Met regelmaat stellen vrienden me de vraag waar ze een leuke vakantie met hun zus kunnen doorbrengen… Denkend aan al die fijne plekjes die ik eerder bezocht, krijg ik meteen al beeld bij hoe ik zo’n reisje zou inrichten. Samen heerlijk ontspannen in een verblijf waar we urenlang kunnen bijkletsen in de wellness. Of samen een nieuw plekje ontdekken. Ik verzamelde de leukste tips voor een vakantie met je zus en deel deze graag met je.

Podere Castellare Eco Resort

Een Toscaans sprookje beleefde ik tijdens mijn verblijf in Podere Castellare Eco Resort. Een plekje waar je echt even tot elkaar kan komen. Mooie herinneringen ophalen en samen kletsen over toekomstdromen. Je kunt er plonzen in het zwembad maar eveneens tot rust komen in een luxe spa. Van een glaasje bubbels drinken in de jacuzzi tot een heerlijke saunasessie. In dit verblijf is het onmogelijk je te vervelen! 

Podere Castellare Eco Resort

Mandilada Village

Een wonderschoon plekje ontdekte ik op het Griekse eiland Samos. Als mijn goede vriendin Isabel vraagt waar ze haar volgende vakantie met haar zus kan doorbrengen, antwoord ik volmondig: “In Mandilada Village. Dit verblijf is gelegen op de klif, boven een baaitje en aan de voet van een privéstrandje. Het uitzicht is er waanzinnig!” Ze gaf al eerder aan dat ze vooral op zoek is naar een vakantie voor twee, even tot rust komen met een goed boek erbij. Iets waar dit verblijf zich perfect voor leent.

Mandilada Village Samos

Cortijo Vista Álora

Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een actieve vakantie met je zus. Iets waar ik dol op ben! Als ik terugdenk aan de wandeling die ik maakte over de El Caminito del Rey, krijg ik opnieuw kriebels in mijn buik. Tijdens een vakantie in Andalusië ontdekte ik een waanzinnig uitzicht na een wandeling over de Desfiladero de los Gaintanes-kloof. Om moe en voldaan neer te strijken in mijn bed & breakfast Cortijo Vista Álora. Een waar tropisch paradijs. Zo’n plek waar ik mezelf kan voorstellen dat je een hele fijne tijd met je zus kunt beleven.

Cortijo Vista Alora

Porta del Mar

Het valt me op dat een ieder van mijn vrienden iets anders zoekt in een vakantie. De één hecht waarde aan de omgeving, de ander aan de uitstraling van het verblijf of juist de ligging. Denk aan een verblijf gelegen aan zee. Liefhebbers van het laatste adviseer ik met regelmaat een reisje naar één van de bijzondere Griekse eilanden te maken. Zo verbleef ik ooit eerder op het Griekse eiland Zakynthos. In de luxe appartementen van Porta del Mar. Vol verbazing kwam ik er hier achter dat dit verblijf een eigen stukje strand heeft voor bezoekers. Hoe fijn is het om je tijd met je zus hier door te brengen?

Porta del Mar

Ga jij op vakantie met jouw zus?

Wil je meer inspiratie voor jullie reis? Bekijk dan eens al mijn adresjes.

Wil je vaker leuke reisverhalen en bijzondere tips van mij ontvangen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief.

Met regelmaat stellen vrienden me de vraag waar ze een leuke vakantie met hun zus kunnen doorbrengen… Denkend aan al die fijne plekjes die ik eerder bezocht, krijg ik meteen al beeld bij hoe ik zo’n reisje zou inrichten. Samen heerlijk ontspannen in een verblijf waar we urenlang kunnen bijkletsen in de wellness. Of samen een nieuw plekje ontdekken. Ik verzamelde de leukste tips voor een vakantie met je zus en deel deze graag met je.

Podere Castellare Eco Resort

Een Toscaans sprookje beleefde ik tijdens mijn verblijf in Podere Castellare Eco Resort. Een plekje waar je echt even tot elkaar kan komen. Mooie herinneringen ophalen en samen kletsen over toekomstdromen. Je kunt er plonzen in het zwembad maar eveneens tot rust komen in een luxe spa. Van een glaasje bubbels drinken in de jacuzzi tot een heerlijke saunasessie. In dit verblijf is het onmogelijk je te vervelen! 

Podere Castellare Eco Resort

Mandilada Village

Een wonderschoon plekje ontdekte ik op het Griekse eiland Samos. Als mijn goede vriendin Isabel vraagt waar ze haar volgende vakantie met haar zus kan doorbrengen, antwoord ik volmondig: “In Mandilada Village. Dit verblijf is gelegen op de klif, boven een baaitje en aan de voet van een privéstrandje. Het uitzicht is er waanzinnig!” Ze gaf al eerder aan dat ze vooral op zoek is naar een vakantie voor twee, even tot rust komen met een goed boek erbij. Iets waar dit verblijf zich perfect voor leent.

Mandilada Village Samos

Cortijo Vista Álora

Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een actieve vakantie met je zus. Iets waar ik dol op ben! Als ik terugdenk aan de wandeling die ik maakte over de El Caminito del Rey, krijg ik opnieuw kriebels in mijn buik. Tijdens een vakantie in Andalusië ontdekte ik een waanzinnig uitzicht na een wandeling over de Desfiladero de los Gaintanes-kloof. Om moe en voldaan neer te strijken in mijn bed & breakfast Cortijo Vista Álora. Een waar tropisch paradijs. Zo’n plek waar ik mezelf kan voorstellen dat je een hele fijne tijd met je zus kunt beleven.

Cortijo Vista Alora

Porta del Mar

Het valt me op dat een ieder van mijn vrienden iets anders zoekt in een vakantie. De één hecht waarde aan de omgeving, de ander aan de uitstraling van het verblijf of juist de ligging. Denk aan een verblijf gelegen aan zee. Liefhebbers van het laatste adviseer ik met regelmaat een reisje naar één van de bijzondere Griekse eilanden te maken. Zo verbleef ik ooit eerder op het Griekse eiland Zakynthos. In de luxe appartementen van Porta del Mar. Vol verbazing kwam ik er hier achter dat dit verblijf een eigen stukje strand heeft voor bezoekers. Hoe fijn is het om je tijd met je zus hier door te brengen?

Porta del Mar

Ga jij op vakantie met jouw zus?

Wil je meer inspiratie voor jullie reis? Bekijk dan eens al mijn adresjes.

Wil je vaker leuke reisverhalen en bijzondere tips van mij ontvangen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief.

02 juli, 2021|0 Reacties

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.