Ik kan zo genieten van een rustige ochtend, waar ik gewekt word door vogels of een warme zon. En extra blij word ik als ik bij mijn Mediteranne adresjes wakker kan worden met een yogales op vakantie. Daar word ik helemaal ontspannen van en het geeft me een goed gevoel om de rest van de dag vol energie op pad te gaan. Speciaal voor jou ben ik op onderzoek gedaan naar deze rustgevende plekjes waar je yoga op vakantie kunt doen.

1. Hotel Spa Las Orquideas in Andalusië

Zojuist zat ik op mijn balkon te genieten van een ontbijt en nu geniet ik van een yogales met de Spaanse bergen op de achtergrond. Bij Hotel Spa Las Orquideas voel ik me helemaal thuis. Ze hebben hier ook andere wellness faciliteiten zoals een Turks stoombad en jacuzzi. Misschien maak ik daar na de yogales wel gebruik van. Ik weet zeker dat ik helemaal ontspannen thuis kom.

Hotel Spa Las Orquideas

2. Villa Ana Margarida in de Costa de Lisboa

Door het geluid van de zee heb ik het idee dat mijn lichaam zich meteen ontspant. Ik open mijn ogen en kijk naar de blauwe wateren waar Villa Ana Margarida aan gebouwd is. Na mijn yogales op vakantie, loop ik het kleine paadje naar het strand op en voel het zand onder mijn voeten. Van mij mag dit elke dag.

Villa Ana Margarida

3. Z&X Holiday Villas op Cyprus

Ik hoor niets om me heen. Ik voel alleen de warme zon op mijn huid en een briesje door mijn haren. Bij mijn adresje Z&X Holiday Villas kom ik helemaal tot rust. In de tuin volg ik een yogales waarna ik een verfrissende duik neem in het privézwembad. Zal ik vandaag hier blijven of het prachtige eiland ontdekken?

Z&X Holiday Villas

4. Casa Naya op Ibiza

Met mijn boek lig ik in de hangmat bij mijn adresje Casa Naya. De yogales in de tuin zit er net op en wat was het heerlijk. Ik hoorde in de verte de vogels fluiten en de omgeving geeft me een rustig gevoel. In de verte zie ik de zee schitteren. Misschien dat ik er vanmiddag naartoe rijdt. Want dat is zo fijn hier: hier kan alles.

Casa Naya

5. Avdou Collection Suites op Kreta

Een pauze in het leven. Net heb ik een prachtige wandeling gemaakt door de natuur van Kreta. Wanneer ik bij mijn villa kom, kleed ik me om, klaar om naar de yogales te gaan. Met de bergen om mij heen ontspan ik helemaal. Wat is het toch fijn bij Avdou Collection Suites. Na de yogales neem ik een verfrissende duik in mijn privézwembad. Kon ik hier maar voor altijd blijven.

Avdou Collection Suites Kreta

6. Birds Bay op Lesbos

Met de zee op de achtergrond voel ik de bewegingen van de yogalerares. Ondanks dat het een pittige les is, voel ik me voldaan. Om bij te komen neem ik een duik in het verfrissende zwembad om me vervolgens klaar te maken voor een nieuwe dag vol avontuur op het Griekse eiland. Maar stiekem kan ik al niet wachten op de zonsondergang vanavond vanaf mijn adresje Birds Bay.

Birds Bay

7. Hotel Chapel Number 5 op Malta

Ik sta op het dakterras van mijn adresje Hotel Chapel Number 5. Vanaf hier kijk ik uit over de daken van het dorpje Naxxar, nadat de yogales is afgelopen. Wat is dit een bijzonder plekje. Eigenaren Malcom en Alexandra hebben dit plekje namelijk omgetoverd tot een magische Bed & Breakfast. Ik kan niet wachten tot ik hier vanavond zit tijdens de zonsondergang. Alle daken zullen dan goud kleuren, dat adembenemende plaatjes oplevert.

Hotel Chapel Number 5

8. Alamos Retreat in Algarve

Dit prachtige adults only plekje van eigenaren Luisa en Lourenzo staat geheel in het thema van welzijn. Alamos Retreat is een Bed & Breakfast en boetiekhotel in één en de eigenaren staan dan ook altijd voor je klaar. Dit yoga retreat is gelegen in een rustige omgeving, ideaal als je op zoek bent naar een ontspannenen vakantie.

Alamos Retreat

Lijkt jou een yogales op vakantie volgen ook zo fijn?

Ik vind een yogales volgen op vakantie heerlijk. Zo begin ik mijn dag goed en kom ik helemaal ontspannen terug van vakantie. Wil je nog meer inspiratie op doen? Bekijk dan al mijn adresjes.

Wil je vaker leuke reisverhalen en bijzondere tips van mij ontvangen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief.

Ik kan zo genieten van een rustige ochtend, waar ik gewekt word door vogels of een warme zon. En extra blij word ik als ik bij mijn Mediteranne adresjes wakker kan worden met een yogales op vakantie. Daar word ik helemaal ontspannen van en het geeft me een goed gevoel om de rest van de dag vol energie op pad te gaan. Speciaal voor jou ben ik op onderzoek gedaan naar deze rustgevende plekjes waar je yoga op vakantie kunt doen.

1. Hotel Spa Las Orquideas in Andalusië

Zojuist zat ik op mijn balkon te genieten van een ontbijt en nu geniet ik van een yogales met de Spaanse bergen op de achtergrond. Bij Hotel Spa Las Orquideas voel ik me helemaal thuis. Ze hebben hier ook andere wellness faciliteiten zoals een Turks stoombad en jacuzzi. Misschien maak ik daar na de yogales wel gebruik van. Ik weet zeker dat ik helemaal ontspannen thuis kom.

Hotel Spa Las Orquideas

2. Villa Ana Margarida in de Costa de Lisboa

Door het geluid van de zee heb ik het idee dat mijn lichaam zich meteen ontspant. Ik open mijn ogen en kijk naar de blauwe wateren waar Villa Ana Margarida aan gebouwd is. Na mijn yogales op vakantie, loop ik het kleine paadje naar het strand op en voel het zand onder mijn voeten. Van mij mag dit elke dag.

Villa Ana Margarida

3. Z&X Holiday Villas op Cyprus

Ik hoor niets om me heen. Ik voel alleen de warme zon op mijn huid en een briesje door mijn haren. Bij mijn adresje Z&X Holiday Villas kom ik helemaal tot rust. In de tuin volg ik een yogales waarna ik een verfrissende duik neem in het privézwembad. Zal ik vandaag hier blijven of het prachtige eiland ontdekken?

Z&X Holiday Villas

4. Casa Naya op Ibiza

Met mijn boek lig ik in de hangmat bij mijn adresje Casa Naya. De yogales in de tuin zit er net op en wat was het heerlijk. Ik hoorde in de verte de vogels fluiten en de omgeving geeft me een rustig gevoel. In de verte zie ik de zee schitteren. Misschien dat ik er vanmiddag naartoe rijdt. Want dat is zo fijn hier: hier kan alles.

Casa Naya

5. Avdou Collection Suites op Kreta

Een pauze in het leven. Net heb ik een prachtige wandeling gemaakt door de natuur van Kreta. Wanneer ik bij mijn villa kom, kleed ik me om, klaar om naar de yogales te gaan. Met de bergen om mij heen ontspan ik helemaal. Wat is het toch fijn bij Avdou Collection Suites. Na de yogales neem ik een verfrissende duik in mijn privézwembad. Kon ik hier maar voor altijd blijven.

Avdou Collection Suites Kreta

6. Birds Bay op Lesbos

Met de zee op de achtergrond voel ik de bewegingen van de yogalerares. Ondanks dat het een pittige les is, voel ik me voldaan. Om bij te komen neem ik een duik in het verfrissende zwembad om me vervolgens klaar te maken voor een nieuwe dag vol avontuur op het Griekse eiland. Maar stiekem kan ik al niet wachten op de zonsondergang vanavond vanaf mijn adresje Birds Bay.

Birds Bay

7. Hotel Chapel Number 5 op Malta

Ik sta op het dakterras van mijn adresje Hotel Chapel Number 5. Vanaf hier kijk ik uit over de daken van het dorpje Naxxar, nadat de yogales is afgelopen. Wat is dit een bijzonder plekje. Eigenaren Malcom en Alexandra hebben dit plekje namelijk omgetoverd tot een magische Bed & Breakfast. Ik kan niet wachten tot ik hier vanavond zit tijdens de zonsondergang. Alle daken zullen dan goud kleuren, dat adembenemende plaatjes oplevert.

Hotel Chapel Number 5

8. Alamos Retreat in Algarve

Dit prachtige adults only plekje van eigenaren Luisa en Lourenzo staat geheel in het thema van welzijn. Alamos Retreat is een Bed & Breakfast en boetiekhotel in één en de eigenaren staan dan ook altijd voor je klaar. Dit yoga retreat is gelegen in een rustige omgeving, ideaal als je op zoek bent naar een ontspannenen vakantie.

Alamos Retreat

Lijkt jou een yogales op vakantie volgen ook zo fijn?

Ik vind een yogales volgen op vakantie heerlijk. Zo begin ik mijn dag goed en kom ik helemaal ontspannen terug van vakantie. Wil je nog meer inspiratie op doen? Bekijk dan al mijn adresjes.

Wil je vaker leuke reisverhalen en bijzondere tips van mij ontvangen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief.

18 februari, 2020|0 Reacties

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.