Eén van mijn favoriete dingen aan reizen is het maken van nieuwe vrienden. Met de eigenaren van mijn plekjes is het altijd leuk kletsen. Over hun dromen, over hun levens, over het land… Een paar van mijn ontmoetingen deel ik graag met je in deze blog!

Pepy gaat voor de mooiste uitzichten op Kreta

Op Kreta ontmoette ik Pepy, eigenaresse van Appartement Nymphes. Al na mijn eerste ontmoeting wist ik: ik ben dol op haar! Haar enthousiasme, haar behulpzaamheid… Ze is een echte zonnestraal die het haar gasten naar hun zin maakt. En ze heeft een prachtig plekje. “In de avond moet je eigenlijk gewoon bij je appartement zijn, om de zon te zien zakken in de zee!”

Vivian maakt Santorini nóg mooier

Op het bijzondere eiland Santorini verwonder ik me keer op keer over de honderden witte huisjes. Een schitterend geheel! Toch werd mijn reis op dit eiland nog mooier toen ik Vivian ontmoette bij haar plekje Desiterra Luxury Suites. Al gauw heb ik door dat Vivian een ster is in het helpen van haar gasten. Ze geeft me talloze tips voor het ontdekken van Santorini en besluit zelfs met iets unieks. “We nemen je graag mee het water op met onze boot!”

Neem een kijkje tussen alle adresjes.

Wil je vaker leuke reisverhalen en bijzondere tips van mij ontvangen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief.

Eén van mijn favoriete dingen aan reizen is het maken van nieuwe vrienden. Met de eigenaren van mijn plekjes is het altijd leuk kletsen. Over hun dromen, over hun levens, over het land… Een paar van mijn ontmoetingen deel ik graag met je in deze blog!

Pepy gaat voor de mooiste uitzichten op Kreta

Op Kreta ontmoette ik Pepy, eigenaresse van Appartement Nymphes. Al na mijn eerste ontmoeting wist ik: ik ben dol op haar! Haar enthousiasme, haar behulpzaamheid… Ze is een echte zonnestraal die het haar gasten naar hun zin maakt. En ze heeft een prachtig plekje. “In de avond moet je eigenlijk gewoon bij je appartement zijn, om de zon te zien zakken in de zee!”

Vivian maakt Santorini nóg mooier

Op het bijzondere eiland Santorini verwonder ik me keer op keer over de honderden witte huisjes. Een schitterend geheel! Toch werd mijn reis op dit eiland nog mooier toen ik Vivian ontmoette bij haar plekje Desiterra Luxury Suites. Al gauw heb ik door dat Vivian een ster is in het helpen van haar gasten. Ze geeft me talloze tips voor het ontdekken van Santorini en besluit zelfs met iets unieks. “We nemen je graag mee het water op met onze boot!”

Neem een kijkje tussen alle adresjes.

Wil je vaker leuke reisverhalen en bijzondere tips van mij ontvangen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief.

28 juni, 2017|0 Reacties

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter