De mensen die mij een beetje kennen weten dat ik groot liefhebber ben van het ontdekken van de mooiste plekjes in de Mediterranée, lekker eten én het opgaan in de lokale cultuur. Maar wat ik het allerliefste doe, zijn mijn verhalen en ervaringen delen met jullie! Om mij nóg beter te leren kennen heb ik een overzichtje gemaakt van de leukste feitjes over Eliza was here en wat ik voor jou kan betekenen voor een veilig vakantie in deze bijzondere tijden.

1. Alles is geregeld!

Wanneer je een vakantie bij mij boekt is dit altijd inclusief verblijf, vlucht en huurauto. Geen stress, geen zorgen, dit is allemaal inbegrepen. Zo ga je gerust en verzekerd op reis en kan het genieten gaan beginnen! Zelf op ontdekking gaan met je eigen huurauto en zo de mooiste onontdekte plekjes van de Mediterranée verkennen is het leukste wat er is, als je het mij vraagt.

Wist je dat ik naast vliegvakanties ook autovakanties aanbied naar een aantal vakantieadresjes in Zuid-Europa?

2. Weg van de massa

Waar iedereen rechts afslaat, sla ik linksaf. Wat mijn geliefde plekjes zo bijzonder maakt is dat ze allemaal ver weg zijn van de massa. Deze kleinschalige adresjes hebben vaak maar een aantal plekjes beschikbaar, zo kun je altijd een veilige afstand houden van de andere vakantiegangers. Onbezorgd genieten en veilig op vakantie waarbij jij optimaal kan ontspannen in alle rust en privacy en de couleur locale.

3. Financiële zekerheid

Eliza was here is aangesloten bij ANVR, Calamiteitenfonds en SGR. Dit houdt in dat je altijd financieel gedekt bent. Alle informatie omtrent voorwaarden en zekerheden vind je op deze pagina.

4. Ik sta altijd voor je klaar met repatriëring

In geval van nood, pandemie of calamiteit tijdens je vakantie kan je altijd op mij rekenen. Er is een 24/7 noodnummer die je ten allen tijden kan bellen. Ik zorg dat jij weer veilig thuis komt. Het kan voorkomen dat je door corona verplicht bent om een periode in quarantaine te blijven op jouw bestemming. Mocht dit het geval zijn, dan neem ik meteen contact met je op.

Eliza was here

5. Flexibel omruilen

Ik begrijp dat door corona je misschien twijfels over jouw geboekte zomervakantie hebt gekregen. Daarom biedt ik tijdelijk de flexibele omruilgarantie aan. Zo kan je tot 6 weken voor vertrek gratis jouw vakantie naar een ander moment of andere bestemming bij mij omruilen, om welke reden dan ook!

6. Bedenktijd

Onzeker over je net geboekte vakantie? Bij mij heb je altijd 3 dagen bedenktijd. Dit houdt in dat je tot 3 dagen de tijd hebt om je vakantie om te boeken of te annuleren. In veel gevallen kan je kosteloos annuleren. Alle informatie betreft bedenktijd vind je hier.

7. Een onvervalste ervaring verzekerd

Al bijna 20 jaar ga ik ieder jaar op bezoek bij al mijn bestemmingen om jou een onvervalste ervaring te verzekeren. De liefste eigenaren delen maar al te graag hun verhalen met mij én ik natuurlijk weer met jullie. Dit heeft er toe geleid dat er inmiddels over 500 unieke adresjes te vinden zijn op mijn website.

Veilig op vakantie in 2020 of 2021

De Mediterranée heeft zoveel moois te bieden. Op zoek naar inspiratie voor jouw volgende vakantie? Ik heb mijn aanbod voor 2020 én voor 2021 al online staan. Je vindt al mijn fijne adresjes hier.

Wil je vaker leuke reisverhalen en bijzondere tips van mij ontvangen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief.

De mensen die mij een beetje kennen weten dat ik groot liefhebber ben van het ontdekken van de mooiste plekjes in de Mediterranée, lekker eten én het opgaan in de lokale cultuur. Maar wat ik het allerliefste doe, zijn mijn verhalen en ervaringen delen met jullie! Om mij nóg beter te leren kennen heb ik een overzichtje gemaakt van de leukste feitjes over Eliza was here en wat ik voor jou kan betekenen voor een veilig vakantie in deze bijzondere tijden.

1. Alles is geregeld!

Wanneer je een vakantie bij mij boekt is dit altijd inclusief verblijf, vlucht en huurauto. Geen stress, geen zorgen, dit is allemaal inbegrepen. Zo ga je gerust en verzekerd op reis en kan het genieten gaan beginnen! Zelf op ontdekking gaan met je eigen huurauto en zo de mooiste onontdekte plekjes van de Mediterranée verkennen is het leukste wat er is, als je het mij vraagt.

Wist je dat ik naast vliegvakanties ook autovakanties aanbied naar een aantal vakantieadresjes in Zuid-Europa?

2. Weg van de massa

Waar iedereen rechts afslaat, sla ik linksaf. Wat mijn geliefde plekjes zo bijzonder maakt is dat ze allemaal ver weg zijn van de massa. Deze kleinschalige adresjes hebben vaak maar een aantal plekjes beschikbaar, zo kun je altijd een veilige afstand houden van de andere vakantiegangers. Onbezorgd genieten en veilig op vakantie waarbij jij optimaal kan ontspannen in alle rust en privacy en de couleur locale.

3. Financiële zekerheid

Eliza was here is aangesloten bij ANVR, Calamiteitenfonds en SGR. Dit houdt in dat je altijd financieel gedekt bent. Alle informatie omtrent voorwaarden en zekerheden vind je op deze pagina.

4. Ik sta altijd voor je klaar met repatriëring

In geval van nood, pandemie of calamiteit tijdens je vakantie kan je altijd op mij rekenen. Er is een 24/7 noodnummer die je ten allen tijden kan bellen. Ik zorg dat jij weer veilig thuis komt. Het kan voorkomen dat je door corona verplicht bent om een periode in quarantaine te blijven op jouw bestemming. Mocht dit het geval zijn, dan neem ik meteen contact met je op.

Eliza was here

5. Flexibel omruilen

Ik begrijp dat door corona je misschien twijfels over jouw geboekte zomervakantie hebt gekregen. Daarom biedt ik tijdelijk de flexibele omruilgarantie aan. Zo kan je tot 6 weken voor vertrek gratis jouw vakantie naar een ander moment of andere bestemming bij mij omruilen, om welke reden dan ook!

6. Bedenktijd

Onzeker over je net geboekte vakantie? Bij mij heb je altijd 3 dagen bedenktijd. Dit houdt in dat je tot 3 dagen de tijd hebt om je vakantie om te boeken of te annuleren. In veel gevallen kan je kosteloos annuleren. Alle informatie betreft bedenktijd vind je hier.

7. Een onvervalste ervaring verzekerd

Al bijna 20 jaar ga ik ieder jaar op bezoek bij al mijn bestemmingen om jou een onvervalste ervaring te verzekeren. De liefste eigenaren delen maar al te graag hun verhalen met mij én ik natuurlijk weer met jullie. Dit heeft er toe geleid dat er inmiddels over 500 unieke adresjes te vinden zijn op mijn website.

Veilig op vakantie in 2020 of 2021

De Mediterranée heeft zoveel moois te bieden. Op zoek naar inspiratie voor jouw volgende vakantie? Ik heb mijn aanbod voor 2020 én voor 2021 al online staan. Je vindt al mijn fijne adresjes hier.

Wil je vaker leuke reisverhalen en bijzondere tips van mij ontvangen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief.

15 juni, 2020|0 Reacties

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.