Met regelmaat krijg ik de vraag wat ik de leukste bed & breakfast vind. Heel eerlijk? Dat zijn er téveel om op te noemen. Op zoveel plekken ontdekte ik al eerder bijzondere pareltjes. Toch zijn er een paar mij wel echt bijgebleven. Of dat nu kwam door mijn gezelschap op dat moment, de fijne service of het sprookjesachtige verblijf… Ik vertel je graag bij welke bed & breakfast ik een enorm fijne tijd beleefde. Wie weet doe jij er inspiratie uit op.

Cento Ulivi B&B

Per toeval kwam ik tijdens mijn reis in Sardinië tijdens een spontaan ritje door het landschap uit bij Cento Ulivi B&B. Om mij heen zag ik de groene heuvels en gezellige huisjes. Toen mijn oog viel op het bordje Cento Ulivi word ik aangenaam verrast door een stukje paradijs. Ik word er warm ontvangen en direct rondgeleid. Of ik hier wil verblijven? Ik antwoord volmondig: ja! De dagen erna geniet ik van het uitzicht vanuit mijn kamer op de heuvel vol met olijf- en fruitbomen. Van een goed boek in een hangmat en als de avond valt van een gezellige vuurtje. Als ik diezelfde avond een vallende ster spot, gaat deze avond de boeken in als: magisch!

Cento Ulivi B&B

Cortijo La Haza

Een bijzonder plekje dat ik wederom per toeval ontdekte is Cortijo La Haza. Rijdend door het prachtige Andalusië is het niet alleen de plek die me hier aangenaam verrast, maar eveneens het gezelschap. De Nederlandse eigenaresse Bernadette heeft er samen met haar man Patriek voor gezorgd dat mijn verblijf op deze plek onvergetelijk is. De mooie verhalen van hoe ze een 250-jarige olijfboerderij hebben omgetoverd tot een ontspannen vakantieadresje. De passie voor koken waarmee Patriek mij dagelijks verblijdt met traditionele Spaanse smaken met een vleugje België! Aan dit verblijf heb ik alleen maar fijne herinneringen.

Cortijo La Haza

Finca del Mundo

Wat me vooral zo is bijgebleven van mijn verblijf bij Finca del Mundo is de bijzonder kleurrijke uitstraling. Als ik eraan terugdenk, verschijnt er opnieuw een lach op mijn gezicht. Na een drukke periode in mijn leven voelde ik dat ik even aan de rem moest trekken. Ik prijs mezelf gelukkig dat ik op zo’n moment ook echt actie kan ondernemen. Zo boekte ik een vliegticket naar het Spaanse Andalusië. Een reisje helemaal voor mezelf. In een prachtige authentieke bed & breakfast en aangrenzend een bos waar ik heerlijke wandelingen maak. Deze staat in mijn lijstje van fijnste reisjes!

Finca del Mundo

Li Calizzi

Als ik mijn ogen sluit en terugdenk aan mijn verblijf in het Italiaanse Puglia, lijkt het alsof ik opnieuw in een droom beland. Ik vraag me af of ik ooit eerder op zo’n romantisch plekje verbleef. Met bloemen alom, een tuin vol olijfbomen en rustig deinend water in het zwembad. Dat niet alleen, tijdens mijn verblijf in Li Calizzi word ik compleet in de watten gelegd. Als ik een versgeperste jus d’orange bestel, worden de sinaasappels voor mijn neus geplukt. Dagelijks serveert de chef kok de lekkerste gerechten gemaakt van traditionele streekproducten. En lezen, dat doe ik onder de eeuwenoude olijfboom. Een droomplek! 

Li Calizzi

Op zoek naar meer B&B’s?

Ik heb tussen mijn aanbod genoeg leuke bed & breakfasts zitten waar jij heerlijk een aantal dagen kan doorbrengen.

Wil je vaker leuke reisverhalen en bijzondere tips van mij ontvangen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief.

Met regelmaat krijg ik de vraag wat ik de leukste bed & breakfast vind. Heel eerlijk? Dat zijn er téveel om op te noemen. Op zoveel plekken ontdekte ik al eerder bijzondere pareltjes. Toch zijn er een paar mij wel echt bijgebleven. Of dat nu kwam door mijn gezelschap op dat moment, de fijne service of het sprookjesachtige verblijf… Ik vertel je graag bij welke bed & breakfast ik een enorm fijne tijd beleefde. Wie weet doe jij er inspiratie uit op.

Cento Ulivi B&B

Per toeval kwam ik tijdens mijn reis in Sardinië tijdens een spontaan ritje door het landschap uit bij Cento Ulivi B&B. Om mij heen zag ik de groene heuvels en gezellige huisjes. Toen mijn oog viel op het bordje Cento Ulivi word ik aangenaam verrast door een stukje paradijs. Ik word er warm ontvangen en direct rondgeleid. Of ik hier wil verblijven? Ik antwoord volmondig: ja! De dagen erna geniet ik van het uitzicht vanuit mijn kamer op de heuvel vol met olijf- en fruitbomen. Van een goed boek in een hangmat en als de avond valt van een gezellige vuurtje. Als ik diezelfde avond een vallende ster spot, gaat deze avond de boeken in als: magisch!

Cento Ulivi B&B

Cortijo La Haza

Een bijzonder plekje dat ik wederom per toeval ontdekte is Cortijo La Haza. Rijdend door het prachtige Andalusië is het niet alleen de plek die me hier aangenaam verrast, maar eveneens het gezelschap. De Nederlandse eigenaresse Bernadette heeft er samen met haar man Patriek voor gezorgd dat mijn verblijf op deze plek onvergetelijk is. De mooie verhalen van hoe ze een 250-jarige olijfboerderij hebben omgetoverd tot een ontspannen vakantieadresje. De passie voor koken waarmee Patriek mij dagelijks verblijdt met traditionele Spaanse smaken met een vleugje België! Aan dit verblijf heb ik alleen maar fijne herinneringen.

Cortijo La Haza

Finca del Mundo

Wat me vooral zo is bijgebleven van mijn verblijf bij Finca del Mundo is de bijzonder kleurrijke uitstraling. Als ik eraan terugdenk, verschijnt er opnieuw een lach op mijn gezicht. Na een drukke periode in mijn leven voelde ik dat ik even aan de rem moest trekken. Ik prijs mezelf gelukkig dat ik op zo’n moment ook echt actie kan ondernemen. Zo boekte ik een vliegticket naar het Spaanse Andalusië. Een reisje helemaal voor mezelf. In een prachtige authentieke bed & breakfast en aangrenzend een bos waar ik heerlijke wandelingen maak. Deze staat in mijn lijstje van fijnste reisjes!

Finca del Mundo

Li Calizzi

Als ik mijn ogen sluit en terugdenk aan mijn verblijf in het Italiaanse Puglia, lijkt het alsof ik opnieuw in een droom beland. Ik vraag me af of ik ooit eerder op zo’n romantisch plekje verbleef. Met bloemen alom, een tuin vol olijfbomen en rustig deinend water in het zwembad. Dat niet alleen, tijdens mijn verblijf in Li Calizzi word ik compleet in de watten gelegd. Als ik een versgeperste jus d’orange bestel, worden de sinaasappels voor mijn neus geplukt. Dagelijks serveert de chef kok de lekkerste gerechten gemaakt van traditionele streekproducten. En lezen, dat doe ik onder de eeuwenoude olijfboom. Een droomplek! 

Li Calizzi

Op zoek naar meer B&B’s?

Ik heb tussen mijn aanbod genoeg leuke bed & breakfasts zitten waar jij heerlijk een aantal dagen kan doorbrengen.

Wil je vaker leuke reisverhalen en bijzondere tips van mij ontvangen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief.

13 augustus, 2020|0 Reacties

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.