Ik ben van nature nieuwsgierig naar wat een ander in een vakantie zoekt. Enerzijds omdat ik mensen graag een helpende hand bied, anderzijds ben ik dol op reizen. Als vrienden mij inschakelen voor tips, voelt dat als een hele eer. Zo kreeg ik laatst de vraag hoe ik invulling zou geven aan een vakantie met je broer. Als je het mij vraagt, heerlijk om me te verplaatsen in zo’n soort vakantie. De tips, die deel ik graag met je.

Quinta dos Amigos

Hoe tof is het om niet de voor de hand liggende zomervakantie te kiezen, maar samen juist de winterzon op te zoeken. Ik moet eerlijk toegeven dat ik er dol op ben! Een bestemming die ik eerder aandeed om te overwinteren is de Portugese Algarve. Dit ruige gebied kent tal van bezienswaardigheden en is voor de avonturier een prachtplek om te reizen. Verblijven kun je er in de sfeervolle Quinta dos Amigos, een mooi landgoed met twee zwembaden. Een plek waar je samen met je broer een mooie tijd kunt beleven. 

Quinta dos Amigos

Rural Era De La Corte

Mijn goede vriend Tobias vroeg mij laatst om tips voor zijn jaarlijkse vakantie met zijn broer. Ik weet dat Tobias dol is op surfen. Dus tip ik hem een reisje naar één van de Canarische eilanden Fuerteventura. Het walhalla voor surfers! Ik leg hem uit dat je aan beide kanten van het eiland een fijne tijd op het water kunt beleven. Het eiland kent tal van mooie surfspots en fijne restaurants waar je uren kunt tafelen. Met een verblijf in Rural Era De La Corte is het vakantieplaatje compleet!

Rural Era de la Corte

Relais Parco Cavalonga Hotel

Hoe ik een uitstapje met mijn broer voor me zou zien? Als een culinair feestje! Samen proeven van traditionele gerechten, verfrissende wijnen en de cultuur van het land waar we heen reizen opsnuiven. Als ik denk aan dit plaatje dan gaat mijn hart sneller kloppen van een vakantie naar het Italiaanse eiland Sicilië. Eén van mijn favoriete verblijven op het eiland? Relais Parco Cavalonga Hotel. Eten, dat doen we buiten de deur. Zo kunnen we tijdens onze culinaire reis samen al de fijne restaurants op het eiland ontdekken.

Relais Parca Cavalonga

View Point Boutique Living

Met mijn goede vriendin Maria kletste ik laatst bij over haar volgende vakantie. Er bleek een tripje met haar broer op de planning te staan. Alleen hadden ze nog geen idee waar naartoe. “Wat zoeken jullie in een vakantie?”, vroeg ik haar. Gelukkig kon ze me wel een richting geven: “Het lijkt me leuk om samen met mijn broer een rondreis te maken”, antwoordde ze. Al eerder maakte ik in verschillende landen een rondreis, maar als ik me inbeeld hoe zij samen een vakantie doorbrengen, adviseer ik Maria een blik te werpen op Malta. “Wist je dat Malta uit drie verschillende eilanden bestaat?”. Ik leg haar uit dat deze eilandengroep zoveel bijzonder moois te bieden heeft. En vertel haar dat ik er vrij recent een waanzinnig verblijf ontdekte. Ik druk haar op het hart: “Maria, als je besluit naar Malta te gaan, verblijf dan in het charmante boetiekhotel View Point Boutique Living. Je zult versteld staan van het prachtige vergezicht over de bergen.”

View Point Boutique Living

Ga jij op vakantie met jouw broer?

Wil je meer inspiratie voor jullie reis? Bekijk dan eens al mijn adresjes.

Wil je vaker leuke reisverhalen en bijzondere tips van mij ontvangen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief.

Ik ben van nature nieuwsgierig naar wat een ander in een vakantie zoekt. Enerzijds omdat ik mensen graag een helpende hand bied, anderzijds ben ik dol op reizen. Als vrienden mij inschakelen voor tips, voelt dat als een hele eer. Zo kreeg ik laatst de vraag hoe ik invulling zou geven aan een vakantie met je broer. Als je het mij vraagt, heerlijk om me te verplaatsen in zo’n soort vakantie. De tips, die deel ik graag met je.

Quinta dos Amigos

Hoe tof is het om niet de voor de hand liggende zomervakantie te kiezen, maar samen juist de winterzon op te zoeken. Ik moet eerlijk toegeven dat ik er dol op ben! Een bestemming die ik eerder aandeed om te overwinteren is de Portugese Algarve. Dit ruige gebied kent tal van bezienswaardigheden en is voor de avonturier een prachtplek om te reizen. Verblijven kun je er in de sfeervolle Quinta dos Amigos, een mooi landgoed met twee zwembaden. Een plek waar je samen met je broer een mooie tijd kunt beleven. 

Quinta dos Amigos

Rural Era De La Corte

Mijn goede vriend Tobias vroeg mij laatst om tips voor zijn jaarlijkse vakantie met zijn broer. Ik weet dat Tobias dol is op surfen. Dus tip ik hem een reisje naar één van de Canarische eilanden Fuerteventura. Het walhalla voor surfers! Ik leg hem uit dat je aan beide kanten van het eiland een fijne tijd op het water kunt beleven. Het eiland kent tal van mooie surfspots en fijne restaurants waar je uren kunt tafelen. Met een verblijf in Rural Era De La Corte is het vakantieplaatje compleet!

Rural Era de la Corte

Relais Parco Cavalonga Hotel

Hoe ik een uitstapje met mijn broer voor me zou zien? Als een culinair feestje! Samen proeven van traditionele gerechten, verfrissende wijnen en de cultuur van het land waar we heen reizen opsnuiven. Als ik denk aan dit plaatje dan gaat mijn hart sneller kloppen van een vakantie naar het Italiaanse eiland Sicilië. Eén van mijn favoriete verblijven op het eiland? Relais Parco Cavalonga Hotel. Eten, dat doen we buiten de deur. Zo kunnen we tijdens onze culinaire reis samen al de fijne restaurants op het eiland ontdekken.

Relais Parca Cavalonga

View Point Boutique Living

Met mijn goede vriendin Maria kletste ik laatst bij over haar volgende vakantie. Er bleek een tripje met haar broer op de planning te staan. Alleen hadden ze nog geen idee waar naartoe. “Wat zoeken jullie in een vakantie?”, vroeg ik haar. Gelukkig kon ze me wel een richting geven: “Het lijkt me leuk om samen met mijn broer een rondreis te maken”, antwoordde ze. Al eerder maakte ik in verschillende landen een rondreis, maar als ik me inbeeld hoe zij samen een vakantie doorbrengen, adviseer ik Maria een blik te werpen op Malta. “Wist je dat Malta uit drie verschillende eilanden bestaat?”. Ik leg haar uit dat deze eilandengroep zoveel bijzonder moois te bieden heeft. En vertel haar dat ik er vrij recent een waanzinnig verblijf ontdekte. Ik druk haar op het hart: “Maria, als je besluit naar Malta te gaan, verblijf dan in het charmante boetiekhotel View Point Boutique Living. Je zult versteld staan van het prachtige vergezicht over de bergen.”

View Point Boutique Living

Ga jij op vakantie met jouw broer?

Wil je meer inspiratie voor jullie reis? Bekijk dan eens al mijn adresjes.

Wil je vaker leuke reisverhalen en bijzondere tips van mij ontvangen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief.

08 juli, 2021|0 Reacties

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.