Zeg je Málaga, dan zeg je eten (en oké, ook drinken)! De stad in het hart van Andalusië barst namelijk van de leuke restaurants. Door mijn vele bezoekjes weet ik inmiddels precies waar je de beste restaurants van Málaga vindt. Het is echt de ideale bestemming voor een culinaire vakantie. Nog leuker: ik deel ze graag met jou!

Start je dag in Málaga bij een panaderia

Zin in een goede kop koffie, een verse jus en een heerlijk zoet broodje? Plof dan neer bij een panaderia: een bakker waar de vitrines gevuld worden met zoete lekkernijen. Een van mijn eigen favoriete panaderia’s? La Canastra, aan het Plaza de la Constitucion. Heerlijk eten mét mooi uitzicht!

Brunchen of lunchen bij Brunchit

Na een energieke start met koffie en zoete broodjes bij een panaderia, is het tijd om je smaakpapillen te verwennen met een heerlijke brunch of lunch bij Brunchit. Dit gezellige restaurant vind je op verschillende plekken in Spanje. Brunchit heeft een uitgebreid menu met verrukkelijke gerechten, van klassieke eggs benedict tot creatieve avocado toast. De relaxte sfeer en vriendelijke service maken het plaatje compleet voor een gezellige maaltijd met vrienden of familie!

Eten op het strand van Málaga

Klaar met brunchen? Op naar het adembenemende strand van Málaga! Gelukkig zijn er tal van fantastische restaurants die zich aan de kust bevinden waar je kunt genieten van de zeebries en de heerlijke Mediterrane gerechten. Probeer bijvoorbeeld restaurant Cambara aan de haven van Málaga. Hier kun je kleine gerechtjes met elkaar delen. Zin in een koude cocktail? Ook die hebben ze hier voor je! Een andere tip die ik graag met je deel is restaurant Primitivo in Málaga: een kleine bar, met een geweldige keuken. Ik kom hier bijna altijd wanneer ik de Zuid-Spaanse stad bezoek!

De beste restaurants in de oude stad van Málaga

Vergeet ook zeker niet de charmante oude stad van Málaga te verkennen, waar de smalle straatjes gevuld met juweeltjes van restaurants je welkom heten. In de oude stad van Málaga geniet ik het liefst van traditionele tapasbars. Probeer voor goede tapas in Málaga bijvoorbeeld Uvedoble Taberna. De tapas die je hier proeft zijn altijd weer een cadeautje!

De leukste tapasbars in Málaga

Wie voor Spanje kiest als vakantiebestemming, kan bijna niet om het eten van tapas heen. En gelukkig maar, want wat geniet ik er altijd van! De kleine Spaanse gerechtjes staan voor mij gelijk aan veel verschillende dingen proeven. Mijn tips: ga tapas eten bij Bar la Tranca of bij Restaurante El Tinrero. Geloof mij maar: je zult niet teleurgesteld zijn!

Heb je trek gekregen door deze blog en gelijk zin in een culinaire reis naar Andalusië? Neem dan een kijkje bij mijn last minute adresjes in Andalusië. Eerst meer inspiratie opdoen? Lees ook eens mijn blog over de mooiste bezienswaardigheden in Andalusië!

Wil je vaker leuke reisverhalen en bijzondere tips van mij ontvangen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief.

Zeg je Málaga, dan zeg je eten (en oké, ook drinken)! De stad in het hart van Andalusië barst namelijk van de leuke restaurants. Door mijn vele bezoekjes weet ik inmiddels precies waar je de beste restaurants van Málaga vindt. Het is echt de ideale bestemming voor een culinaire vakantie. Nog leuker: ik deel ze graag met jou!

Start je dag in Málaga bij een panaderia

Zin in een goede kop koffie, een verse jus en een heerlijk zoet broodje? Plof dan neer bij een panaderia: een bakker waar de vitrines gevuld worden met zoete lekkernijen. Een van mijn eigen favoriete panaderia’s? La Canastra, aan het Plaza de la Constitucion. Heerlijk eten mét mooi uitzicht!

Brunchen of lunchen bij Brunchit

Na een energieke start met koffie en zoete broodjes bij een panaderia, is het tijd om je smaakpapillen te verwennen met een heerlijke brunch of lunch bij Brunchit. Dit gezellige restaurant vind je op verschillende plekken in Spanje. Brunchit heeft een uitgebreid menu met verrukkelijke gerechten, van klassieke eggs benedict tot creatieve avocado toast. De relaxte sfeer en vriendelijke service maken het plaatje compleet voor een gezellige maaltijd met vrienden of familie!

Eten op het strand van Málaga

Klaar met brunchen? Op naar het adembenemende strand van Málaga! Gelukkig zijn er tal van fantastische restaurants die zich aan de kust bevinden waar je kunt genieten van de zeebries en de heerlijke Mediterrane gerechten. Probeer bijvoorbeeld restaurant Cambara aan de haven van Málaga. Hier kun je kleine gerechtjes met elkaar delen. Zin in een koude cocktail? Ook die hebben ze hier voor je! Een andere tip die ik graag met je deel is restaurant Primitivo in Málaga: een kleine bar, met een geweldige keuken. Ik kom hier bijna altijd wanneer ik de Zuid-Spaanse stad bezoek!

De beste restaurants in de oude stad van Málaga

Vergeet ook zeker niet de charmante oude stad van Málaga te verkennen, waar de smalle straatjes gevuld met juweeltjes van restaurants je welkom heten. In de oude stad van Málaga geniet ik het liefst van traditionele tapasbars. Probeer voor goede tapas in Málaga bijvoorbeeld Uvedoble Taberna. De tapas die je hier proeft zijn altijd weer een cadeautje!

De leukste tapasbars in Málaga

Wie voor Spanje kiest als vakantiebestemming, kan bijna niet om het eten van tapas heen. En gelukkig maar, want wat geniet ik er altijd van! De kleine Spaanse gerechtjes staan voor mij gelijk aan veel verschillende dingen proeven. Mijn tips: ga tapas eten bij Bar la Tranca of bij Restaurante El Tinrero. Geloof mij maar: je zult niet teleurgesteld zijn!

Heb je trek gekregen door deze blog en gelijk zin in een culinaire reis naar Andalusië? Neem dan een kijkje bij mijn last minute adresjes in Andalusië. Eerst meer inspiratie opdoen? Lees ook eens mijn blog over de mooiste bezienswaardigheden in Andalusië!

Wil je vaker leuke reisverhalen en bijzondere tips van mij ontvangen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief.

31 mei, 2024|0 Reacties

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.