet iets zijn waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Ik denk dat het met dit lijstje zeker is gelukt!

1. Het verder ontdekken van de regio Alentejo

In oktober van afgelopen jaar heb ik een groene oase van rust ontdekt in Portugal: Alentejo. Inmiddels heb ik al een aantal adresjes op deze bestemming gevonden en heb ik de omgeving hier al verkent. Met zijn vele wandelroutes, fietstochten en plekjes die te paard te verkennen zijn, is er nog genoeg ongerepte natuur te gaan om mezelf te laten verrassen.

2. Met een (vrienden)groep op vakantie in een privévilla

Vaak beloop ik de onbekende paden in mijn eentje, maar ik heb ook ervaren dat zo nu en dan een reismaatje een fijne toevoeging is op vakantie. Zo ging ik vorig jaar onverwacht samen met een groep vrienden naar een luxe villa en hebben we twee weken lang een onvergetelijke tijd gehad. Er waren gezellige avonden samen, maar ook dagen dat we gespreid ons weg gingen. Dit jaar staat het hoog bovenaan mijn lijstje om weer een vriendenvakantie te plannen naar een villa, misschien zelfs twee!

Villas Delight

3. Vaker een kort weekje weg

Bij het plannen van een vakantie wordt al snel gedacht aan twee weken of langer warmere oorden opzoeken. Het is heerlijk om een lange tijd ongestoord te genieten, maar ik heb ook gezien dat de vakantiedagen op deze manier wel snel opgaan. Daarom heb ik voor dit jaar als één van mijn goede voornemens voor 2020 besloten om meerdere korte vakanties te boeken. De schoolvakanties als de voorjaarsvakantie, meivakantie en herfstvakantie lenen zich hier perfect voor. Op deze manier kan ik me op meerdere reizen verheugen en vele bestemmingen zien. 

4. Meer rondreizen maken

Vergis je niet, naast mijn weekjes weg ga ik ook nog genieten van een lange zomervakantie. Alleen ga ik dan niet op één plekje verblijven, maar ga ik een fijne rondreis maken. Ik kies dan één bestemming uit waarbij ik meerdere adresjes aandoe, bijvoorbeeld één in het zuiden en één in het noorden. Andalusië in Spanje of de Algarve in Portugal zijn mijn favoriete regio’s om dit te doen, maar ik combineer ook regelmatig een adresje in Lazio met een plekje in Toscane. Er zijn zoveel bijzondere mogelijkheden!

Europa ontdekken

5. Nog meer exclusieve adresjes voor jullie ontdekken

Ik mag van mezelf zeggen dat ik stiekem toch wel trots ben dat mijn exclusieve adresjes aan het groeien zijn. Plekjes die je écht alleen bij mij kunt boeken, dat is toch wel een droom die is uitgekomen. Daarom ga ik mijn best voor jullie doen om in 2020 op zoek te gaan naar meer pittoreske pareltjes.

Heb jij goede voornemens voor 2020?

Terwijl ik mijn lijstje aan het maken ben, schieten er nog veel meer ideeën door mijn hoofd. Maar ik besluit om het bij deze 5 goede voornemens voor 2020 te laten. Ik hoop dat het een mooi jaar gaat worden. Als ik denk aan de bestemmingen voor 2020 en de vakantietrends voor komend jaar, moet dit helemaal goed komen!

Wil je vaker leuke reisverhalen en bijzondere tips van mij ontvangen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief.

De één is druk voor de jaarwisseling al druk bezig met het maken van een lijstje met goede voornemens. De ander wilt er niets van weten. En dat snap ik maar al te goed! Toch kijk ik ieder jaar met plezier terug op mijn doelen, is het dit jaar wel gelukt? Mijn truc is om de goede voornemens voor 2020 juist zo leuk mogelijk te maken. Het moet iets zijn waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Ik denk dat het met dit lijstje zeker is gelukt!

1. Het verder ontdekken van de regio Alentejo

In oktober van afgelopen jaar heb ik een groene oase van rust ontdekt in Portugal: Alentejo. Inmiddels heb ik al een aantal adresjes op deze bestemming gevonden en heb ik de omgeving hier al verkent. Met zijn vele wandelroutes, fietstochten en plekjes die te paard te verkennen zijn, is er nog genoeg ongerepte natuur te gaan om mezelf te laten verrassen.

2. Met een (vrienden)groep op vakantie in een privévilla

Vaak beloop ik de onbekende paden in mijn eentje, maar ik heb ook ervaren dat zo nu en dan een reismaatje een fijne toevoeging is op vakantie. Zo ging ik vorig jaar onverwacht samen met een groep vrienden naar een luxe villa en hebben we twee weken lang een onvergetelijke tijd gehad. Er waren gezellige avonden samen, maar ook dagen dat we gespreid ons weg gingen. Dit jaar staat het hoog bovenaan mijn lijstje om weer een vriendenvakantie te plannen naar een villa, misschien zelfs twee!

Villas Delight

3. Vaker een kort weekje weg

Bij het plannen van een vakantie wordt al snel gedacht aan twee weken of langer warmere oorden opzoeken. Het is heerlijk om een lange tijd ongestoord te genieten, maar ik heb ook gezien dat de vakantiedagen op deze manier wel snel opgaan. Daarom heb ik voor dit jaar als één van mijn goede voornemens voor 2020 besloten om meerdere korte vakanties te boeken. De schoolvakanties als de voorjaarsvakantie, meivakantie en herfstvakantie lenen zich hier perfect voor. Op deze manier kan ik me op meerdere reizen verheugen en vele bestemmingen zien. 

4. Meer rondreizen maken

Vergis je niet, naast mijn weekjes weg ga ik ook nog genieten van een lange zomervakantie. Alleen ga ik dan niet op één plekje verblijven, maar ga ik een fijne rondreis maken. Ik kies dan één bestemming uit waarbij ik meerdere adresjes aandoe, bijvoorbeeld één in het zuiden en één in het noorden. Andalusië in Spanje of de Algarve in Portugal zijn mijn favoriete regio’s om dit te doen, maar ik combineer ook regelmatig een adresje in Lazio met een plekje in Toscane. Er zijn zoveel bijzondere mogelijkheden!

Europa ontdekken

5. Nog meer exclusieve adresjes voor jullie ontdekken

Ik mag van mezelf zeggen dat ik stiekem toch wel trots ben dat mijn exclusieve adresjes aan het groeien zijn. Plekjes die je écht alleen bij mij kunt boeken, dat is toch wel een droom die is uitgekomen. Daarom ga ik mijn best voor jullie doen om in 2020 op zoek te gaan naar meer pittoreske pareltjes.

Heb jij goede voornemens voor 2020?

Terwijl ik mijn lijstje aan het maken ben, schieten er nog veel meer ideeën door mijn hoofd. Maar ik besluit om het bij deze 5 goede voornemens voor 2020 te laten. Ik hoop dat het een mooi jaar gaat worden. Als ik denk aan de bestemmingen voor 2020 en de vakantietrends voor komend jaar, moet dit helemaal goed komen!

Wil je vaker leuke reisverhalen en bijzondere tips van mij ontvangen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief.

21 januari, 2020|0 Reacties

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.