Wat houd ik toch van de zomer en de zon. Even mijn ogen sluiten, een briesje door mijn haren, wegdromen bij het uitzicht over strand en zee… Het liefst heb ik dit het hele jaar door, vooral in het najaar en de winter kan ik niets fijners bedenken. In deze blog heb ik mijn zeven favoriete adresjes aan het strand op een rijtje gezet. Zo kun je heel het jaar door zo het strand op rollen.

Hotel da Vila op Madeira

Een hele bijzondere plek vind ik toch wel Hotel da Vila. Eigenaar Joe heeft de oude gevangenis omgetoverd tot een prachtige accommodatie. Alles is subliem afgewerkt en het design is smaakvol. Joe kwam hier om een ‘business with the heart’ te creëren en dat is hem gelukt. Vanaf hier sta je binnen 20 meter op het strand van Madeira. Hier heb je een prachtig uitzicht op de rest van dit Portugese eiland.

Afstand tot het strand: 20 meter.

Hotel da Vila

Garahotel op Tenerife

Eigenaren Sonia en Miguel zorgen er altijd voor dat ik me hier thuis voel. De eigenaren van het Garahotel wonen hier zelf en zorgen ervoor dat niemand iets tekort komt. In de ochtend word je heerlijk verwend met een uitgebreid buffet op de patio, waar vanaf je de Spaanse zee al kunt horen. Ik kan niet wachten tot ik over de Tenerifaanse stranden kan wandelen en de golven tegen de rotsen zie slaan.

Afstand tot het strand: 50 meter.

Garahotel

Thalassines Villas op Cyprus

Het voelt altijd heerlijk als ik weer op Cyprus ben. Dit eiland kent de meeste zonuren van Europa, waardoor het een heerlijke plek is om in de wintermaanden te bezoeken. En je kunt dat perfect doen bij Thalassines Villas. Eigenaar Andreas heeft prachtige villa’s met privézwembaden, maar het allerbeste is toch wel het privéstrand. Ik bestel altijd bij de beach bar een cocktail en ga dan heerlijk liggen op de bedden. Wat een oase van rust…

Afstand tot het strand: privéstrand

Thalassines Villas

Caleton del Golfo op Lanzarote

Ik moet zeggen, dit is toch wel een van mijn favoriete adresjes aan het strand op Lanzarote. Kijkend naar de woeste golven en het kiezelstrand voor mij met het mooie Caleton del Goldo achter mij. Ik ben in een paradijs beland. En het leuke is dat de eigenaren zuinig zijn op het milieu en zo veel mogelijk proberen om hun steentje bij te dragen. Daar houd ik van!

Afstand tot het strand: 50 meter.

Caleton del Golfo

Fajã dos Padres op Madeira

Een echte beleving is Fajã dos Padres. Je wordt hier namelijk met een kabelbaan naar je verblijf gebracht. Zo ben je echt even weg van de bewoonde wereld en ben je omringd door de prachtige natuur van Madeira. Je kijkt uit over de baai en staat zo op het strand. Je kunt met trappen omhoog naar het restaurant en overdag met de lift. Wat een rustgevende plek…

Afstand tot het strand: 50 meter.

Fajã dos Padres

Isla Baja Suites op Tenerife

Vanaf het terras kijk ik uit over zee en de grillig gevormde rotsen. Verderop zie ik het heerlijke strandje al liggen. De finca van Isla Baja Suites zijn prachtig gerenoveerd waardoor er een authentieke Spaanse sfeer hangt in combinatie met een grote mate van luxe. Verderop ligt een gezellig dorpje dat de cultuur van Tenerife typeert. Ik kan niet wachten om daar mezelf te trakteren op de lokale lekkernijen.

Afstand tot het strand: 50 meter.

Isla Baja Suites

Lig jij deze winter aan het strand?

Lijkt het jou ook zo heerlijke om het najaar of de winter door te brengen aan een zonnig strand? Kijk dan vooral naar al mijn winterzon bestemmingen. Of neem meteen een kijkje tussen mijn adresjes aan het strand!

Wil je vaker leuke reisverhalen en bijzondere tips van mij ontvangen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief.

Wat houd ik toch van de zomer en de zon. Even mijn ogen sluiten, een briesje door mijn haren, wegdromen bij het uitzicht over strand en zee… Het liefst heb ik dit het hele jaar door, vooral in het najaar en de winter kan ik niets fijners bedenken. In deze blog heb ik mijn zeven favoriete adresjes aan het strand op een rijtje gezet. Zo kun je heel het jaar door zo het strand op rollen.

Hotel da Vila op Madeira

Een hele bijzondere plek vind ik toch wel Hotel da Vila. Eigenaar Joe heeft de oude gevangenis omgetoverd tot een prachtige accommodatie. Alles is subliem afgewerkt en het design is smaakvol. Joe kwam hier om een ‘business with the heart’ te creëren en dat is hem gelukt. Vanaf hier sta je binnen 20 meter op het strand van Madeira. Hier heb je een prachtig uitzicht op de rest van dit Portugese eiland.

Afstand tot het strand: 20 meter.

Hotel da Vila

Garahotel op Tenerife

Eigenaren Sonia en Miguel zorgen er altijd voor dat ik me hier thuis voel. De eigenaren van het Garahotel wonen hier zelf en zorgen ervoor dat niemand iets tekort komt. In de ochtend word je heerlijk verwend met een uitgebreid buffet op de patio, waar vanaf je de Spaanse zee al kunt horen. Ik kan niet wachten tot ik over de Tenerifaanse stranden kan wandelen en de golven tegen de rotsen zie slaan.

Afstand tot het strand: 50 meter.

Garahotel

Thalassines Villas op Cyprus

Het voelt altijd heerlijk als ik weer op Cyprus ben. Dit eiland kent de meeste zonuren van Europa, waardoor het een heerlijke plek is om in de wintermaanden te bezoeken. En je kunt dat perfect doen bij Thalassines Villas. Eigenaar Andreas heeft prachtige villa’s met privézwembaden, maar het allerbeste is toch wel het privéstrand. Ik bestel altijd bij de beach bar een cocktail en ga dan heerlijk liggen op de bedden. Wat een oase van rust…

Afstand tot het strand: privéstrand

Thalassines Villas

Caleton del Golfo op Lanzarote

Ik moet zeggen, dit is toch wel een van mijn favoriete adresjes aan het strand op Lanzarote. Kijkend naar de woeste golven en het kiezelstrand voor mij met het mooie Caleton del Goldo achter mij. Ik ben in een paradijs beland. En het leuke is dat de eigenaren zuinig zijn op het milieu en zo veel mogelijk proberen om hun steentje bij te dragen. Daar houd ik van!

Afstand tot het strand: 50 meter.

Caleton del Golfo

Fajã dos Padres op Madeira

Een echte beleving is Fajã dos Padres. Je wordt hier namelijk met een kabelbaan naar je verblijf gebracht. Zo ben je echt even weg van de bewoonde wereld en ben je omringd door de prachtige natuur van Madeira. Je kijkt uit over de baai en staat zo op het strand. Je kunt met trappen omhoog naar het restaurant en overdag met de lift. Wat een rustgevende plek…

Afstand tot het strand: 50 meter.

Fajã dos Padres

Isla Baja Suites op Tenerife

Vanaf het terras kijk ik uit over zee en de grillig gevormde rotsen. Verderop zie ik het heerlijke strandje al liggen. De finca van Isla Baja Suites zijn prachtig gerenoveerd waardoor er een authentieke Spaanse sfeer hangt in combinatie met een grote mate van luxe. Verderop ligt een gezellig dorpje dat de cultuur van Tenerife typeert. Ik kan niet wachten om daar mezelf te trakteren op de lokale lekkernijen.

Afstand tot het strand: 50 meter.

Isla Baja Suites

Lig jij deze winter aan het strand?

Lijkt het jou ook zo heerlijke om het najaar of de winter door te brengen aan een zonnig strand? Kijk dan vooral naar al mijn winterzon bestemmingen. Of neem meteen een kijkje tussen mijn adresjes aan het strand!

Wil je vaker leuke reisverhalen en bijzondere tips van mij ontvangen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief.

07 augustus, 2018|0 Reacties

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.