Als je mij al een tijdje volgt, weet je misschien wel dat ik ieder jaar even vooruitblik op het jaar dat gaat komen. Wat hoop ik te ontdekken en te beleven? Mijn goede voornemens voor 2021 schrijf ik dan uit. Ik denk dat we allemaal wel kunnen zeggen dat niemand had verwacht dat 2020 zo zou verlopen. Toch blijf ik hoopvol voor de toekomst en kijk ik vooruit naar 2021 met de wens dat er mooie dingen op mijn pad komen.

1. Mijn eigenaren weer begroeten

Een wens die met stip op nummer 1 staat. Ieder jaar breng ik een bezoekje aan veel van mijn bestemmingen en dat is dit jaar niet gelukt. Mijn vrienden in het buitenland, zij hebben als ondernemers in het toerisme ook zeker geen leuk jaar gehad. Ze stonden te popelen om jullie een warm welkom te geven. Komende zomer staan ze zeker te springen om de eerste gasten te ontvangen. Heb jij jouw plekje al vastgelegd om ze een steuntje in de rug te bieden?

2. Een nieuwe bestemming ontdekken

Op de valreep van 2019 heb ik Alentejo aan mijn aanbod mogen toevoegen en in 2020 kwam ik met een leuke verrassing: unieke plekjes in Nederland! Ik maak het een van mijn uitdagingen om in 2021 ook een nieuwe bestemming aan het rijtje toe te voegen, met genoeg onontdekte plekjes om van te genieten.  Wat zal het worden…

3. Dichtbij huis uitbreiden

Ons eigen land, wat heeft dat mij weten te verrassen dit jaar. En er is voor mijn gevoel nog veel meer te ontdekken! Ken jij zo’n uniek adresje die in mijn aanbod past? Laat het mij zeker even weten!

4. Mijn app klaarstomen voor optimaal gebruik

Wist je al dat je de routebeschrijving naar een adresje heel eenvoudig via Google Maps kan vinden in mijn app? Ik heb het adres al voor jou klaar gezet, je hoeft alleen maar op de knop te klikken. Ook heb ik deze zomer de Vakantiedokter aan mijn app toegevoegd, zodat jij tijdens jouw vakantie altijd met jouw medische vragen bij een Nederlandse arts terecht kon.

De laatste ontwikkeling? Je kan nu ook jouw vakantie zoeken in de app. Wat zou jij hier nog wel willen terug zien?

5. Veiligheid voorop

Jouw reis zo veilig mogelijk laten verlopen is een punt op deze lijst dat ook voor 2021 nog belangrijk zal zijn. Al mijn adresjes hebben de nodige veiligheidsmaatregelen en protocollen getroffen om jouw vakantie zo veilig mogelijk te laten verlopen. Dit zal een blijvende ontwikkeling zijn waarin ik nauw contact heb met mijn eigenaren.

Gelukkig liggen mijn kleinschalige adresjes altijd ver van de drukte en kan jij altijd genieten van de rust en ruimte, zonder iemand anders om jou heen.

Heb jij goede voornemens voor 2021?

Terwijl ik mijn lijstje aan het maken ben, schieten er nog veel meer ideeën door mijn hoofd. Maar gezien het onverwachtse verloop van afgelopen jaar, houd ik het bij deze voornemens voor 2021. Laten we allemaal hopen op een mooi jaar en dat we het allemaal veilig houden.

Wil je vaker leuke reisverhalen en bijzondere tips van mij ontvangen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief.

Als je mij al een tijdje volgt, weet je misschien wel dat ik ieder jaar even vooruitblik op het jaar dat gaat komen. Wat hoop ik te ontdekken en te beleven? Mijn goede voornemens voor 2021 schrijf ik dan uit. Ik denk dat we allemaal wel kunnen zeggen dat niemand had verwacht dat 2020 zo zou verlopen. Toch blijf ik hoopvol voor de toekomst en kijk ik vooruit naar 2021 met de wens dat er mooie dingen op mijn pad komen.

1. Mijn eigenaren weer begroeten

Een wens die met stip op nummer 1 staat. Ieder jaar breng ik een bezoekje aan veel van mijn bestemmingen en dat is dit jaar niet gelukt. Mijn vrienden in het buitenland, zij hebben als ondernemers in het toerisme ook zeker geen leuk jaar gehad. Ze stonden te popelen om jullie een warm welkom te geven. Komende zomer staan ze zeker te springen om de eerste gasten te ontvangen. Heb jij jouw plekje al vastgelegd om ze een steuntje in de rug te bieden?

2. Een nieuwe bestemming ontdekken

Op de valreep van 2019 heb ik Alentejo aan mijn aanbod mogen toevoegen en in 2020 kwam ik met een leuke verrassing: unieke plekjes in Nederland! Ik maak het een van mijn uitdagingen om in 2021 ook een nieuwe bestemming aan het rijtje toe te voegen, met genoeg onontdekte plekjes om van te genieten.  Wat zal het worden…

3. Dichtbij huis uitbreiden

Ons eigen land, wat heeft dat mij weten te verrassen dit jaar. En er is voor mijn gevoel nog veel meer te ontdekken! Ken jij zo’n uniek adresje die in mijn aanbod past? Laat het mij zeker even weten!

4. Mijn app klaarstomen voor optimaal gebruik

Wist je al dat je de routebeschrijving naar een adresje heel eenvoudig via Google Maps kan vinden in mijn app? Ik heb het adres al voor jou klaar gezet, je hoeft alleen maar op de knop te klikken. Ook heb ik deze zomer de Vakantiedokter aan mijn app toegevoegd, zodat jij tijdens jouw vakantie altijd met jouw medische vragen bij een Nederlandse arts terecht kon.

De laatste ontwikkeling? Je kan nu ook jouw vakantie zoeken in de app. Wat zou jij hier nog wel willen terug zien?

5. Veiligheid voorop

Jouw reis zo veilig mogelijk laten verlopen is een punt op deze lijst dat ook voor 2021 nog belangrijk zal zijn. Al mijn adresjes hebben de nodige veiligheidsmaatregelen en protocollen getroffen om jouw vakantie zo veilig mogelijk te laten verlopen. Dit zal een blijvende ontwikkeling zijn waarin ik nauw contact heb met mijn eigenaren.

Gelukkig liggen mijn kleinschalige adresjes altijd ver van de drukte en kan jij altijd genieten van de rust en ruimte, zonder iemand anders om jou heen.

Heb jij goede voornemens voor 2021?

Terwijl ik mijn lijstje aan het maken ben, schieten er nog veel meer ideeën door mijn hoofd. Maar gezien het onverwachtse verloop van afgelopen jaar, houd ik het bij deze voornemens voor 2021. Laten we allemaal hopen op een mooi jaar en dat we het allemaal veilig houden.

Wil je vaker leuke reisverhalen en bijzondere tips van mij ontvangen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief.

17 december, 2020|0 Reacties

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter