Zachtjes wieg ik heen en weer in mijn hangmat. Met gesloten ogen luister ik naar de omgevingsgeluiden: een zacht briesje, ritselende bladeren en verder helemaal niets. De zon prikkelt op mijn gezicht en langzaam open ik mijn ogen. Voor me uitgestrekte groene heuvels, witte dorpjes en aan de horizon de eindeloze turquoise zee. Dit uitzicht, dit gevoel, is voor mij de essentie van een heerlijke vakantie. Ik zet voor jou de adresjes met het mooiste uitzicht op een rij. De vergezichten vanaf onderstaande plekken zul je niet snel vergeten!

Unieke vergezichten in Griekenland

Dit zijn mijn favoriete Griekse adresjes met het mooiste uitzicht.

Appartement Nymphes op Kreta
Ik lig bij het zwembad en verwonder me al voor de derde keer in een half uur tijd over het magische uitzicht dat ik hier heb. De zon schittert en achter me prijkt mijn Griekse droom. Want dat is het toch echt: witte appartementen trapsgewijs bij elkaar, blauwe luiken, de bloemen en druivenranken krioelen over de pergola. Langzaam dommel ik een beetje weg, maar ik doe mijn best om mijn ogen open te houden. Bij Appartement Nymphes op Kreta is het haast te mooi om in slaap te vallen. Wil je alvast een voorproefje van het uitzicht? Dat kan via deze link.

Appartement Nymphes

Megalithari Villas op Corfu
“Vroeger droomde ik van een prachtige plek voor mijn villa. Vlakbij zee en omgeven door oude olijfbomen. Waar je ’s avonds de krekels hoort en sterren ziet. Waar je het echte Corfu voelt.” Ik kijk opzij naar Spyros. Hij beschrijft precies het plaatje waar ik nu zit. Hij lacht trots. “En het is me gelukt. Toen ik hier op een dag langs reed, wist ik dat ik hier mijn geluk zou vinden.” Ik kan me helemaal voorstellen hoe Spyros zich toen voelde, want het uitzicht vanaf Megalithari Villas is adembenemend.

Megalithari Villas

Unieke vergezichten in Portugal

Dit zijn mijn favoriete Portugese adresjes met het mooiste uitzicht.

Cooking and Nature in Costa de Lisboa
Eigenaar Rui neemt me mee voor een rondleiding in Cooking and Nature en opent even kort de deuren van de vertrekken. “Een ‘emotional hotel’ is dit”, zegt hij vol trots. “Meer dan design alleen. De nadruk ligt op genieten. Van smaken, kleuren, geuren. Van lekker eten, maar ook van de natuur van Costa de Lisboa. Hij opent de badkamerdeur van de volgende kamer. Voor me staat een witte badkuip op pootjes, met daarachter een wijds uitzicht over de groene heuvels. Ik slaak een gilletje van geluk. Ik weet waar ik de rest van mijn vakantie te vinden ben…

Unieke vergezichten in Spanje

Dit zijn mijn favoriete Spaanse adresjes met het mooiste uitzicht.

Villas del Alba in Andalusië
Er zijn in deze wereld weinig dingen waar ik meer van geniet dan van een bubbelbad. Oké, misschien één ding: een bubbelbad met een grandioos uitzicht over Andalusië. Achter mij staan drie fraaie, vrijstaande, houten villa’s en als ik opzij kijk, zie ik de kust van Malaga en de eindeloze binnenlanden van de Sierra de Mijas. Villas del Alba is een plek voor de echte levensgenieter!

Villas del Alba

Finca el Lance op Tenerife
De barbecue is er nog niet klaar voor, besluit ik, en trek mijn slippers aan. Ik ga nog even een wandeling maken over een van de kronkelpaadjes in de tuin van Finca el Lance. Er is nog zoveel te zien hier: de vele zitjes, bankjes, planten, de bloemen. En het uitzicht! Overal om je heen zie je de zee, die Tenerife omarmt als een blauw deken. Ik zou hier voor altijd kunnen blijven…

Finca el Lance

Welke adresjes met het mooiste uitzicht zijn jouw favoriet?

Ik ben benieuwd waar jij ooit het mooiste uitzicht hebt gezien. Als ik een bijzonder adresje heb, zoals een adresje met een indrukwekkend uitzicht, dan maak ik het liefst de hele tijd foto’s. Word jij ook vaak geïnspireerd door de omgeving of door de villa’s van je bestemming?

Neem snel een kijkje tussen al mijn unieke adresjes.

Wil je vaker leuke reisverhalen en bijzondere tips van mij ontvangen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief.

Zachtjes wieg ik heen en weer in mijn hangmat. Met gesloten ogen luister ik naar de omgevingsgeluiden: een zacht briesje, ritselende bladeren en verder helemaal niets. De zon prikkelt op mijn gezicht en langzaam open ik mijn ogen. Voor me uitgestrekte groene heuvels, witte dorpjes en aan de horizon de eindeloze turquoise zee. Dit uitzicht, dit gevoel, is voor mij de essentie van een heerlijke vakantie. Ik zet voor jou de adresjes met het mooiste uitzicht op een rij. De vergezichten vanaf onderstaande plekken zul je niet snel vergeten!

Unieke vergezichten in Griekenland

Dit zijn mijn favoriete Griekse adresjes met het mooiste uitzicht.

Appartement Nymphes op Kreta
Ik lig bij het zwembad en verwonder me al voor de derde keer in een half uur tijd over het magische uitzicht dat ik hier heb. De zon schittert en achter me prijkt mijn Griekse droom. Want dat is het toch echt: witte appartementen trapsgewijs bij elkaar, blauwe luiken, de bloemen en druivenranken krioelen over de pergola. Langzaam dommel ik een beetje weg, maar ik doe mijn best om mijn ogen open te houden. Bij Appartement Nymphes op Kreta is het haast te mooi om in slaap te vallen. Wil je alvast een voorproefje van het uitzicht? Dat kan via deze link.

Appartement Nymphes

Megalithari Villas op Corfu
“Vroeger droomde ik van een prachtige plek voor mijn villa. Vlakbij zee en omgeven door oude olijfbomen. Waar je ’s avonds de krekels hoort en sterren ziet. Waar je het echte Corfu voelt.” Ik kijk opzij naar Spyros. Hij beschrijft precies het plaatje waar ik nu zit. Hij lacht trots. “En het is me gelukt. Toen ik hier op een dag langs reed, wist ik dat ik hier mijn geluk zou vinden.” Ik kan me helemaal voorstellen hoe Spyros zich toen voelde, want het uitzicht vanaf Megalithari Villas is adembenemend.

Megalithari Villas

Unieke vergezichten in Portugal

Dit zijn mijn favoriete Portugese adresjes met het mooiste uitzicht.

Cooking and Nature in Costa de Lisboa
Eigenaar Rui neemt me mee voor een rondleiding in Cooking and Nature en opent even kort de deuren van de vertrekken. “Een ‘emotional hotel’ is dit”, zegt hij vol trots. “Meer dan design alleen. De nadruk ligt op genieten. Van smaken, kleuren, geuren. Van lekker eten, maar ook van de natuur van Costa de Lisboa. Hij opent de badkamerdeur van de volgende kamer. Voor me staat een witte badkuip op pootjes, met daarachter een wijds uitzicht over de groene heuvels. Ik slaak een gilletje van geluk. Ik weet waar ik de rest van mijn vakantie te vinden ben…

Unieke vergezichten in Spanje

Dit zijn mijn favoriete Spaanse adresjes met het mooiste uitzicht.

Villas del Alba in Andalusië
Er zijn in deze wereld weinig dingen waar ik meer van geniet dan van een bubbelbad. Oké, misschien één ding: een bubbelbad met een grandioos uitzicht over Andalusië. Achter mij staan drie fraaie, vrijstaande, houten villa’s en als ik opzij kijk, zie ik de kust van Malaga en de eindeloze binnenlanden van de Sierra de Mijas. Villas del Alba is een plek voor de echte levensgenieter!

Villas del Alba

Finca el Lance op Tenerife
De barbecue is er nog niet klaar voor, besluit ik, en trek mijn slippers aan. Ik ga nog even een wandeling maken over een van de kronkelpaadjes in de tuin van Finca el Lance. Er is nog zoveel te zien hier: de vele zitjes, bankjes, planten, de bloemen. En het uitzicht! Overal om je heen zie je de zee, die Tenerife omarmt als een blauw deken. Ik zou hier voor altijd kunnen blijven…

Finca el Lance

Welke adresjes met het mooiste uitzicht zijn jouw favoriet?

Ik ben benieuwd waar jij ooit het mooiste uitzicht hebt gezien. Als ik een bijzonder adresje heb, zoals een adresje met een indrukwekkend uitzicht, dan maak ik het liefst de hele tijd foto’s. Word jij ook vaak geïnspireerd door de omgeving of door de villa’s van je bestemming?

Neem snel een kijkje tussen al mijn unieke adresjes.

Wil je vaker leuke reisverhalen en bijzondere tips van mij ontvangen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief.

13 september, 2017|0 Reacties

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.