Het is mijn goede vriend Tobias die me tijdens een reisje naar het Griekse eiland Samos zijn favoriete stranden laat zien. Als local weet hij als geen ander de nog onontdekte plekken van het eiland en ik laat me graag verrassen. Natuurlijk deel ik met liefde deze mooie stranden met jou. Wie weet kan ik je ermee inspireren…

Het lieflijke zandstrand van Kerveli Beach

Slechts weinig mensen weten dit strandje nog te vinden, maar wij strijken er heerlijk neer. Op Kerveli Beach. Een lieflijk zandstrandje met nog fijne schaduwplekjes. We zwemmen er in het turquoise water en genieten van de rust die hier nog heerst. Ineens besef ik me hoe fijn het is om hier met Tobias te zijn. Hij laat me plekjes ontdekken die ik anders niet gezien zou hebben…

Samos strand Kerveli

Potami beach voor onszelf

“Eliza, ik ga je morgen meenemen naar een sprookjesachtige plek bij de Potami waterval, waarna ik je natuurlijk weer één van mijn favoriete stranden laat zien”, zegt mijn goede vriend Tobias. Ik kan niet wachten tot het zover is… We besluiten daarom onze wekker vroeg te zetten. Eenmaal onderweg wandelen we langs een romantisch beekje in de richting van de waterval. Wat een fijne plek! Tobias neemt me daarna mee naar Potami Beach en wonder boven wonder zijn we daar helemaal alleen. Alleen wij twee!

Samos strand Potami

Het geheimzinnige strand van Mikro Seitani

We besluiten het vandaag wat actiever aan te vliegen. Want eerlijk is eerlijk, samen versterken we onze bourgondische gedachten. Zo staat er steevast een lekker menu op de planning en laten we ons de nodige wijntjes inschenken. Daarom besluiten we op dag vijf een wandeling van zo’n drie kwartier af te leggen in de richting van het nog onontdekte strandje Mikro Seitani. Langs de vele rotspaadjes wandelen we naar beneden en daar worden we getrakteerd op een waanzinnig uitzicht!

Samos strand Mikro Megalo

Prachtig uitzicht over het strand van Balos Beach

Het wandelen van de vorige dag beviel zo goed, dat we vandaag opnieuw onze wandelschoenen aantrekken. Op weg naar Balos Beach. De wandeling door de bergen bezorgt ons een waanzinnig uitzicht over de stranden! Ver weg van de toeristische plekken vind je hier een rustig strand met kraakhelder water. Bij een barretje even verderop trakteren we onszelf op een verkoelend drankje en kom ik tot het besef dat een strandvakantie met mijn goede vriend Tobias me heerlijk bevalt.

Nieuwsgierig geworden naar Samos?

Heb jij nu ook zin gekregen om deze stranden te bezoeken op dit Griekse eiland? Bekijk eens mijn adresjes op Samos waar deze strandjes in de buurt liggen!

Wil je vaker leuke reisverhalen en bijzondere tips van mij ontvangen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief.

Het is mijn goede vriend Tobias die me tijdens een reisje naar het Griekse eiland Samos zijn favoriete stranden laat zien. Als local weet hij als geen ander de nog onontdekte plekken van het eiland en ik laat me graag verrassen. Natuurlijk deel ik met liefde deze mooie stranden met jou. Wie weet kan ik je ermee inspireren…

Het lieflijke zandstrand van Kerveli Beach

Slechts weinig mensen weten dit strandje nog te vinden, maar wij strijken er heerlijk neer. Op Kerveli Beach. Een lieflijk zandstrandje met nog fijne schaduwplekjes. We zwemmen er in het turquoise water en genieten van de rust die hier nog heerst. Ineens besef ik me hoe fijn het is om hier met Tobias te zijn. Hij laat me plekjes ontdekken die ik anders niet gezien zou hebben…

Samos strand Kerveli

Potami beach voor onszelf

“Eliza, ik ga je morgen meenemen naar een sprookjesachtige plek bij de Potami waterval, waarna ik je natuurlijk weer één van mijn favoriete stranden laat zien”, zegt mijn goede vriend Tobias. Ik kan niet wachten tot het zover is… We besluiten daarom onze wekker vroeg te zetten. Eenmaal onderweg wandelen we langs een romantisch beekje in de richting van de waterval. Wat een fijne plek! Tobias neemt me daarna mee naar Potami Beach en wonder boven wonder zijn we daar helemaal alleen. Alleen wij twee!

Samos strand Potami

Het geheimzinnige strand van Mikro Seitani

We besluiten het vandaag wat actiever aan te vliegen. Want eerlijk is eerlijk, samen versterken we onze bourgondische gedachten. Zo staat er steevast een lekker menu op de planning en laten we ons de nodige wijntjes inschenken. Daarom besluiten we op dag vijf een wandeling van zo’n drie kwartier af te leggen in de richting van het nog onontdekte strandje Mikro Seitani. Langs de vele rotspaadjes wandelen we naar beneden en daar worden we getrakteerd op een waanzinnig uitzicht!

Samos strand Mikro Megalo

Prachtig uitzicht over het strand van Balos Beach

Het wandelen van de vorige dag beviel zo goed, dat we vandaag opnieuw onze wandelschoenen aantrekken. Op weg naar Balos Beach. De wandeling door de bergen bezorgt ons een waanzinnig uitzicht over de stranden! Ver weg van de toeristische plekken vind je hier een rustig strand met kraakhelder water. Bij een barretje even verderop trakteren we onszelf op een verkoelend drankje en kom ik tot het besef dat een strandvakantie met mijn goede vriend Tobias me heerlijk bevalt.

Nieuwsgierig geworden naar Samos?

Heb jij nu ook zin gekregen om deze stranden te bezoeken op dit Griekse eiland? Bekijk eens mijn adresjes op Samos waar deze strandjes in de buurt liggen!

Wil je vaker leuke reisverhalen en bijzondere tips van mij ontvangen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief.

10 augustus, 2020|0 Reacties

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter