Soms stuit ik op een ontdekking die zo bijzonder is, dat ik hem geheel voor mezelf zou willen hebben. Doordat het een echt origineel vakantiehuis is of juist heerlijk kleurrijk. En er zijn van die speciale plekjes waar ik me helemaal thuis voel en met open armen wordt verwelkomd door de eigenaar. Ook voor komende zomer is het me gelukt om een aantal pareltjes te vinden. Dit zijn mijn nieuwe & exclusieve vakantieadresjes voor 2020!

1. Pearls of Crete op Kreta

De vakanties op Kreta met zijn familie zijn Giorgos altijd bijgebleven. Hij wilde andere reizigers dezelfde ervaring bieden op dit Griekse eiland die hij altijd heeft gehad. De kant van Kreta met ongerepte plekjes, kleine baaitjes en afgelegen kustplaatsjes. En die sfeer moest zijn verblijf ook uitstralen. Met Pearls of Crete is hij daar wat mij betreft geheel in geslaagd. Luxe en comfort stralen er van af en het privézwembad ligt er aanlokkelijk bij.

Pearls of Crete

2. Mont d’Olives Luxury Villas op Lesbos

In het authentieke dorpje Molivos op Lesbos tussen de olijfgaarden bevindt zich Mont D’Olives Luxury Villas. De villa’s worden gerund door Panagiotis en zijn broers Ignatios en Kostas. Ze komen uit een familie van ondernemers met hart voor de zaak en deze passie is te voelen als ik met hen spreek over dit mooie plekje. Zo is het landgoed al meer dan 100 jaar in het bezit van de familie, sommige olijfbomen zijn zelfs 1.000 jaar oud! Ieder jaar komt Panagiotis hier met zijn familie om deze olijven te plukken. En in deze ongerepte omgeving gaan de broers hun droom nu waarmaken. Hier zit ik volgend jaar goed voor de Griekse gezelligheid!

Mont d’Olives Luxury Villas

3. Ciel Boutique Villas op Karpathos

Met het strand op loopafstand wist ik al snel dat dit een van de vakantieadresjes voor 2020 was die ik moest hebben. Ik kreeg een telefoontje van mijn vriendin Maria dat ze met een speciaal project bezig was op haar geliefde eiland Karpathos. Een idyllisch plekje met uitzicht over de helderblauwe zee had ze voor ogen. En dat is Ciel Boutique Villas zeker! Op de heuvels komen de villa’s met privézwembad waar ik niet op kan wachten om volgende zomer te overnachten.

Ciel Boutique Villas

4. Kouros Hill Apartments op Zakynthos

Het uitzicht aan het zwembad zal je hier versteld doen staan, niets anders dan zee! Eigenaar Napoleon heeft Kouros Hill Apartments met zijn familie opgebouwd, alles moest in het teken staan van gastvrijheid. Met de hele familie hebben ze kennis en ervaring gedeeld om de 12 appartementen klaar te stomen voor een onvergetelijke vakantie. Met een chef-kok als Napoleon weet ik zeker dat dit op culinair gebied helemaal goed moet komen.

Kouros Hill

5. Natura e Mare op Karpathos

Eigenaresse Palmira wilde iets creëren wat van haar was. Het landgoed op Karpathos heeft ze geërfd van haar oma en hier heeft ze zelf mooie herinneringen aan. In de zomer bracht ze namelijk zelf haar vakanties hier door. Typerend voor haar herinneringen is het prachtige uitzicht over de zee en het drinken van ijskoud water uit de bronnen. Door de kronkelende bergweggetjes ging ik op weg naar Natura e Mare waar Palmira mij haar plannen liet zien. Omgeven door het groene landschap van Karpathos en de Egeïsche zee, heerst hier serene stilte. De drie villa’s worden modern ingericht en hebben allemaal een eigen privézwembad. Ik kan niet wachten om hier neer te strijken!

Nature e Mare

Naast deze exclusieve vakantieadresjes voor 2020 is er meer…

Ik ben zo blij dat ik deze nieuwe pareltjes als enige voor volgend jaar mag aanbieden! Zie jij jezelf hier al liggen? Wees er dan snel bij, want deze kleinschalige, exclusieve vakantieadresjes voor 2020 kunnen zomaar ineens volgeboekt zijn. Zoek je meer inspiratie voor een unieke vakantie? Bekijk mijn nieuwste ontdekkingen of neem een kijkje tussen al mijn exclusieve adresjes.

Wil je vaker leuke reisverhalen en bijzondere tips van mij ontvangen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief.

Soms stuit ik op een ontdekking die zo bijzonder is, dat ik hem geheel voor mezelf zou willen hebben. Doordat het een echt origineel vakantiehuis is of juist heerlijk kleurrijk. En er zijn van die speciale plekjes waar ik me helemaal thuis voel en met open armen wordt verwelkomd door de eigenaar. Ook voor komende zomer is het me gelukt om een aantal pareltjes te vinden. Dit zijn mijn nieuwe & exclusieve vakantieadresjes voor 2020!

1. Pearls of Crete op Kreta

De vakanties op Kreta met zijn familie zijn Giorgos altijd bijgebleven. Hij wilde andere reizigers dezelfde ervaring bieden op dit Griekse eiland die hij altijd heeft gehad. De kant van Kreta met ongerepte plekjes, kleine baaitjes en afgelegen kustplaatsjes. En die sfeer moest zijn verblijf ook uitstralen. Met Pearls of Crete is hij daar wat mij betreft geheel in geslaagd. Luxe en comfort stralen er van af en het privézwembad ligt er aanlokkelijk bij.

Pearls of Crete

2. Mont d’Olives Luxury Villas op Lesbos

In het authentieke dorpje Molivos op Lesbos tussen de olijfgaarden bevindt zich Mont D’Olives Luxury Villas. De villa’s worden gerund door Panagiotis en zijn broers Ignatios en Kostas. Ze komen uit een familie van ondernemers met hart voor de zaak en deze passie is te voelen als ik met hen spreek over dit mooie plekje. Zo is het landgoed al meer dan 100 jaar in het bezit van de familie, sommige olijfbomen zijn zelfs 1.000 jaar oud! Ieder jaar komt Panagiotis hier met zijn familie om deze olijven te plukken. En in deze ongerepte omgeving gaan de broers hun droom nu waarmaken. Hier zit ik volgend jaar goed voor de Griekse gezelligheid!

Mont d’Olives Luxury Villas

3. Ciel Boutique Villas op Karpathos

Met het strand op loopafstand wist ik al snel dat dit een van de vakantieadresjes voor 2020 was die ik moest hebben. Ik kreeg een telefoontje van mijn vriendin Maria dat ze met een speciaal project bezig was op haar geliefde eiland Karpathos. Een idyllisch plekje met uitzicht over de helderblauwe zee had ze voor ogen. En dat is Ciel Boutique Villas zeker! Op de heuvels komen de villa’s met privézwembad waar ik niet op kan wachten om volgende zomer te overnachten.

Ciel Boutique Villas

4. Kouros Hill Apartments op Zakynthos

Het uitzicht aan het zwembad zal je hier versteld doen staan, niets anders dan zee! Eigenaar Napoleon heeft Kouros Hill Apartments met zijn familie opgebouwd, alles moest in het teken staan van gastvrijheid. Met de hele familie hebben ze kennis en ervaring gedeeld om de 12 appartementen klaar te stomen voor een onvergetelijke vakantie. Met een chef-kok als Napoleon weet ik zeker dat dit op culinair gebied helemaal goed moet komen.

Kouros Hill

5. Natura e Mare op Karpathos

Eigenaresse Palmira wilde iets creëren wat van haar was. Het landgoed op Karpathos heeft ze geërfd van haar oma en hier heeft ze zelf mooie herinneringen aan. In de zomer bracht ze namelijk zelf haar vakanties hier door. Typerend voor haar herinneringen is het prachtige uitzicht over de zee en het drinken van ijskoud water uit de bronnen. Door de kronkelende bergweggetjes ging ik op weg naar Natura e Mare waar Palmira mij haar plannen liet zien. Omgeven door het groene landschap van Karpathos en de Egeïsche zee, heerst hier serene stilte. De drie villa’s worden modern ingericht en hebben allemaal een eigen privézwembad. Ik kan niet wachten om hier neer te strijken!

Nature e Mare

Naast deze exclusieve vakantieadresjes voor 2020 is er meer…

Ik ben zo blij dat ik deze nieuwe pareltjes als enige voor volgend jaar mag aanbieden! Zie jij jezelf hier al liggen? Wees er dan snel bij, want deze kleinschalige, exclusieve vakantieadresjes voor 2020 kunnen zomaar ineens volgeboekt zijn. Zoek je meer inspiratie voor een unieke vakantie? Bekijk mijn nieuwste ontdekkingen of neem een kijkje tussen al mijn exclusieve adresjes.

Wil je vaker leuke reisverhalen en bijzondere tips van mij ontvangen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief.

08 november, 2019|0 Reacties

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.