Het nieuwe jaar is nog maar net begonnen en ik kijk nu alweer uit naar de vele mooie reizen die ik ga maken. Mijn goede voornemens voor dit jaar zijn vooral: nog meer genieten en nog meer nieuwe plekjes ontdekken. Ik ben van plan het jaar meteen goed te beginnen, daarom heb ik een lijstje gemaakt met de dingen die ik dit jaar zeker wil doen. Lees je mee?

Bezoekje brengen aan een wijnhuis in de Costa Verde

De Costa Verde is één van mijn nieuwe bestemmingen, hier valt voor mij dus nog veel te ontdekken! Natuurlijk heb ik tijdens mijn bezoekjes al geproefd van de lekkere wijn en port, maar ik ben van plan in 2017 nog meer wijnhuizen te bezoeken. Tijdens één van mijn ritjes door de regio reed ik langs wijnhuis Quinta do Pôpa . Mijn goede vriend Marco vertelde me dat in september de druiven geoogst worden en dat dit de mooiste tijd is voor een rondleiding of wijnproeverij. Dat staat dus zeker op mijn lijstje voor dit jaar!

Cannoli leren maken

Altijd als ik op Sicilië ben, bestel ik cannoli als nagerecht. Deze gerolde koekjes, gevuld met room, zijn mijn favoriete Siciliaanse nagerecht. Altijd als ik ze eet denk ik: “dat moet ik eigenlijk zelf leren maken”. Daarom heb ik me voorgenomen dat het er in 2017 écht van moet komen. Binnenkort mijn goede vriend Marco uit Sicilië maar eens bellen…

Ithaka te voet verkennen

Het Griekse eiland Ithaka heb ik onlangs ook aan mijn bestemmingen toegevoegd. Ik was verrast door de groene natuur en de rust: de ideale plek om te wandelen! Mijn goede vriendin Reginna vertelde me over de wandeling naar het bergdorpje Exogi waar je langs de natuurlijke waterbron bij Kalamos komt. Hier heb je volgens haar prachtig uitzicht over de Afales baai. Deze wandeling wil ik dit jaar zeker gaan maken.

Ithaka Kioni

Eten bij Es Tragón op Ibiza

Toen ik een tijdje geleden voor het eerst hoorde over het restaurant Es Tragón op Ibiza, was mijn nieuwsgierigheid meteen gewekt. Met creatieve combinaties, verrassende smaken en een gezellige sfeer weet ik zeker dat dit echt een restaurant voor mij is! Natuurlijk zal ik laten weten wat ik ervan vond als ik er ben geweest.

Natuurgebied Dingli Cliffs ontdekken op Malta

Volgens mijn goede vriend Gabriel is de mooiste wandeling op Malta die langs de Dingli kliffen. Deze kliffen zien er niet alleen indrukwekkend uit, ze bieden ook een heel mooi uitzicht over de zee en het onbewoonde eilandje Fifla. Volgens Gabriel is dit de ideale plek om de zon onder te zien gaan in de zee. Tijdens de wandeltocht kom je langs de St. Magdalena kapel op 250 meter hoogte, het hoogste punt van het eiland. De wandeling naar de kliffen duurt ongeveer een halve dag en begint bij Wied Iz-Zurrieq. Natuurlijk kun je de kliffen ook met de auto goed bereiken.

Relaxen in de spa op Cyprus

Dit is het voornemen waar ik al concrete plannen voor het gemaakt. In februari ga ik namelijk naar Cyprus en ben ik van plan om een dag uit te trekken om te genieten van de spa’s. Uren dobberen tot je huid ervan gaat rimpelen, genieten van een massage en jezelf onderdompelen in zoutbaden: een betere manier om te overwinteren kan ik me niet bedenken!

Thalassines Villas

Wat zijn jouw goede voornemens voor 2017?

Het nieuwe jaar is nog maar net begonnen en ik kijk nu alweer uit naar de vele mooie reizen die ik ga maken. Mijn goede voornemens voor dit jaar zijn vooral: nog meer genieten en nog meer nieuwe plekjes ontdekken. Ik ben van plan het jaar meteen goed te beginnen, daarom heb ik een lijstje gemaakt met de dingen die ik dit jaar zeker wil doen. Lees je mee?

Bezoekje brengen aan een wijnhuis in de Costa Verde

De Costa Verde is één van mijn nieuwe bestemmingen, hier valt voor mij dus nog veel te ontdekken! Natuurlijk heb ik tijdens mijn bezoekjes al geproefd van de lekkere wijn en port, maar ik ben van plan in 2017 nog meer wijnhuizen te bezoeken. Tijdens één van mijn ritjes door de regio reed ik langs wijnhuis Quinta do Pôpa . Mijn goede vriend Marco vertelde me dat in september de druiven geoogst worden en dat dit de mooiste tijd is voor een rondleiding of wijnproeverij. Dat staat dus zeker op mijn lijstje voor dit jaar!

Cannoli leren maken

Altijd als ik op Sicilië ben, bestel ik cannoli als nagerecht. Deze gerolde koekjes, gevuld met room, zijn mijn favoriete Siciliaanse nagerecht. Altijd als ik ze eet denk ik: “dat moet ik eigenlijk zelf leren maken”. Daarom heb ik me voorgenomen dat het er in 2017 écht van moet komen. Binnenkort mijn goede vriend Marco uit Sicilië maar eens bellen…

Ithaka te voet verkennen

Het Griekse eiland Ithaka heb ik onlangs ook aan mijn bestemmingen toegevoegd. Ik was verrast door de groene natuur en de rust: de ideale plek om te wandelen! Mijn goede vriendin Reginna vertelde me over de wandeling naar het bergdorpje Exogi waar je langs de natuurlijke waterbron bij Kalamos komt. Hier heb je volgens haar prachtig uitzicht over de Afales baai. Deze wandeling wil ik dit jaar zeker gaan maken.

Ithaka Kioni

Eten bij Es Tragón op Ibiza

Toen ik een tijdje geleden voor het eerst hoorde over het restaurant Es Tragón op Ibiza, was mijn nieuwsgierigheid meteen gewekt. Met creatieve combinaties, verrassende smaken en een gezellige sfeer weet ik zeker dat dit echt een restaurant voor mij is! Natuurlijk zal ik laten weten wat ik ervan vond als ik er ben geweest.

Natuurgebied Dingli Cliffs ontdekken op Malta

Volgens mijn goede vriend Gabriel is de mooiste wandeling op Malta die langs de Dingli kliffen. Deze kliffen zien er niet alleen indrukwekkend uit, ze bieden ook een heel mooi uitzicht over de zee en het onbewoonde eilandje Fifla. Volgens Gabriel is dit de ideale plek om de zon onder te zien gaan in de zee. Tijdens de wandeltocht kom je langs de St. Magdalena kapel op 250 meter hoogte, het hoogste punt van het eiland. De wandeling naar de kliffen duurt ongeveer een halve dag en begint bij Wied Iz-Zurrieq. Natuurlijk kun je de kliffen ook met de auto goed bereiken.

Relaxen in de spa op Cyprus

Dit is het voornemen waar ik al concrete plannen voor het gemaakt. In februari ga ik namelijk naar Cyprus en ben ik van plan om een dag uit te trekken om te genieten van de spa’s. Uren dobberen tot je huid ervan gaat rimpelen, genieten van een massage en jezelf onderdompelen in zoutbaden: een betere manier om te overwinteren kan ik me niet bedenken!

Thalassines Villas

Wat zijn jouw goede voornemens voor 2017?

06 januari, 2017|1 Reacties

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

  1. Jan 06 januari, 2017 at 8:43 pm - Reply

    Leuk . Ik ben erg gesteld op privacy maar een blog af en toe kijken is gewoon leuk


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.