Het einde van 2019 is in zicht en wat was het een mooi jaar. Ik heb nieuwe bestemmingen ontdekt en genoten van al jullie reiservaringen. Ieder jaar doe ik dan ook een terugblik. Ik vind het leuk om te kijken naar welk van mijn adresjes jullie het liefste afreisden. Wandelden jullie graag door de bergen van Madeira of zaten jullie liever op een Grieks terras? Je ziet het hieronder in mijn meest geliefde vakantieadresjes van 2019.

1. Tramonto Suites – Kefalonia

Even alles loslaten kan perfect bij Tramonto Suites. Toen ik dit plekje op Kefalonia ontdekte, werd ik meteen verliefd. De gastvrijheid is hier enorm en de Italiaanse invloeden zijn overal terug te vinden. Ook spreekt de naam Tramonto boekdelen. Het betekent namelijk rust en stilte, en in het Italiaans zonsondergang. Als je die hier hebt gezien, dan snap je het helemaal.

Tramonto Suites

2. Agua Green – Sicilië

Ik geniet altijd zo bij Agua Green. In de verte zie je de bergen, de zee en je bent omringd met zoveel groen. Hier lig ik graag te ontspannen onder de Siciliaanse zon of huur ik een fiets om het landschap te ontdekken. Het fijne is hier dat alle appartementen ver uit elkaar liggen, zo heb je alle rust en ruimte.

Agua Green

3. White Village – Rhodos

Veel geliefde vakantieadresjes van 2019 lagen hier, en ik snap wel waarom. Rhodos vind ik zo’n mooi eiland. Er valt veel te ontdekken, zoals Lindos en het klooster van Panagia Skiadeni. En je kunt er ook heerlijk verblijven bij White Village. De witte appartementen hebben een adembenemend uitzicht op de zee. Heerlijk om op je terras te zitten met een glas wijn en schaaltje Griekse olijven.

White Village

4. Avdou Collection Suites – Kreta

Ik voel me altijd zo geïnspireerd door alle kleuren van Avdou Collection Suites. De omgeving staat vol met fruit- en olijfbomen en ook is er een groentetuin. Dit adresje is ook de perfecte uitvalbasis om Kreta te ontdekken. In de omgeving vind je leuke dorpjes waar je het lokale leven kunt aanschouwen. Er zijn voor het nieuwe jaar ook nieuwe villa’s bijgebouwd bij Avdou, daar ga ik ook zeker tijd in doorbrengen volgend jaar!

Avdou Collection Suites Kreta

5. Hotel Spa Las Orquideas – Andalusië

Wanneer je Hotel Spa Las Orquideas binnenstapt, voel je meteen alle liefde die in dit plekje gestopt is. De lieve eigenaren hebben stad en land afgereisd om de mooiste spullen te vinden. En dat heeft zijn vruchten afgeworpen. De plek is prachtig en het uitzicht waanzinnig. En het allerlekkerste: er is hier een spa met een solarium, Turks stoombad en jacuzzi. Zo ontspan je helemaal tijdens je vakantie in Andalusië.

Hotel Spa Las Orquideas

6. Eleonas Votsalakia – Samos

Een plek waar genoeg te beleven valt, is Eleonas Votsalakia. Je kunt heerlijk genieten aan je privézwembad, terwijl je een prachtig uitzicht hebt over de zee. Of je kunt een wandeling gaan maken op de Kerkis , de berg van het eiland. Ik kan geen genoeg krijgen van dit plekje op Samos.

Eleonas Votsalakia Samos

7. Quinta do Tagus Village – Costa de Lisboa

Even helemaal weg van de wereld ben je bij mijn geliefde adresje Quinta do Tagus Village. Je kijkt hier uit over de grote rivier de Tejo en in de verte kan je zelfs Lissabon zien liggen. Een leuke bestemming voor een dagtripje bijvoorbeeld. Of maak een heerlijke wandeling door de natuur van Costa de Lisboa.

Quinta do Tagus Village

8. Casa Campos – Lefkas

Met een grote tuin, een heerlijk zwembad en de vrolijke huisjes, wil je Casa Campos nooit meer verlaten. Met het zonnetje erbij kom je hier helemaal tot rust. Het is de perfecte plek op Lefkas wanneer je alles wilt zien, doen en beleven. Je verblijft in Griekse sferen, de gastvrijheid is groot, de stad en zee op loopstand en nog veel meer!

Casa Campos

9. Appartementen Azzure Vista – Zakynthos

Wanneer je de schoonheid van Zakynthos wilt ontdekken, dan is een verblijf bij eigenaar Petros perfect. Zijn Azzure Vista appartementen hebben een ideale ligging; vlakbij het strand en ook in alle rust. Zo kun je na een dag van ontdekken even helemaal ontspannen. Of geniet aan het zwembad met een goed boek.

Appartementen Azzure Vista

10. Las Mimosas – Ibiza

Ibiza vind ik zo’n verrassend eiland. Het is er ontzettend mooi en alle dorpjes zijn hebben een bepaalde hippie-uitstraling die hier kunt verwachten. Ook is de sfeer er rustgevend en dat komt helemaal terug bij mijn geliefde adresje Las Mimosas. De wind hoor je door de palmbladen gaan en het zwembad is fonkelblauw. De perfecte plek om alles los te laten en volledig te ontspannen.

Las Mimosas Ibiza

Wat is jouw meest geliefde vakantieadresje van 2019?

Ik snap helemaal waarom deze adresjes het meest geliefd zijn. Stuk voor stuk zijn ze uniek en prachtig. Wil jij volgend jaar naar een van mijn bestemmingen? Bekijk dan al mijn adresjes. Meer inspiratie voor jouw volgende vakantie? Bekijk dan zeker eens over mijn adresjes met vroegboekkorting  of mijn exclusieve adresjes voor 2020.

Wil je vaker leuke reisverhalen en bijzondere tips van mij ontvangen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief.

Het einde van 2019 is in zicht en wat was het een mooi jaar. Ik heb nieuwe bestemmingen ontdekt en genoten van al jullie reiservaringen. Ieder jaar doe ik dan ook een terugblik. Ik vind het leuk om te kijken naar welk van mijn adresjes jullie het liefste afreisden. Wandelden jullie graag door de bergen van Madeira of zaten jullie liever op een Grieks terras? Je ziet het hieronder in mijn meest geliefde vakantieadresjes van 2019.

1. Tramonto Suites – Kefalonia

Even alles loslaten kan perfect bij Tramonto Suites. Toen ik dit plekje op Kefalonia ontdekte, werd ik meteen verliefd. De gastvrijheid is hier enorm en de Italiaanse invloeden zijn overal terug te vinden. Ook spreekt de naam Tramonto boekdelen. Het betekent namelijk rust en stilte, en in het Italiaans zonsondergang. Als je die hier hebt gezien, dan snap je het helemaal.

Tramonto Suites

2. Agua Green – Sicilië

Ik geniet altijd zo bij Agua Green. In de verte zie je de bergen, de zee en je bent omringd met zoveel groen. Hier lig ik graag te ontspannen onder de Siciliaanse zon of huur ik een fiets om het landschap te ontdekken. Het fijne is hier dat alle appartementen ver uit elkaar liggen, zo heb je alle rust en ruimte.

Agua Green

3. White Village – Rhodos

Veel geliefde vakantieadresjes van 2019 lagen hier, en ik snap wel waarom. Rhodos vind ik zo’n mooi eiland. Er valt veel te ontdekken, zoals Lindos en het klooster van Panagia Skiadeni. En je kunt er ook heerlijk verblijven bij White Village. De witte appartementen hebben een adembenemend uitzicht op de zee. Heerlijk om op je terras te zitten met een glas wijn en schaaltje Griekse olijven.

White Village

4. Avdou Collection Suites – Kreta

Ik voel me altijd zo geïnspireerd door alle kleuren van Avdou Collection Suites. De omgeving staat vol met fruit- en olijfbomen en ook is er een groentetuin. Dit adresje is ook de perfecte uitvalbasis om Kreta te ontdekken. In de omgeving vind je leuke dorpjes waar je het lokale leven kunt aanschouwen. Er zijn voor het nieuwe jaar ook nieuwe villa’s bijgebouwd bij Avdou, daar ga ik ook zeker tijd in doorbrengen volgend jaar!

Avdou Collection Suites Kreta

5. Hotel Spa Las Orquideas – Andalusië

Wanneer je Hotel Spa Las Orquideas binnenstapt, voel je meteen alle liefde die in dit plekje gestopt is. De lieve eigenaren hebben stad en land afgereisd om de mooiste spullen te vinden. En dat heeft zijn vruchten afgeworpen. De plek is prachtig en het uitzicht waanzinnig. En het allerlekkerste: er is hier een spa met een solarium, Turks stoombad en jacuzzi. Zo ontspan je helemaal tijdens je vakantie in Andalusië.

Hotel Spa Las Orquideas

6. Eleonas Votsalakia – Samos

Een plek waar genoeg te beleven valt, is Eleonas Votsalakia. Je kunt heerlijk genieten aan je privézwembad, terwijl je een prachtig uitzicht hebt over de zee. Of je kunt een wandeling gaan maken op de Kerkis , de berg van het eiland. Ik kan geen genoeg krijgen van dit plekje op Samos.

Eleonas Votsalakia Samos

7. Quinta do Tagus Village – Costa de Lisboa

Even helemaal weg van de wereld ben je bij mijn geliefde adresje Quinta do Tagus Village. Je kijkt hier uit over de grote rivier de Tejo en in de verte kan je zelfs Lissabon zien liggen. Een leuke bestemming voor een dagtripje bijvoorbeeld. Of maak een heerlijke wandeling door de natuur van Costa de Lisboa.

Quinta do Tagus Village

8. Casa Campos – Lefkas

Met een grote tuin, een heerlijk zwembad en de vrolijke huisjes, wil je Casa Campos nooit meer verlaten. Met het zonnetje erbij kom je hier helemaal tot rust. Het is de perfecte plek op Lefkas wanneer je alles wilt zien, doen en beleven. Je verblijft in Griekse sferen, de gastvrijheid is groot, de stad en zee op loopstand en nog veel meer!

Casa Campos

9. Appartementen Azzure Vista – Zakynthos

Wanneer je de schoonheid van Zakynthos wilt ontdekken, dan is een verblijf bij eigenaar Petros perfect. Zijn Azzure Vista appartementen hebben een ideale ligging; vlakbij het strand en ook in alle rust. Zo kun je na een dag van ontdekken even helemaal ontspannen. Of geniet aan het zwembad met een goed boek.

Appartementen Azzure Vista

10. Las Mimosas – Ibiza

Ibiza vind ik zo’n verrassend eiland. Het is er ontzettend mooi en alle dorpjes zijn hebben een bepaalde hippie-uitstraling die hier kunt verwachten. Ook is de sfeer er rustgevend en dat komt helemaal terug bij mijn geliefde adresje Las Mimosas. De wind hoor je door de palmbladen gaan en het zwembad is fonkelblauw. De perfecte plek om alles los te laten en volledig te ontspannen.

Las Mimosas Ibiza

Wat is jouw meest geliefde vakantieadresje van 2019?

Ik snap helemaal waarom deze adresjes het meest geliefd zijn. Stuk voor stuk zijn ze uniek en prachtig. Wil jij volgend jaar naar een van mijn bestemmingen? Bekijk dan al mijn adresjes. Meer inspiratie voor jouw volgende vakantie? Bekijk dan zeker eens over mijn adresjes met vroegboekkorting  of mijn exclusieve adresjes voor 2020.

Wil je vaker leuke reisverhalen en bijzondere tips van mij ontvangen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief.

26 november, 2019|0 Reacties

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.