Reizen, het is iets wat ik maar wat graag doe! Soms met een goede vriend of vriendin, maar net zo graag ook lekker alleen. Soloreizen. Of ik dat niet eng of ongezellig vind? Zeker niet! Juist tijdens het reizen in mijn eentje ontmoet ik de leukste mensen en voer ik de gezelligste gesprekken. Op andere momenten trek ik me terug op de fijnste plekjes, waar de stilte aangenaam klinkt. Bij heel wat adresjes die ik ontdekte zul je je alles behalve eenzaam voelen. Dankzij de gezellige eigenaren, de serene rust van sommige plekjes of door de vriendelijke medegasten. Ik tip je graag mijn favoriete adresjes waar ik in mijn eentje graag naartoe reis!

Li Calizzi, Puglia

Ik weet het nog goed, het moment dat ik voor de eerste keer arriveer bij Li Calizzi. Drie weken eerder besloot in mijn eentje op reis te gaan naar de Italiaanse regio Puglia. Eenmaal daar aangekomen ben ik al snel niet meer alleen: de goedlachse eigenaar Oscar nodigt me uit voor een koud wijntje. Niet veel later besluit hij me rond te leiden over zijn landgoed. Tal van olijfbomen en rozenstruiken vullen mijn zicht terwijl we ondertussen kletsen alsof we elkaar al jaren kennen. In het aangename zwembad neem ik aan het einde van die dag mijn eerste duik. De Italiaanse warmte doet me goed. Bij Li Calizzi voel ik me meteen thuis, ook in mijn eentje!

Li Calizzi

Casa Pura Vida, Andalusië

Soms vind ik het heerlijk om tijdens mijn soloreizen nieuwe mensen te ontmoeten. Andermans verhalen te horen, te kletsen, te vertellen… Maar andere momenten geef ik de voorkeur aan rust. Even lekker me-time. Een boekje lezen, mijn voetjes in het water, niets moeten, genieten van lokale lekkernijen… Precies dat alles is wat ik doe tijdens mijn vakantie bij Casa Pura Vida in Andalusië. Na een aangename kennismaking met de Zweedse eigenaren, besluit ik met een boekje aan de rand van het zwembad te ploffen. Het enige wat me nog rest, is genieten van het oogverblindende uitzicht van dit adresje. Want dat is wat je er hier gratis bij krijgt!

Casa Pura Vida

Cento Ulivi B&B, Sardinie

Denk ik aan Sardinië, dan denk ik aan de schoonheid van een Italiaans eiland. Aan schitterende witte strandjes, de mooiste dorpjes, maar ook prachtige bergen in het binnenland. Op die bergen heb ik een magisch mooi uitzicht tijdens mijn verblijf bij Cento Ulivi B&B. Dit prachtige plekje in het noorden van Sardinië ontdekte ik per toeval tijdens het toeren op het eiland. Over smalle weggetjes, langs prachtige kusten en door beboste gebieden… Ineens was het daar: deze bijzondere B&B, inclusief tal van olijf- en fruitbomen, een aangenaam zwembad en de mooiste uitzichten!

Cento Ulivi B&B

Hotel Chapel Number 5, Malta

Op Malta word ik verrast door een prachtig plekje waar ik me waan in een sprookje… De blauwe deuren, de karakteristieke elementen, het uitzicht op een typisch Maltese kerk… Het plaatje was voor mij al snel perfect bij Hotel Chapel Number 5! Als eigenaresse Alexandra me vertelt dat ik yogalessen kan volgen in dit 18e eeuwse huis, weet ik het zeker: deze plek leent zich voor een prachtige vakantie in mijn eentje. Hier ga ik me niet snel vervelen. Die vakantie geniet ik van de warme zon, verkoeling in het sfeervolle zwembad, een warm bad in mijn kamer, culturele verrassingen en nog veel meer moois. Dat ik nog eens terugkeer naar deze plek, is iets wat ik helemaal zeker weet.

Hotel Chapel Number 5

Caballito de Mar, Alicante

In het prachtige landschap van Alicante maak ik al snel vrienden met Sabrina, de Belgische eigenaresse van het plekje Caballito de Mar. Nadat ik ben geinstalleerd in mijn kamer en richting het zwembad loop, zwaait ze enthousiast naar me. Niet veel later zitten we samen aan een cocktail en verse oesters, terwijl we onze blik laten gaan over de zee in de verte. Sabrina stelt me voor de volgende dag een wandeling te maken naar het strand. Daar laat ze me kennismaken met de leukste strandtentjes. Een onvergetelijke vakantie! 

Caballito de Mar

Wil je vaker leuke reisverhalen en bijzondere tips van mij ontvangen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief.

 

Reizen, het is iets wat ik maar wat graag doe! Soms met een goede vriend of vriendin, maar net zo graag ook lekker alleen. Soloreizen. Of ik dat niet eng of ongezellig vind? Zeker niet! Juist tijdens het reizen in mijn eentje ontmoet ik de leukste mensen en voer ik de gezelligste gesprekken. Op andere momenten trek ik me terug op de fijnste plekjes, waar de stilte aangenaam klinkt. Bij heel wat adresjes die ik ontdekte zul je je alles behalve eenzaam voelen. Dankzij de gezellige eigenaren, de serene rust van sommige plekjes of door de vriendelijke medegasten. Ik tip je graag mijn favoriete adresjes waar ik in mijn eentje graag naartoe reis!

Li Calizzi, Puglia

Ik weet het nog goed, het moment dat ik voor de eerste keer arriveer bij Li Calizzi. Drie weken eerder besloot in mijn eentje op reis te gaan naar de Italiaanse regio Puglia. Eenmaal daar aangekomen ben ik al snel niet meer alleen: de goedlachse eigenaar Oscar nodigt me uit voor een koud wijntje. Niet veel later besluit hij me rond te leiden over zijn landgoed. Tal van olijfbomen en rozenstruiken vullen mijn zicht terwijl we ondertussen kletsen alsof we elkaar al jaren kennen. In het aangename zwembad neem ik aan het einde van die dag mijn eerste duik. De Italiaanse warmte doet me goed. Bij Li Calizzi voel ik me meteen thuis, ook in mijn eentje!

Li Calizzi

Casa Pura Vida, Andalusië

Soms vind ik het heerlijk om tijdens mijn soloreizen nieuwe mensen te ontmoeten. Andermans verhalen te horen, te kletsen, te vertellen… Maar andere momenten geef ik de voorkeur aan rust. Even lekker me-time. Een boekje lezen, mijn voetjes in het water, niets moeten, genieten van lokale lekkernijen… Precies dat alles is wat ik doe tijdens mijn vakantie bij Casa Pura Vida in Andalusië. Na een aangename kennismaking met de Zweedse eigenaren, besluit ik met een boekje aan de rand van het zwembad te ploffen. Het enige wat me nog rest, is genieten van het oogverblindende uitzicht van dit adresje. Want dat is wat je er hier gratis bij krijgt!

Casa Pura Vida

Cento Ulivi B&B, Sardinie

Denk ik aan Sardinië, dan denk ik aan de schoonheid van een Italiaans eiland. Aan schitterende witte strandjes, de mooiste dorpjes, maar ook prachtige bergen in het binnenland. Op die bergen heb ik een magisch mooi uitzicht tijdens mijn verblijf bij Cento Ulivi B&B. Dit prachtige plekje in het noorden van Sardinië ontdekte ik per toeval tijdens het toeren op het eiland. Over smalle weggetjes, langs prachtige kusten en door beboste gebieden… Ineens was het daar: deze bijzondere B&B, inclusief tal van olijf- en fruitbomen, een aangenaam zwembad en de mooiste uitzichten!

Cento Ulivi B&B

Hotel Chapel Number 5, Malta

Op Malta word ik verrast door een prachtig plekje waar ik me waan in een sprookje… De blauwe deuren, de karakteristieke elementen, het uitzicht op een typisch Maltese kerk… Het plaatje was voor mij al snel perfect bij Hotel Chapel Number 5! Als eigenaresse Alexandra me vertelt dat ik yogalessen kan volgen in dit 18e eeuwse huis, weet ik het zeker: deze plek leent zich voor een prachtige vakantie in mijn eentje. Hier ga ik me niet snel vervelen. Die vakantie geniet ik van de warme zon, verkoeling in het sfeervolle zwembad, een warm bad in mijn kamer, culturele verrassingen en nog veel meer moois. Dat ik nog eens terugkeer naar deze plek, is iets wat ik helemaal zeker weet.

Hotel Chapel Number 5

Caballito de Mar, Alicante

In het prachtige landschap van Alicante maak ik al snel vrienden met Sabrina, de Belgische eigenaresse van het plekje Caballito de Mar. Nadat ik ben geinstalleerd in mijn kamer en richting het zwembad loop, zwaait ze enthousiast naar me. Niet veel later zitten we samen aan een cocktail en verse oesters, terwijl we onze blik laten gaan over de zee in de verte. Sabrina stelt me voor de volgende dag een wandeling te maken naar het strand. Daar laat ze me kennismaken met de leukste strandtentjes. Een onvergetelijke vakantie! 

Caballito de Mar

Wil je vaker leuke reisverhalen en bijzondere tips van mij ontvangen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief.

 

14 maart, 2021|0 Reacties

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.