De fijne, warme zomer is bijna ten einde! Maar dat vind ik niet erg, want ik heb mijn volgende vakantie al gepland in oktober. Ik vind op vakantie gaan in de herfst stiekem wel heel fijn, omdat de zomerdrukte dan voorbij is. Dit is het moment voor mij om uitgebreid te kunnen genieten van mijn adresjes. Even weg van de massa en meer tijd hebben voor de locals. Ook als het soms tropisch warm is in de zomer, vind ik het fijner om in de periode rondom de herfstvakantie te gaan. De laatste zonnestralen hebben ook heel veel voordelen. Wil jij net als ik nog even het grauwe en grijze weer ontlopen? Ik hoop je te inspireren met mijn favoriete, fijne herfstadresjes.

Verliefde kriebels door Puro Atlantico

Als ik alleen al denk aan mijn adresje Puro Atlantico krijg ik warmtekriebels. Als ik aankom in La Palma merk ik niets van de herfst. Ik ben helemaal warm van enthousiasme. Daarnaast is het ook nog eens gemiddeld 25 graden in het najaar! Elke keer weer word ik verliefd op het waanzinnige uitzicht, omdat ik altijd kan fantaseren dat ik Cuba kan zien aan de overkant, het is maar liefst 6200 kilometer verderop.

Door de Canarische sferen van dit eiland krijg je zelfs zomerse kriebels. Het is een prachtig gezicht om door de Canarische bomen heen de mooie witte appartementen te zien. Daarnaast kun je ook altijd een duik nemen in het heerlijke verwarmde zwembad.

Puro Atlantico

Verleid worden door de charme van Son Calo

Op het mooie Mallorca schijnt het zonnetje doorgaans nog aanwezig in oktober. De traditionele Spaanse woning Son Calo ligt in een rustige omgeving in het binnenland van Mallorca. Je kunt je hier in alle rust jezelf goed opladen voor de winterperiode, aangezien er maar vier appartementen zijn. De finca is van generatie op generatie gegaan en bestaat maar liefst al ruim 200 jaar. Gegarandeerd dat je bijzondere verhalen krijgt te horen van de eigenaar.

Son Calo

Villa’s vol verhalen bij Archontiko Koutsis

Wat een bijzondere villa’s van Archontiko Koutsis! De villa’s hebben een authentieke uitstraling en geven je het idee dat je terug bent in de tijd van de Middelleeuwen van Zakynthos. Je wordt dan ook verwelkomt in stijl met een mandje vers geplukt fruit en een fles wijn uit de regio. Toen ik voor het eerst de villa’s binnenstapte, viel mijn mond open van verbazing. Dit had ik niet verwacht… Het interieur is heel chique ingericht in combinatie met de unieke details, een mooi contrast.

Ik vind het fijn om in het begin van de maand oktober naar Zakynthos te gaan, omdat de temperatuur goed aangenaam is. Het is ook de moeite waard om de tijd te nemen om te gaan duiken, aangezien de zee zo helder is dat je zelfs nog de schildpadden kunt zien.

Archontiko Koutsis

Vertoeven op je eigen terras bij Sant’ Agata Villas

Als ik over de zandweggetjes door het kleurrijke Kefalonia voel ik de warmte van het zonnetje al opkomen. Het eiland is heerlijk rustig en het weer is ook nog eens uitstekend! Ik weet zeker dat ik hier ga genieten. Als ik het dorpje Matzavinata binnen rijd, zie ik al een prachtig paradijsje tevoorschijn komen. In de verte spot ik al de prachtige natuur om de Sant’ Agata Villas heen.

Ik weet nu al wat ik morgenochtend als eerste ga doen. Een fijne herfstwandeling door de groene natuur van Kefalonia en daarna genieten op mijn eigen terrasje. Het is hier onbezorgd genieten!

Sant Agata Villas

Verfrissend windje bij El Camino

Ook rond de herfst kom ik graag bij mijn verblijfje El Camino. Doordat het eiland Lefkas ten westen ligt van het Griekse vasteland, is het in oktober iets frisser dan doorgaans. Gelukkig is het er alsnog gemiddeld zo’n 23 graden. Het stadje Tsoukalades staat ook bekend om de verschillende windstreken. Als ik bij El Camino ben, voel ik altijd een heerlijk verfrissend windje door mijn haren. Je kunt hier ook heel makkelijk uitwaaien aan het strand.

De villa’s liggen namelijk verscholen tussen de olijfbomen en natuurstenen muren waarachter een pittoresk paadje is die je leidt naar de zee. Maar je kunt ook vertoeven bij je privézwembad, jacuzzi of spring onder de buitendouche met warm water! Het geeft me altijd net een extra vakantiegevoel als ik buiten kan koken. Samen met mijn vriendinnen vind ik het leuk om te barbecueën in de buitenkeuken.

El Camino Villas

Op perfecte hoogte bij Cantueso

In de herfst is het klimaat in Andalusië erg mild. Als je behoefte hebt aan een actieve vakantie, dan is deze Spaanse regio de beste bestemming. Door dat er namelijk geen zomerse hitte meer heerst, kun je op je gemak het zuidelijke deel van Spanje ontdekken. Ik kom steeds dichterbij mijn verblijfje en ik zie het wonderschone landschap en het prachtige meer al.

Mijn oog valt ook direct op de witte huisjes, de prachtige weelderige tuinen en het restaurant. Ik kan niet wachten om te genieten van mijn vakantie bij Cantueso. Het huis heeft een prachtige ligging op de bergen met een magnifiek uitzicht over het meer en zelfs de zee in de verte.

Cantueso

Nog meer adresjes voor een vakantie in de herfst?

Na de zomer wordt je agenda natuurlijk alweer snel volgepland en ben je weer druk met je dagelijkse bezigheden. Dan is een vakantie in de herfst perfect om tussendoor even op te laden. Ontdek mijn adresjes waar je nog goed kunt nagenieten van een vakantie in de zon.

Wil je vaker leuke reisverhalen en bijzondere tips van mij ontvangen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief.

De fijne, warme zomer is bijna ten einde! Maar dat vind ik niet erg, want ik heb mijn volgende vakantie al gepland in oktober. Ik vind op vakantie gaan in de herfst stiekem wel heel fijn, omdat de zomerdrukte dan voorbij is. Dit is het moment voor mij om uitgebreid te kunnen genieten van mijn adresjes. Even weg van de massa en meer tijd hebben voor de locals. Ook als het soms tropisch warm is in de zomer, vind ik het fijner om in de periode rondom de herfstvakantie te gaan. De laatste zonnestralen hebben ook heel veel voordelen. Wil jij net als ik nog even het grauwe en grijze weer ontlopen? Ik hoop je te inspireren met mijn favoriete, fijne herfstadresjes.

Verliefde kriebels door Puro Atlantico

Als ik alleen al denk aan mijn adresje Puro Atlantico krijg ik warmtekriebels. Als ik aankom in La Palma merk ik niets van de herfst. Ik ben helemaal warm van enthousiasme. Daarnaast is het ook nog eens gemiddeld 25 graden in het najaar! Elke keer weer word ik verliefd op het waanzinnige uitzicht, omdat ik altijd kan fantaseren dat ik Cuba kan zien aan de overkant, het is maar liefst 6200 kilometer verderop.

Door de Canarische sferen van dit eiland krijg je zelfs zomerse kriebels. Het is een prachtig gezicht om door de Canarische bomen heen de mooie witte appartementen te zien. Daarnaast kun je ook altijd een duik nemen in het heerlijke verwarmde zwembad.

Puro Atlantico

Verleid worden door de charme van Son Calo

Op het mooie Mallorca schijnt het zonnetje doorgaans nog aanwezig in oktober. De traditionele Spaanse woning Son Calo ligt in een rustige omgeving in het binnenland van Mallorca. Je kunt je hier in alle rust jezelf goed opladen voor de winterperiode, aangezien er maar vier appartementen zijn. De finca is van generatie op generatie gegaan en bestaat maar liefst al ruim 200 jaar. Gegarandeerd dat je bijzondere verhalen krijgt te horen van de eigenaar.

Son Calo

Villa’s vol verhalen bij Archontiko Koutsis

Wat een bijzondere villa’s van Archontiko Koutsis! De villa’s hebben een authentieke uitstraling en geven je het idee dat je terug bent in de tijd van de Middelleeuwen van Zakynthos. Je wordt dan ook verwelkomt in stijl met een mandje vers geplukt fruit en een fles wijn uit de regio. Toen ik voor het eerst de villa’s binnenstapte, viel mijn mond open van verbazing. Dit had ik niet verwacht… Het interieur is heel chique ingericht in combinatie met de unieke details, een mooi contrast.

Ik vind het fijn om in het begin van de maand oktober naar Zakynthos te gaan, omdat de temperatuur goed aangenaam is. Het is ook de moeite waard om de tijd te nemen om te gaan duiken, aangezien de zee zo helder is dat je zelfs nog de schildpadden kunt zien.

Archontiko Koutsis

Vertoeven op je eigen terras bij Sant’ Agata Villas

Als ik over de zandweggetjes door het kleurrijke Kefalonia voel ik de warmte van het zonnetje al opkomen. Het eiland is heerlijk rustig en het weer is ook nog eens uitstekend! Ik weet zeker dat ik hier ga genieten. Als ik het dorpje Matzavinata binnen rijd, zie ik al een prachtig paradijsje tevoorschijn komen. In de verte spot ik al de prachtige natuur om de Sant’ Agata Villas heen.

Ik weet nu al wat ik morgenochtend als eerste ga doen. Een fijne herfstwandeling door de groene natuur van Kefalonia en daarna genieten op mijn eigen terrasje. Het is hier onbezorgd genieten!

Sant Agata Villas

Verfrissend windje bij El Camino

Ook rond de herfst kom ik graag bij mijn verblijfje El Camino. Doordat het eiland Lefkas ten westen ligt van het Griekse vasteland, is het in oktober iets frisser dan doorgaans. Gelukkig is het er alsnog gemiddeld zo’n 23 graden. Het stadje Tsoukalades staat ook bekend om de verschillende windstreken. Als ik bij El Camino ben, voel ik altijd een heerlijk verfrissend windje door mijn haren. Je kunt hier ook heel makkelijk uitwaaien aan het strand.

De villa’s liggen namelijk verscholen tussen de olijfbomen en natuurstenen muren waarachter een pittoresk paadje is die je leidt naar de zee. Maar je kunt ook vertoeven bij je privézwembad, jacuzzi of spring onder de buitendouche met warm water! Het geeft me altijd net een extra vakantiegevoel als ik buiten kan koken. Samen met mijn vriendinnen vind ik het leuk om te barbecueën in de buitenkeuken.

El Camino Villas

Op perfecte hoogte bij Cantueso

In de herfst is het klimaat in Andalusië erg mild. Als je behoefte hebt aan een actieve vakantie, dan is deze Spaanse regio de beste bestemming. Door dat er namelijk geen zomerse hitte meer heerst, kun je op je gemak het zuidelijke deel van Spanje ontdekken. Ik kom steeds dichterbij mijn verblijfje en ik zie het wonderschone landschap en het prachtige meer al.

Mijn oog valt ook direct op de witte huisjes, de prachtige weelderige tuinen en het restaurant. Ik kan niet wachten om te genieten van mijn vakantie bij Cantueso. Het huis heeft een prachtige ligging op de bergen met een magnifiek uitzicht over het meer en zelfs de zee in de verte.

Cantueso

Nog meer adresjes voor een vakantie in de herfst?

Na de zomer wordt je agenda natuurlijk alweer snel volgepland en ben je weer druk met je dagelijkse bezigheden. Dan is een vakantie in de herfst perfect om tussendoor even op te laden. Ontdek mijn adresjes waar je nog goed kunt nagenieten van een vakantie in de zon.

Wil je vaker leuke reisverhalen en bijzondere tips van mij ontvangen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief.

20 september, 2019|0 Reacties

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter