Zoals je weet ben ik echt een zomermens. Bij mij zit de zomer altijd in mijn bol. De laatste jaren ben ik ervan overtuigd dat de nazomerperiode mijn favoriete periode is om op vakantie te gaan. In de omgeving van mijn adresjes is het veel rustiger en de plekjes zijn al helemaal opgewarmd door de zon. Ik geniet dan het meest van alle ruimte, de natuur en van het contact met de locals. Lijkt het jou ook heerlijk om de zomer nog even te verlengen? Ik vertel je graag over mijn fijnste adresjes voor een vakantie in de nazomer.

Typisch Grieks als de White Village

Dit is één van de plekjes waar ik direct stil van word, als ik er aan denk. White Village is in mijn ogen een droomvilla. Toen ik voor het eerst op vakantie ging naar dit adresje, werd ik op de weg er naar toe al omringd door de witte dorpjes. Het plaatje werd nog completer toen ik de zee op de achtergrond zag en ik de heuvelachtige weggetjes voelde. White Village is, zoals de naam al zegt, een prachtige witte villa in het Griekse dorpje Lahania op Rhodos.

De twaalf villa’s zijn verspreid over de prachtige tuin. Als je de villa binnenstapt, voel je direct de traditionele Griekse stijl je tegemoet komen. De villa’s zijn gebouwd als een klein dorp, daardoor is er veel rust en privacy en kun je ook ongestoord genieten bij je privézwembad. Bij sommige villa’s kom je zelf een pataros tegen, dit is een typisch Grieks gezellige zitje op een houten verhoging in de kamer.

White Village

Kleurrijk plekje zoals Avdou Collection Suites

Ik blijf nog even in Griekenland en kom terecht bij het romantische plekje Avdou Collection Suites. Ik ben beland in een pittoresk bergdorpje Avdou. Het dorpje ligt aan de noordkust van Kreta, in de buurt van Chersonissos. De fruit- en olijfbomen en de groentetuin maken het een kleurrijk plekje. Met daarnaast ook nog eens een fantastisch uitzicht op het heuvelachtige landschap van Kreta. Ik vind het heerlijk dat dit adresje zoveel rustige plekjes heeft in de tuin of in de villa zelf om tot mezelf te komen.

Er zijn maar liefst zes villa’s met ieder zijn unieke stijl. Je kunt hier overnachten in alle luxe en rust. Wist je dat alle bedden voorzien zijn van coco-mat matrassen? Altijd als ik hier een nachtje verblijf, ben ik zeker van een comfortabele en fijne nachtrust. Na zo’n goede nachtrust durf ik het wel aan om te gaan paragliden in de rustieke omgeving van Avdou. Durf jij het aan?

Avdou Collection Suites Kreta

Een culinair sprookje bij Caesars Gardens Hotel & Spa

De voornaamste reden waarom ik op vakantie ga in de nazomer is om nog even aan de koude temperaturen te ontsnappen. Dit is nog een keer een favoriet adresje in Griekenland die mij goed doet in de nazomer. Bij Caesars Gardens Hotel & Spa op Rhodos kan ik ongestoord genieten. Als ik alleen al op het terras plaatsneem, kijk ik mijn ogen uit. Ik zie het heerlijk grote zwembad, een botanische tuin met mediterrane bomen, bloemen en geurige kruiden. Dit Adults Only adresje straat serene rust uit.

Terwijl ik heerlijk aan het genieten ben van mijn glaasje wijn, komt de geur van verse kruiden mij tegemoet. Ik kijk om me heen om te zien waar deze heerlijke geur vandaan komt. Ik zie dat eigenaar Kosmas in de keuken staat. Ik besluit direct om vanavond in zijn restaurant te gaan eten. Elke zondag wordt er zelfs een Sea Food night georganiseerd.

Caesars Gardens Hotel & Spa

Bananenplantage bij Casas de Piedra

In het zuidelijke deel van Tenerife heb ik een heerlijk warm plekje gevonden voor in de nazomer. Het adresje zit eigenlijk verscholen in een bananenplantage, hierdoor is het weer iets tropischer dan in het noorden van Tenerife. ‘Bij Casas de Piedra schijnt altijd de zon’: zegt de eigenaar. Ik laat het goede Canarische leven me tegemoet komen. In de vijftien bungalows van Casas de Piedra voel je direct de Canarische rust.

Je bevindt je in een tropische jungle door de banenplanten, bloeiende bloemen, de papegaaien en de tropische hitte. Je kunt bij je bungalow in de avond genieten van de patio. Overdag kun je je vermaken aan het zwembad, de jacuzzi of kun je tennissen, fitnessen en jeu de boules spelen.

Casas de Piedra

Liefde op het eerste gezicht bij Etna Hotel

Mijn vorige vakantie op Sicilië heeft me een onvergetelijke vakantie bezorgd. Het landgoed, de rust en het comfort van Etna Hotel maakten mijn vakantie compleet. Je kan hier uren in alle rust en stilte doorkomen. Wegdromend op het mooie landgoed en het uitzicht van de Etna. Het Etna Hotel vind je op Sicilië in het dorpje Giarre, te midden van exotische planten en citrusbomen. Met natuurlijk niet te vergeten de Etna vulkaan als uitzicht.

Etna Hotel

(Na)zomer in mijn bol

Zit bij jou de zomer ook nog in je bol? Verleng je zomer door nog een reis te boeken in de nazomer. Voor nog meer inspiratie kun je ook direct naar mijn nazomeradresjes gaan!

Wil je vaker leuke reisverhalen en bijzondere tips van mij ontvangen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief.

Zoals je weet ben ik echt een zomermens. Bij mij zit de zomer altijd in mijn bol. De laatste jaren ben ik ervan overtuigd dat de nazomerperiode mijn favoriete periode is om op vakantie te gaan. In de omgeving van mijn adresjes is het veel rustiger en de plekjes zijn al helemaal opgewarmd door de zon. Ik geniet dan het meest van alle ruimte, de natuur en van het contact met de locals. Lijkt het jou ook heerlijk om de zomer nog even te verlengen? Ik vertel je graag over mijn fijnste adresjes voor een vakantie in de nazomer.

Typisch Grieks als de White Village

Dit is één van de plekjes waar ik direct stil van word, als ik er aan denk. White Village is in mijn ogen een droomvilla. Toen ik voor het eerst op vakantie ging naar dit adresje, werd ik op de weg er naar toe al omringd door de witte dorpjes. Het plaatje werd nog completer toen ik de zee op de achtergrond zag en ik de heuvelachtige weggetjes voelde. White Village is, zoals de naam al zegt, een prachtige witte villa in het Griekse dorpje Lahania op Rhodos.

De twaalf villa’s zijn verspreid over de prachtige tuin. Als je de villa binnenstapt, voel je direct de traditionele Griekse stijl je tegemoet komen. De villa’s zijn gebouwd als een klein dorp, daardoor is er veel rust en privacy en kun je ook ongestoord genieten bij je privézwembad. Bij sommige villa’s kom je zelf een pataros tegen, dit is een typisch Grieks gezellige zitje op een houten verhoging in de kamer.

White Village

Kleurrijk plekje zoals Avdou Collection Suites

Ik blijf nog even in Griekenland en kom terecht bij het romantische plekje Avdou Collection Suites. Ik ben beland in een pittoresk bergdorpje Avdou. Het dorpje ligt aan de noordkust van Kreta, in de buurt van Chersonissos. De fruit- en olijfbomen en de groentetuin maken het een kleurrijk plekje. Met daarnaast ook nog eens een fantastisch uitzicht op het heuvelachtige landschap van Kreta. Ik vind het heerlijk dat dit adresje zoveel rustige plekjes heeft in de tuin of in de villa zelf om tot mezelf te komen.

Er zijn maar liefst zes villa’s met ieder zijn unieke stijl. Je kunt hier overnachten in alle luxe en rust. Wist je dat alle bedden voorzien zijn van coco-mat matrassen? Altijd als ik hier een nachtje verblijf, ben ik zeker van een comfortabele en fijne nachtrust. Na zo’n goede nachtrust durf ik het wel aan om te gaan paragliden in de rustieke omgeving van Avdou. Durf jij het aan?

Avdou Collection Suites Kreta

Een culinair sprookje bij Caesars Gardens Hotel & Spa

De voornaamste reden waarom ik op vakantie ga in de nazomer is om nog even aan de koude temperaturen te ontsnappen. Dit is nog een keer een favoriet adresje in Griekenland die mij goed doet in de nazomer. Bij Caesars Gardens Hotel & Spa op Rhodos kan ik ongestoord genieten. Als ik alleen al op het terras plaatsneem, kijk ik mijn ogen uit. Ik zie het heerlijk grote zwembad, een botanische tuin met mediterrane bomen, bloemen en geurige kruiden. Dit Adults Only adresje straat serene rust uit.

Terwijl ik heerlijk aan het genieten ben van mijn glaasje wijn, komt de geur van verse kruiden mij tegemoet. Ik kijk om me heen om te zien waar deze heerlijke geur vandaan komt. Ik zie dat eigenaar Kosmas in de keuken staat. Ik besluit direct om vanavond in zijn restaurant te gaan eten. Elke zondag wordt er zelfs een Sea Food night georganiseerd.

Caesars Gardens Hotel & Spa

Bananenplantage bij Casas de Piedra

In het zuidelijke deel van Tenerife heb ik een heerlijk warm plekje gevonden voor in de nazomer. Het adresje zit eigenlijk verscholen in een bananenplantage, hierdoor is het weer iets tropischer dan in het noorden van Tenerife. ‘Bij Casas de Piedra schijnt altijd de zon’: zegt de eigenaar. Ik laat het goede Canarische leven me tegemoet komen. In de vijftien bungalows van Casas de Piedra voel je direct de Canarische rust.

Je bevindt je in een tropische jungle door de banenplanten, bloeiende bloemen, de papegaaien en de tropische hitte. Je kunt bij je bungalow in de avond genieten van de patio. Overdag kun je je vermaken aan het zwembad, de jacuzzi of kun je tennissen, fitnessen en jeu de boules spelen.

Casas de Piedra

Liefde op het eerste gezicht bij Etna Hotel

Mijn vorige vakantie op Sicilië heeft me een onvergetelijke vakantie bezorgd. Het landgoed, de rust en het comfort van Etna Hotel maakten mijn vakantie compleet. Je kan hier uren in alle rust en stilte doorkomen. Wegdromend op het mooie landgoed en het uitzicht van de Etna. Het Etna Hotel vind je op Sicilië in het dorpje Giarre, te midden van exotische planten en citrusbomen. Met natuurlijk niet te vergeten de Etna vulkaan als uitzicht.

Etna Hotel

(Na)zomer in mijn bol

Zit bij jou de zomer ook nog in je bol? Verleng je zomer door nog een reis te boeken in de nazomer. Voor nog meer inspiratie kun je ook direct naar mijn nazomeradresjes gaan!

Wil je vaker leuke reisverhalen en bijzondere tips van mij ontvangen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief.

23 augustus, 2019|0 Reacties

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter