Waar zal ik mezelf vandaag eens op trakteren? Het zonnetje schijnt heerlijk door de openslaande balkondeuren op mijn bed. Er schiet me meteen een mooi plekje op Cyprus te binnen. Cape Greco, een prachtige baai die ik eerder ontdekt heb, maar waar ik nooit op uitgekeken raak. Ik spring uit bed en ga op pad. Ontbijten doe ik daar wel!

Niet veel later lig ik met mijn snorkel in het water. Er zwemmen twee schilpadden onder me door. Ik hoef niet eens ver van de kust te zwemmen om mooi gekleurde vissen te zien. Het is een waar paradijs hier onderwater. Ik kan me niet voorstellen dat een stukje verderop het feeststadje Ayia Napa ligt.

Als ik even later op mijn handdoek wat fruit eet, neem ik me voor de kustlijn af te lopen. Ik volg een stoffig pad dat goed verstopt ligt tussen kalkstenen richels. Voorzichtig zet ik een stap richting de rand en zie de Palaces sea caves en een prachtige boog in een rots. Ik zet mijn handen boven mijn ogen tegen de felle zon en kijk rond. De vogels, rode bloemen, de rotsen en het heldere zeewater. Het zijn de redenen waarom ik nooit uitgekeken raak op dit plekje.

Waar zal ik mezelf vandaag eens op trakteren? Het zonnetje schijnt heerlijk door de openslaande balkondeuren op mijn bed. Er schiet me meteen een mooi plekje op Cyprus te binnen. Cape Greco, een prachtige baai die ik eerder ontdekt heb, maar waar ik nooit op uitgekeken raak. Ik spring uit bed en ga op pad. Ontbijten doe ik daar wel!

Niet veel later lig ik met mijn snorkel in het water. Er zwemmen twee schilpadden onder me door. Ik hoef niet eens ver van de kust te zwemmen om mooi gekleurde vissen te zien. Het is een waar paradijs hier onderwater. Ik kan me niet voorstellen dat een stukje verderop het feeststadje Ayia Napa ligt.

Als ik even later op mijn handdoek wat fruit eet, neem ik me voor de kustlijn af te lopen. Ik volg een stoffig pad dat goed verstopt ligt tussen kalkstenen richels. Voorzichtig zet ik een stap richting de rand en zie de Palaces sea caves en een prachtige boog in een rots. Ik zet mijn handen boven mijn ogen tegen de felle zon en kijk rond. De vogels, rode bloemen, de rotsen en het heldere zeewater. Het zijn de redenen waarom ik nooit uitgekeken raak op dit plekje.

11 december, 2015|0 Reacties

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter