Sinds ik voor het eerst de schoonheid van Sardinië ontdekte, wil ik het liefst zo vaak mogelijk terug. Sardinië is fantastisch. De tal van witte strandjes, de lieflijke dorpen, de gezellige stadjes, maar ook: de geweldige restaurantjes op het eiland! Hoog tijd om mijn favoriete restaurants op Sardinië met je te delen.

Restaurant Frontemare

Het mooie aan een vakantie op een eiland, is toch wel dat het uitzicht er vaak magnifiek is. Al vele keren at ik op Sardinië in een restaurant met uitzicht op zee. Of, zoals bij restaurant Frontemare: direct aan zee. Over het ultieme vakantiegevoel gesproken… Bij Frontemare is het alsof ik in een sprookje ben beland. De bediening maakt dat gevoel nog net even wat sterker. Hun constante glimlach zorgt ervoor dat ik me helemaal thuis voel op deze toch al prachtige plek. En het eten? Dat verdient net zoveel credits!

Restaurant de l’Hotel Ispinigoli

Al toerend door de bergachtige binnenlanden van Sardinie, kom ik plots terecht bij Restaurant de l’Hotel Ispinigoli. Eigenlijk voor een verkoelend drankje, maar zodra ik op het schitterende terras van het restaurant ben beland wil ik nog maar één ding: eten met dit uitzicht. Ik bestel een verse pasta en geniet van zowel het eten als het uitzicht en de vrolijke gezichten van de obers. Dit is ongetwijfeld één van mijn beste lunchadressen op Sardinië!

Restaurants uitzicht op Sardinië

Barbagia Al Mare Trattoria

“Als ik je nog een tip mag geven…” Mijn ontmoeting met local Mauro was een vruchtbare! Hij tipte me niet één, maar gelijk drie van zijn favoriete restaurantjes op Sardinië. Zo ook Barbagia Al Mare Trattoria, een klein, traditioneel eetcafé op een heuvel. Het uitzicht vanaf mijn tafel is wederom fantastisch. Maar het is ook een genot te zien met hoeveel plezier de obers hier hun werk doen. Een paar tafels verderop zie ik één van de obers grappen uithalen met drie kleine kinderen. Ze schaterlachen en ik zie een glinstering in de ogen van de ober. Ik glimlach. Het geluk zit hem bij Barbagia Al Mare Trattoria niet alleen in het heerlijke eten, maar ook in de passie van mensen!

La Rosa dei Venti

Een typisch Italiaans interieur, een uitzicht waar je u tegen zegt, twee vrolijke eigenaren… De tip van local Mauro om eens naar La Rosa die Venti te rijden, is meteen een waardevolle! Volgens Mauro kon ik hier de lekkerste lokale gerechten van Sardinië proeven. Inclusief Mirto, de likeur van het Italiaanse eiland. Eenmaal daar laat ik me verrassen door de eigenaren, die me met open armen ontvangen. Hun kennis en passie voor de Italiaanse keuken werkt aanstekelijk. Hij serveert me een prachtig stuk gegrild rundvlees, om daarna af te sluiten met een heerlijk Italiaans dessert, inclusief een goede kop koffie en natuurlijk een glaasje Mirto!

Heb jij tips voor restaurants op Sardinië?

Dan hoor ik het graag! Laat het vooral even weten in de comments. En neem natuurlijk een kijkje bij Sardinië op mijn website voor een unieke vakantie weg van de massa.

Wil je vaker leuke reisverhalen en bijzondere tips van mij ontvangen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief.

Sinds ik voor het eerst de schoonheid van Sardinië ontdekte, wil ik het liefst zo vaak mogelijk terug. Sardinië is fantastisch. De tal van witte strandjes, de lieflijke dorpen, de gezellige stadjes, maar ook: de geweldige restaurantjes op het eiland! Hoog tijd om mijn favoriete restaurants op Sardinië met je te delen.

Restaurant Frontemare

Het mooie aan een vakantie op een eiland, is toch wel dat het uitzicht er vaak magnifiek is. Al vele keren at ik op Sardinië in een restaurant met uitzicht op zee. Of, zoals bij restaurant Frontemare: direct aan zee. Over het ultieme vakantiegevoel gesproken… Bij Frontemare is het alsof ik in een sprookje ben beland. De bediening maakt dat gevoel nog net even wat sterker. Hun constante glimlach zorgt ervoor dat ik me helemaal thuis voel op deze toch al prachtige plek. En het eten? Dat verdient net zoveel credits!

Restaurant de l’Hotel Ispinigoli

Al toerend door de bergachtige binnenlanden van Sardinie, kom ik plots terecht bij Restaurant de l’Hotel Ispinigoli. Eigenlijk voor een verkoelend drankje, maar zodra ik op het schitterende terras van het restaurant ben beland wil ik nog maar één ding: eten met dit uitzicht. Ik bestel een verse pasta en geniet van zowel het eten als het uitzicht en de vrolijke gezichten van de obers. Dit is ongetwijfeld één van mijn beste lunchadressen op Sardinië!

Restaurants uitzicht op Sardinië

Barbagia Al Mare Trattoria

“Als ik je nog een tip mag geven…” Mijn ontmoeting met local Mauro was een vruchtbare! Hij tipte me niet één, maar gelijk drie van zijn favoriete restaurantjes op Sardinië. Zo ook Barbagia Al Mare Trattoria, een klein, traditioneel eetcafé op een heuvel. Het uitzicht vanaf mijn tafel is wederom fantastisch. Maar het is ook een genot te zien met hoeveel plezier de obers hier hun werk doen. Een paar tafels verderop zie ik één van de obers grappen uithalen met drie kleine kinderen. Ze schaterlachen en ik zie een glinstering in de ogen van de ober. Ik glimlach. Het geluk zit hem bij Barbagia Al Mare Trattoria niet alleen in het heerlijke eten, maar ook in de passie van mensen!

La Rosa dei Venti

Een typisch Italiaans interieur, een uitzicht waar je u tegen zegt, twee vrolijke eigenaren… De tip van local Mauro om eens naar La Rosa die Venti te rijden, is meteen een waardevolle! Volgens Mauro kon ik hier de lekkerste lokale gerechten van Sardinië proeven. Inclusief Mirto, de likeur van het Italiaanse eiland. Eenmaal daar laat ik me verrassen door de eigenaren, die me met open armen ontvangen. Hun kennis en passie voor de Italiaanse keuken werkt aanstekelijk. Hij serveert me een prachtig stuk gegrild rundvlees, om daarna af te sluiten met een heerlijk Italiaans dessert, inclusief een goede kop koffie en natuurlijk een glaasje Mirto!

Heb jij tips voor restaurants op Sardinië?

Dan hoor ik het graag! Laat het vooral even weten in de comments. En neem natuurlijk een kijkje bij Sardinië op mijn website voor een unieke vakantie weg van de massa.

Wil je vaker leuke reisverhalen en bijzondere tips van mij ontvangen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief.

14 augustus, 2021|0 Reacties

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.