Hoe ik mijn ideale relaxvakantie voor me zie? Wakker worden onder zachte hotellakens, smullen van een vers ontbijtje en daarna de natuur in voor een fijne wandeling. Aan het einde van de dag ontspan ik mijn vermoeide voetjes en laat ik mij verwennen in de spa van het hotel, om vervolgens uitgerust en in balans mijn bed weer in te duiken. Zeg nou zelf; dit klinkt goed in de oren toch?

Ik verblijf dan ook graag in spa hotels, waar je deze faciliteiten onder één dak kan vinden. Zeker in de winter, wanneer de zon wat minder fel schijnt, vind ik het heerlijk om op te warmen in de sauna of een jacuzzi. Jij ook? Ik deel graag mijn vijf favoriete spa hotels met je waar je gegarandeerd helemaal tot rust zal komen.

Hotel Spa Las Orquideas, Andalusië

Wanneer je in Andalusië aankomt bij Hotel Spa Las Orquideas kan ik je verzekeren dat je meteen verliefd bent. Als het niet op het geweldige uitzicht over het meer en de bergen is, dan is het wel op de unieke en klassieke stijl van het hotel. Niet alleen je ogen komen aan hun trekken, maar ook de rest van je lijf. Het spa hotel heeft namelijk allerlei luxe faciliteiten om te ontspannen waaronder een solarium, Turks stoombad, jacuzzi en een zwembad.

Hotel Spa Las Orquideas

The Library Hotel & Spa, Cyprus

Wel eens een modder-stoombad geprobeerd? Terwijl aroma’s uit de voorjaarsbloesem van Cyprus de kamer vullen, wrijf je natuurlijke modderaarde op je huid. Je ontspant volledig en het is ook nog eens goed voor je lichaam. Bij The Library Hotel & Spa kun je dit eens uitproberen, wat ik je zeker aanraad! Ook kun je een van de andere wellness baden proberen, zoals een kruidenbad, of geniet van verschillende massages.

The Library Hotel & Spa

Caesar’s Gardens Spa Retreat, Rhodos

In Caesar’s Gardens Spa Retreat kan ik niet anders dan ontspannen. Het grote zwembad met ligbedden biedt genoeg ruimte om in alle rust van de zon te genieten. Ultiem relaxen kan bij de spa in de tuin, waar je verschillende behandelingen kunt boeken zoals massages, gezichtsbehandelingen en aromatherapie. Ook maak ik graag gebruik van de jacuzzi die zich midden in de tuin bevindt. Een oase van rust!

Caesars Gardens Hotel & Spa

PortoBay Serra Golf, Madeira

Bij het lichtblauwe spa-hotel PortoBay Serra Golf kun je gebruik maken van de sauna, ontspannen in het verwarmde binnenbad met hydromassage of genieten van verschillende soorten massages. Daarnaast kan je bij dit culinaire adresje ook nog genieten van typische gerechten van Madeira… Heerlijk!

PortoBay Serra Golf

Natura Club & Spa – Peloponnesos

Rust, ruimte, natuur en mooie stranden. Klinkt dat jou ook goed in de oren? Bij Natura Club & Spa vind je het allemaal. Met een sauna, jaccuzi, massagebehandelingen en een hammam zijn er genoeg mogelijkheden om je te ontspannen. Bij een verblijf tussen 1 april en 31 mei of tussen 1 september en 31 oktober kun je gratis gebruik maken van de jacuzzi.

Natura Club & Spa

Cressa Ghitonia Hotel & SPA, Kreta

Bij Cressa Ghitonia geniet ik niet alleen van de Griekse gastvrijheid en de uitstekende service, ook ontspanning staat hier centraal. Cressa Ghitonia beschikt over een traditionele SPA waar je (tegen betaling) kunt genieten van de sauna, jacuzzi, hammam en massages. Voor de massage moet je wel een afspraak maken.

Cressa Ghitonia Hotel & SPA

Sunny Villas & Spa, Chalkidiki

Bij Sunny Villas & Spa kom ik echt niks tekort. Zo geniet ik elke avond van de zonsondergang en het mooie uitzicht over de zee vanaf mijn terras. Naast een privézwembad is er ook een binnenzwembad met zeewater aanwezig en een sauna met massagefaciliteiten waar je tegen betaling gebruik van kunt maken. Dat hoef je mij geen twee keer te vertellen!

Sunny Villas & Spa

Meer adresjes waar je volledig tot rust komt

Neem eens een kijkje tussen al mijn wellness vakanties.

Wil je vaker leuke reisverhalen en bijzondere tips van mij ontvangen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief.

Hoe ik mijn ideale relaxvakantie voor me zie? Wakker worden onder zachte hotellakens, smullen van een vers ontbijtje en daarna de natuur in voor een fijne wandeling. Aan het einde van de dag ontspan ik mijn vermoeide voetjes en laat ik mij verwennen in de spa van het hotel, om vervolgens uitgerust en in balans mijn bed weer in te duiken. Zeg nou zelf; dit klinkt goed in de oren toch?

Ik verblijf dan ook graag in spa hotels, waar je deze faciliteiten onder één dak kan vinden. Zeker in de winter, wanneer de zon wat minder fel schijnt, vind ik het heerlijk om op te warmen in de sauna of een jacuzzi. Jij ook? Ik deel graag mijn vijf favoriete spa hotels met je waar je gegarandeerd helemaal tot rust zal komen.

Hotel Spa Las Orquideas, Andalusië

Wanneer je in Andalusië aankomt bij Hotel Spa Las Orquideas kan ik je verzekeren dat je meteen verliefd bent. Als het niet op het geweldige uitzicht over het meer en de bergen is, dan is het wel op de unieke en klassieke stijl van het hotel. Niet alleen je ogen komen aan hun trekken, maar ook de rest van je lijf. Het spa hotel heeft namelijk allerlei luxe faciliteiten om te ontspannen waaronder een solarium, Turks stoombad, jacuzzi en een zwembad.

Hotel Spa Las Orquideas

The Library Hotel & Spa, Cyprus

Wel eens een modder-stoombad geprobeerd? Terwijl aroma’s uit de voorjaarsbloesem van Cyprus de kamer vullen, wrijf je natuurlijke modderaarde op je huid. Je ontspant volledig en het is ook nog eens goed voor je lichaam. Bij The Library Hotel & Spa kun je dit eens uitproberen, wat ik je zeker aanraad! Ook kun je een van de andere wellness baden proberen, zoals een kruidenbad, of geniet van verschillende massages.

The Library Hotel & Spa

Caesar’s Gardens Spa Retreat, Rhodos

In Caesar’s Gardens Spa Retreat kan ik niet anders dan ontspannen. Het grote zwembad met ligbedden biedt genoeg ruimte om in alle rust van de zon te genieten. Ultiem relaxen kan bij de spa in de tuin, waar je verschillende behandelingen kunt boeken zoals massages, gezichtsbehandelingen en aromatherapie. Ook maak ik graag gebruik van de jacuzzi die zich midden in de tuin bevindt. Een oase van rust!

Caesars Gardens Hotel & Spa

PortoBay Serra Golf, Madeira

Bij het lichtblauwe spa-hotel PortoBay Serra Golf kun je gebruik maken van de sauna, ontspannen in het verwarmde binnenbad met hydromassage of genieten van verschillende soorten massages. Daarnaast kan je bij dit culinaire adresje ook nog genieten van typische gerechten van Madeira… Heerlijk!

PortoBay Serra Golf

Natura Club & Spa – Peloponnesos

Rust, ruimte, natuur en mooie stranden. Klinkt dat jou ook goed in de oren? Bij Natura Club & Spa vind je het allemaal. Met een sauna, jaccuzi, massagebehandelingen en een hammam zijn er genoeg mogelijkheden om je te ontspannen. Bij een verblijf tussen 1 april en 31 mei of tussen 1 september en 31 oktober kun je gratis gebruik maken van de jacuzzi.

Natura Club & Spa

Cressa Ghitonia Hotel & SPA, Kreta

Bij Cressa Ghitonia geniet ik niet alleen van de Griekse gastvrijheid en de uitstekende service, ook ontspanning staat hier centraal. Cressa Ghitonia beschikt over een traditionele SPA waar je (tegen betaling) kunt genieten van de sauna, jacuzzi, hammam en massages. Voor de massage moet je wel een afspraak maken.

Cressa Ghitonia Hotel & SPA

Sunny Villas & Spa, Chalkidiki

Bij Sunny Villas & Spa kom ik echt niks tekort. Zo geniet ik elke avond van de zonsondergang en het mooie uitzicht over de zee vanaf mijn terras. Naast een privézwembad is er ook een binnenzwembad met zeewater aanwezig en een sauna met massagefaciliteiten waar je tegen betaling gebruik van kunt maken. Dat hoef je mij geen twee keer te vertellen!

Sunny Villas & Spa

Meer adresjes waar je volledig tot rust komt

Neem eens een kijkje tussen al mijn wellness vakanties.

Wil je vaker leuke reisverhalen en bijzondere tips van mij ontvangen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief.

29 augustus, 2018|0 Reacties

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.