Een heerlijk fris briesje waait door mijn haar. Ik zit languit op het dek van een zeilboot met een glas witte wijn in mijn hand. Het goede leven! De kust van Lanzarote is een dagtochtje waard. In Puerto del Carmen ben ik op een zeilbootje gestapt en nu vaar ik over het water langs gezellige baaitjes en grotten. “Heb je weleens dolfijnen gezien?”, vraagt de schipper me. Ik knik ja, maar voeg er snel aan toe dat ik er nooit genoeg van kan krijgen. Het roer gaat om en we varen een stuk verder de zee op.

Niet veel later zwemmen de dolfijnen met onze boot mee. Om de beurt springen ze uit het water en plonsen met veel gespetter weer terug. Een fantastisch gezicht. Wat zullen ze zich vrij voelen. Met een glimlach laat ik me wat verder in de kussens zakken. Hmm, de wijn smaakt goed. Varen op zee brengt me altijd tot rust. Het vertrouwde geluid van water dat opspat tegen de boot. Eigenlijk voel ik me dan net als de dolfijnen: vrij. Na mijn dagje op zee eindig ik mijn dag in alle luxe in het prachtige Hotel Villa Vik.

Een heerlijk fris briesje waait door mijn haar. Ik zit languit op het dek van een zeilboot met een glas witte wijn in mijn hand. Het goede leven! De kust van Lanzarote is een dagtochtje waard. In Puerto del Carmen ben ik op een zeilbootje gestapt en nu vaar ik over het water langs gezellige baaitjes en grotten. “Heb je weleens dolfijnen gezien?”, vraagt de schipper me. Ik knik ja, maar voeg er snel aan toe dat ik er nooit genoeg van kan krijgen. Het roer gaat om en we varen een stuk verder de zee op.

Niet veel later zwemmen de dolfijnen met onze boot mee. Om de beurt springen ze uit het water en plonsen met veel gespetter weer terug. Een fantastisch gezicht. Wat zullen ze zich vrij voelen. Met een glimlach laat ik me wat verder in de kussens zakken. Hmm, de wijn smaakt goed. Varen op zee brengt me altijd tot rust. Het vertrouwde geluid van water dat opspat tegen de boot. Eigenlijk voel ik me dan net als de dolfijnen: vrij. Na mijn dagje op zee eindig ik mijn dag in alle luxe in het prachtige Hotel Villa Vik.

05 februari, 2016|0 Reacties

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter