De Canarische Eilanden: ik ben er dol op! Op alle eilanden heb ik tal van prachtige herinneringen gemaakt. Zo ook op het bergachtige eiland La Palma. Eerder deelde ik al 5 redenen om dit eiland te bezoeken en vandaag voeg ik hier nog een paar aan toe mét tips voor fijne verblijfjes. Ben je klaar om het alledaagse leven achter je te laten en de veelzijdigheid van La Palma te ontdekken? Let’s go! 

Unieke adresjes op La Palma

Of het nou een gezellige familievakantie is, samen een weekje weg of een romantische reis; op La Palma vermaakt iedereen zich. Bij Villas Taburientes werd ik overvallen door een gevoel van geluk. Mijn eigen luxe villa met privézwembad en een adembenemend uitzicht over bergen en zee. Heerlijk! Wil je graag ver weg van de massa genieten? Bij Casa Julia word je omgeven door fruitbomen en een schitterende wijngaard. Een ander bijzonder plekje is Villas Los Pajeros. De zonsondergang die ik daar vanaf mijn terras bewonderde, vergeet ik nooit meer. Zo mooi!  

Bijzonderheden La Palma La Casa Julia

Wat te doen op La Palma 

De eerste keer dat ik op La Palma kwam, werd ik verrast door de levendige hoofdstad Santa Cruz de La Palma. Sindsdien heb ik het eiland in mijn hart gesloten. Elke keer als ik op het eiland ben, ga ik er weer heen om de eeuwenoude geschiedenis op te snuiven. Ben jij net zoals ik een liefhebber van de natuur? Wandelaars die niet bang zijn voor een klimmetje gaan naar de Roque de Los Muchachos (het hoogste punt van het eiland). Neem warme kleding mee, want op de top koelt het flink af. 

Bijzonderheden La Palma los muchachos

Secret spots op La Palma 

Tijdens mijn vakanties heb ik al veel unieke stranden mogen ontdekken. Op La Palma vind je ook stranden, maar dan de gitzwarte variant. Op 45 minuten rijden van de hoofdstad ligt Puerto Naos. Wat heb ik hier genoten van het vulkanisch zand en de tropische palmbomen! Neem een flesje Spaanse wijn mee en zorg dat je hier tijdens zonsondergang bent. Of maak een boottocht op de Atlantische Oceaan. De kans om dolfijnen te zien is groot! En dat gecombineerd met de ondergaande zon en een glas wijn in je hand: perfecte vakantie! 

Bijzonderheden La Palma Puerto Naos

Een culinaire reis

Zeg je lekker eten? Dan zeg ik Spanje! De lekkerste ontdekkingen deed ik aan de kust van La Palma. Als ik hier uit eten ga, kies ik graag voor vers gevangen vis. Een andere specialiteit van de Canarische Eilanden is Papas arrugadas. Dit zijn kleine aardappeltjes met een zoutkorstje. Ze worden vaak geserveerd met een scherpe saus Mojo Rojo of de mildere variant Mojo Verde. Loopt het water je al in de mond? 

Bijzonderheden La Palma Papas arrugada

Ontdek meer van de Canarische archipel

Eén van de redenen waarom ik zo dol ben op de Canarische eilanden is de veelzijdigheid. Dus waarom zou je tijdens je reis op één plek blijven? Kies je voor Lanzarote, Tenerife, Gran Canaria of de verborgen parel Gomera? Gomera is het ruigste eiland van de Canarische archipel. Voor wandelaars die wel van een beetje avontuur houden, is deze plek echt een cadeautje.  

Bijzonderheden La Palma Gomera

Foto: wandelaar La Palma

Wauw, La Palma heeft mijn hart gestolen! Vier jij jouw volgende vakantie hier? Bekijk mijn unieke adresjes op La Palma. Tot snel…  

De Canarische Eilanden: ik ben er dol op! Op alle eilanden heb ik tal van prachtige herinneringen gemaakt. Zo ook op het bergachtige eiland La Palma. Eerder deelde ik al 5 redenen om dit eiland te bezoeken en vandaag voeg ik hier nog een paar aan toe mét tips voor fijne verblijfjes. Ben je klaar om het alledaagse leven achter je te laten en de veelzijdigheid van La Palma te ontdekken? Let’s go! 

Unieke adresjes op La Palma

Of het nou een gezellige familievakantie is, samen een weekje weg of een romantische reis; op La Palma vermaakt iedereen zich. Bij Villas Taburientes werd ik overvallen door een gevoel van geluk. Mijn eigen luxe villa met privézwembad en een adembenemend uitzicht over bergen en zee. Heerlijk! Wil je graag ver weg van de massa genieten? Bij Casa Julia word je omgeven door fruitbomen en een schitterende wijngaard. Een ander bijzonder plekje is Villas Los Pajeros. De zonsondergang die ik daar vanaf mijn terras bewonderde, vergeet ik nooit meer. Zo mooi!  

Bijzonderheden La Palma La Casa Julia

Wat te doen op La Palma 

De eerste keer dat ik op La Palma kwam, werd ik verrast door de levendige hoofdstad Santa Cruz de La Palma. Sindsdien heb ik het eiland in mijn hart gesloten. Elke keer als ik op het eiland ben, ga ik er weer heen om de eeuwenoude geschiedenis op te snuiven. Ben jij net zoals ik een liefhebber van de natuur? Wandelaars die niet bang zijn voor een klimmetje gaan naar de Roque de Los Muchachos (het hoogste punt van het eiland). Neem warme kleding mee, want op de top koelt het flink af. 

Bijzonderheden La Palma los muchachos

Secret spots op La Palma 

Tijdens mijn vakanties heb ik al veel unieke stranden mogen ontdekken. Op La Palma vind je ook stranden, maar dan de gitzwarte variant. Op 45 minuten rijden van de hoofdstad ligt Puerto Naos. Wat heb ik hier genoten van het vulkanisch zand en de tropische palmbomen! Neem een flesje Spaanse wijn mee en zorg dat je hier tijdens zonsondergang bent. Of maak een boottocht op de Atlantische Oceaan. De kans om dolfijnen te zien is groot! En dat gecombineerd met de ondergaande zon en een glas wijn in je hand: perfecte vakantie! 

Bijzonderheden La Palma Puerto Naos

Een culinaire reis

Zeg je lekker eten? Dan zeg ik Spanje! De lekkerste ontdekkingen deed ik aan de kust van La Palma. Als ik hier uit eten ga, kies ik graag voor vers gevangen vis. Een andere specialiteit van de Canarische Eilanden is Papas arrugadas. Dit zijn kleine aardappeltjes met een zoutkorstje. Ze worden vaak geserveerd met een scherpe saus Mojo Rojo of de mildere variant Mojo Verde. Loopt het water je al in de mond? 

Bijzonderheden La Palma Papas arrugada

Ontdek meer van de Canarische archipel

Eén van de redenen waarom ik zo dol ben op de Canarische eilanden is de veelzijdigheid. Dus waarom zou je tijdens je reis op één plek blijven? Kies je voor Lanzarote, Tenerife, Gran Canaria of de verborgen parel Gomera? Gomera is het ruigste eiland van de Canarische archipel. Voor wandelaars die wel van een beetje avontuur houden, is deze plek echt een cadeautje.  

Bijzonderheden La Palma Gomera

Foto: wandelaar La Palma

Wauw, La Palma heeft mijn hart gestolen! Vier jij jouw volgende vakantie hier? Bekijk mijn unieke adresjes op La Palma. Tot snel…  

08 augustus, 2022|0 Reacties

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.