Voor mij betekent het vaak: een nieuw jaar, nieuwe adresjes. In 2019 kijk ik terug op mijn populaire adresjes, maar ben ik ook op zoek geweest naar de mooiste verborgen plekjes. En weer is het me gelukt, ik heb perfecte pareltjes gevonden waar je in alle rust kunt genieten van een heerlijk vakantie. In dit blog deel ik mijn top 10 nieuwe vakantieadresjes voor 2020 met je.

1. Herdade da Rocha in Alentejo

Dit adresje vind je in Alentejo, een nieuwe regio in Portugal die is vanaf nu ook aanbied! Herdade da Rocha is omringd door een prachtige wijngaard waar je ook de wijn van kunt proeven. Door de uitstraling en inrichting heb je bijna het gevoel alsof je in de tropen zit! Aan het zwembad kun je heerlijk liggen of ontspan helemaal in de meditatieruimte. In het restaurant proef je ’s avonds Portugese gerechten of kun je gezellig een drankje doen.

Herdade de Rocha

2. Thalassines Villas op Cyprus

Binnen een paar stappen het zand onder je voeten voelen. Dat kan bij Thalassines Villas, dit adresje heeft een eigen stuk strand waar je kunt ontspannen en een leuk barretje vindt. Er is zelfs een strandbioscoop waar je op bepaalde avond een leuke film kunt kijken. Ook is het een fijne plek om Cyprus te ontdekken.

Thalassines Villas

3. Podere Castellare Eco Resort in Toscane

Italië is het land van de liefde als je het aan mij vraagt. En die liefde zie je overal terug bij een van mijn favoriete vakantieadresjes voor 2020: Podere Castellare Eco Resort. De inrichting van het landhuis is heerlijk kleurrijk en vanuit de kamers heb je een prachtig uitzicht. Het landschap van Toscane straalt rust uit en kun je vanuit hier perfect verkennen. Huur bijvoorbeeld een fiets en kom op adembenemende plekjes. Of duik voor een dagje de spa in en laat je verwennen.

Podere Castellare Eco Resort

4. Finca Gordo in Andalusië

Kom helemaal tot rust bij Finca Gordo. Dit plekje is van Nederlandse eigenaren Peter en Marina, die hun hart hebben verloren aan Andalusië. Bij het zwembad kun je heerlijk genieten van het uitzicht of je kunt met Peter mee gaan op pad. Hij maakt namelijk tours door de bergen en geeft fotografie cursussen. Zo leer jij de beste vakantieplaatjes maken.

Finca Gordo

5. Nama Retreat op Rhodos

Op Rhodos ben ik altijd helemaal in mijn nopjes en vooral bij Nama Retreat voel ik me heerlijk vrij. Omringd door weelderige pijnbomen, uitgestrekte weiden en lage heuvels begeef ik me in een oase van rust. Vanaf dit nieuwe adresje kun je excursies maken of de omringde dorpjes bezoeken. Ga je voor de volledige ontspanning, dan kun je ook een massage boeken.

Nama Retreat

6. Masseria Mongiò dell’Elefante in Puglia

Toen ik wat rond reed in mijn huurauto door het mooie Puglia kwam ik mijn toekomstige, nieuwe adresje tegen. Op een kleine loopafstand van Baia dei Turchi, een van de mooiste stranden die ik ooit heb gezien. Van binnen straalt het landhuis van Masseria Mongiò dell’Elefante alleen maar rust uit. Tijdens een vakantie hier zul je alleen maar kunnen ontspannen!

Masseria Mongiò dell’Elefante

7. Conversas de Alpendre in de Algarve

Genieten in de Algarve kan perfect bij dit moderne sprookje. Conversas de Alpendre staat namelijk in het teken hiervan. Er hangt een gezellige familiesfeer, het moderne verblijf is van alle gemakken voorzien en de inrichting is landelijk. Door al de rustige kleuren werd mijn hoofd gelijk leeg. Vanaf het zwembad kan je uitkijken over het Portugese landschap. Vier jij je vakantie in 2020 hier?

8. Acquaterra Villas op Lefkas

Een plek waar aarde en zee elkaar ontmoeten is Acquaterra Villas. Door de ligging op een kleine heuvel heb je mooie vergezichten over het helderblauwe water. Vanaf hier kun je ook een adembenemende zonsondergang zien. Het eiland krijgt dan zo’n mooie gloed. In de avond kun je bij dit adresje tot in de late uurtjes buiten zitten en overdag de leukste baaitjes van Lefkas ontdekken.

Acquaterra Villas

9. Finca S’Estelrica op Mallorca

Mallorca heeft al een tijdje geleden mijn hart gestolen. Maar dit jaar heeft Finca S’Estelrica dat ook gedaan. De rust die hier hangt is heerlijk en het is een plekje waar je ongestoord kunt genieten. Je kunt vanaf hier de groene natuur en leuke stadjes van het Spaanse eiland ontdekken. Of natuurlijk een duik nemen in de infinity pool.

Finca S’estelrica

10. Quinta Vale Porcacho in Noord-Portugal

Heb jij een groen hart? Dan is mijn nieuwe adresje Quinta Vale Porcacho iets voor jou. De Nederlandse eigenaren Karin en Jan hebben dit plekje omgetoverd tot een ecologisch landgoed met een prachtig landhuis. Neem een duik in de zwemvijver en geniet in de ochtend van het biologische ontbijt. Dit adresje ligt in het hart van Noord-Portugal. Zo kan jij dit stukje van Portugal perfect ontdekken.

Quinta Vale Porcacho

Nog meer inspiratie voor een vakantie in 2020?

Heb jij al een idee waar de vakantie aankomend jaar naar toe gaat? Als je net als ik verliefd bent op kleinschalige adresjes, wacht dan niet te lang met boeken, want mijn pareltjes zitten altijd snel vol…

Wil je vaker leuke reisverhalen en bijzondere tips van mij ontvangen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief.

Voor mij betekent het vaak: een nieuw jaar, nieuwe adresjes. In 2019 kijk ik terug op mijn populaire adresjes, maar ben ik ook op zoek geweest naar de mooiste verborgen plekjes. En weer is het me gelukt, ik heb perfecte pareltjes gevonden waar je in alle rust kunt genieten van een heerlijk vakantie. In dit blog deel ik mijn top 10 nieuwe vakantieadresjes voor 2020 met je.

1. Herdade da Rocha in Alentejo

Dit adresje vind je in Alentejo, een nieuwe regio in Portugal die is vanaf nu ook aanbied! Herdade da Rocha is omringd door een prachtige wijngaard waar je ook de wijn van kunt proeven. Door de uitstraling en inrichting heb je bijna het gevoel alsof je in de tropen zit! Aan het zwembad kun je heerlijk liggen of ontspan helemaal in de meditatieruimte. In het restaurant proef je ’s avonds Portugese gerechten of kun je gezellig een drankje doen.

Herdade de Rocha

2. Thalassines Villas op Cyprus

Binnen een paar stappen het zand onder je voeten voelen. Dat kan bij Thalassines Villas, dit adresje heeft een eigen stuk strand waar je kunt ontspannen en een leuk barretje vindt. Er is zelfs een strandbioscoop waar je op bepaalde avond een leuke film kunt kijken. Ook is het een fijne plek om Cyprus te ontdekken.

Thalassines Villas

3. Podere Castellare Eco Resort in Toscane

Italië is het land van de liefde als je het aan mij vraagt. En die liefde zie je overal terug bij een van mijn favoriete vakantieadresjes voor 2020: Podere Castellare Eco Resort. De inrichting van het landhuis is heerlijk kleurrijk en vanuit de kamers heb je een prachtig uitzicht. Het landschap van Toscane straalt rust uit en kun je vanuit hier perfect verkennen. Huur bijvoorbeeld een fiets en kom op adembenemende plekjes. Of duik voor een dagje de spa in en laat je verwennen.

Podere Castellare Eco Resort

4. Finca Gordo in Andalusië

Kom helemaal tot rust bij Finca Gordo. Dit plekje is van Nederlandse eigenaren Peter en Marina, die hun hart hebben verloren aan Andalusië. Bij het zwembad kun je heerlijk genieten van het uitzicht of je kunt met Peter mee gaan op pad. Hij maakt namelijk tours door de bergen en geeft fotografie cursussen. Zo leer jij de beste vakantieplaatjes maken.

Finca Gordo

5. Nama Retreat op Rhodos

Op Rhodos ben ik altijd helemaal in mijn nopjes en vooral bij Nama Retreat voel ik me heerlijk vrij. Omringd door weelderige pijnbomen, uitgestrekte weiden en lage heuvels begeef ik me in een oase van rust. Vanaf dit nieuwe adresje kun je excursies maken of de omringde dorpjes bezoeken. Ga je voor de volledige ontspanning, dan kun je ook een massage boeken.

Nama Retreat

6. Masseria Mongiò dell’Elefante in Puglia

Toen ik wat rond reed in mijn huurauto door het mooie Puglia kwam ik mijn toekomstige, nieuwe adresje tegen. Op een kleine loopafstand van Baia dei Turchi, een van de mooiste stranden die ik ooit heb gezien. Van binnen straalt het landhuis van Masseria Mongiò dell’Elefante alleen maar rust uit. Tijdens een vakantie hier zul je alleen maar kunnen ontspannen!

Masseria Mongiò dell’Elefante

7. Conversas de Alpendre in de Algarve

Genieten in de Algarve kan perfect bij dit moderne sprookje. Conversas de Alpendre staat namelijk in het teken hiervan. Er hangt een gezellige familiesfeer, het moderne verblijf is van alle gemakken voorzien en de inrichting is landelijk. Door al de rustige kleuren werd mijn hoofd gelijk leeg. Vanaf het zwembad kan je uitkijken over het Portugese landschap. Vier jij je vakantie in 2020 hier?

8. Acquaterra Villas op Lefkas

Een plek waar aarde en zee elkaar ontmoeten is Acquaterra Villas. Door de ligging op een kleine heuvel heb je mooie vergezichten over het helderblauwe water. Vanaf hier kun je ook een adembenemende zonsondergang zien. Het eiland krijgt dan zo’n mooie gloed. In de avond kun je bij dit adresje tot in de late uurtjes buiten zitten en overdag de leukste baaitjes van Lefkas ontdekken.

Acquaterra Villas

9. Finca S’Estelrica op Mallorca

Mallorca heeft al een tijdje geleden mijn hart gestolen. Maar dit jaar heeft Finca S’Estelrica dat ook gedaan. De rust die hier hangt is heerlijk en het is een plekje waar je ongestoord kunt genieten. Je kunt vanaf hier de groene natuur en leuke stadjes van het Spaanse eiland ontdekken. Of natuurlijk een duik nemen in de infinity pool.

Finca S’estelrica

10. Quinta Vale Porcacho in Noord-Portugal

Heb jij een groen hart? Dan is mijn nieuwe adresje Quinta Vale Porcacho iets voor jou. De Nederlandse eigenaren Karin en Jan hebben dit plekje omgetoverd tot een ecologisch landgoed met een prachtig landhuis. Neem een duik in de zwemvijver en geniet in de ochtend van het biologische ontbijt. Dit adresje ligt in het hart van Noord-Portugal. Zo kan jij dit stukje van Portugal perfect ontdekken.

Quinta Vale Porcacho

Nog meer inspiratie voor een vakantie in 2020?

Heb jij al een idee waar de vakantie aankomend jaar naar toe gaat? Als je net als ik verliefd bent op kleinschalige adresjes, wacht dan niet te lang met boeken, want mijn pareltjes zitten altijd snel vol…

Wil je vaker leuke reisverhalen en bijzondere tips van mij ontvangen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief.

29 november, 2019|0 Reacties

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.