Ik vind het heerlijk om tijdens een van mijn vele reisjes foto’s te delen op mijn Instagram. Zo kan ik altijd terugblikken op zoveel mooie herinneringen en hoop ik maar al te graag jullie te inspireren om een bijzondere reis door Europa te maken. Graag deel ik deze Instagram-waardige bestemmingen in de Mediterannée met jullie, voor de perfecte foto!

Magisch Santorini

Als er één plek is die een en al Instagram uitstraalt, is het wel het eiland Santorini. Dit eiland maakt onderdeel uit van de eilandengroep Cycladen in Griekenland. De witgekalkte huisjes met blauwe daken, de steile rotswanden die hoog uit kijken op zee en de unieke zwarte zandstranden. Elk hoekje van het eiland is fotogeniek. Ik deel maar al te graag een foto van de zonsondergang vanaf de kraterwanden. Dat beeld moet zeker tussen jouw fotocollectie zitten. Al deze elementen bij elkaar maken Santorini één van de meest Instagram-waardige bestemmingen.

Santorini

Kleurrijk Sardinië

Ik kan altijd genieten van het weelderige, Italiaanse landschap. Een van de Italiaanse eilanden waar ik maar al te graag foto’s maak is: Sardinië. De gekleurde huisjes brengen mij altijd een glimlach op mijn gezicht. Maar ook de witte stranden op het eiland , zoals Porto Rotondo, doen het altijd goed op mijn Instagram feed. Het liefst plaats ik elke dag foto’s van dit prachtige strand om even weg te dromen.

Cagliari Sardinie

Bloemeneiland Madeira

Madeira is een bijzonder eiland van vulkanische oorsprong. Elke keer als ik dit eiland bezoek, ben ik onder de indruk van de groene kleuren die je overal terug vind. Ik deel maar al te graag foto’s op mijn Instagram van de kleurrijke zee aan bloemen die het eiland kent. Madeira staat namelijk bekend als hét bloemeneiland.

Madeira

Natuurlijk Tenerife

Tenerife is zeker een van mijn favoriete eilanden voor het maken van foto’s op mijn Instagram. Tenerife is het grootste eiland van de Canarische Eilanden en is het hele jaar door fijn om te bezoeken. De groene natuur die op het eiland overal te vinden is, doet het altijd goed op beeld. Maar vooral de gouden stranden die het eiland kent, leg ik graag vast! Tenerife met haar stranden daarom zeker een Instagram-waardige bestemming.

Tenerife Masca

Historisch Cyprus

Het eiland Cyprus kent een rijke geschiedenis. Op het eiland zijn er eeuwenoude ruïnes en mozaïeken te vinden. Archaeological Park is dé plek om deze historie op de foto te krijgen. Als ik op Cyprus ben, geniet ik altijd van de ochtendwandelingen door het park, waar ik de zonsopgang tegemoet kom. Cyprus is daarom zeker een ‘Instagrammable’ bestemming!

Cyprus Akamas National Reserve

Wat zijn jouw Instagram-waardige bestemmingen?

Er zijn zoveel plekjes in de Mediterannée, met zoveel verschillende bestemmingen! Zo bezocht ik eerder al het stadje Ostuni in Puglia, Valldemossa op Mallorca en Piano Grande in Umbrië.

Weet jij nog écht Instagram-waardige plekjes die ik moet bezoeken? Laat het mij weten in de reacties. Neem ook zeker een kijkje tussen mijn adresjes op de verschillende bestemmingen. En volg mij op Instagram om op de hoogte te blijven van al mijn avonturen!

Wil je vaker leuke tips van mij ontvangen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief.

Ik vind het heerlijk om tijdens een van mijn vele reisjes foto’s te delen op mijn Instagram. Zo kan ik altijd terugblikken op zoveel mooie herinneringen en hoop ik maar al te graag jullie te inspireren om een bijzondere reis door Europa te maken. Graag deel ik deze Instagram-waardige bestemmingen in de Mediterannée met jullie, voor de perfecte foto!

Magisch Santorini

Als er één plek is die een en al Instagram uitstraalt, is het wel het eiland Santorini. Dit eiland maakt onderdeel uit van de eilandengroep Cycladen in Griekenland. De witgekalkte huisjes met blauwe daken, de steile rotswanden die hoog uit kijken op zee en de unieke zwarte zandstranden. Elk hoekje van het eiland is fotogeniek. Ik deel maar al te graag een foto van de zonsondergang vanaf de kraterwanden. Dat beeld moet zeker tussen jouw fotocollectie zitten. Al deze elementen bij elkaar maken Santorini één van de meest Instagram-waardige bestemmingen.

Santorini

Kleurrijk Sardinië

Ik kan altijd genieten van het weelderige, Italiaanse landschap. Een van de Italiaanse eilanden waar ik maar al te graag foto’s maak is: Sardinië. De gekleurde huisjes brengen mij altijd een glimlach op mijn gezicht. Maar ook de witte stranden op het eiland , zoals Porto Rotondo, doen het altijd goed op mijn Instagram feed. Het liefst plaats ik elke dag foto’s van dit prachtige strand om even weg te dromen.

Cagliari Sardinie

Bloemeneiland Madeira

Madeira is een bijzonder eiland van vulkanische oorsprong. Elke keer als ik dit eiland bezoek, ben ik onder de indruk van de groene kleuren die je overal terug vind. Ik deel maar al te graag foto’s op mijn Instagram van de kleurrijke zee aan bloemen die het eiland kent. Madeira staat namelijk bekend als hét bloemeneiland.

Madeira

Natuurlijk Tenerife

Tenerife is zeker een van mijn favoriete eilanden voor het maken van foto’s op mijn Instagram. Tenerife is het grootste eiland van de Canarische Eilanden en is het hele jaar door fijn om te bezoeken. De groene natuur die op het eiland overal te vinden is, doet het altijd goed op beeld. Maar vooral de gouden stranden die het eiland kent, leg ik graag vast! Tenerife met haar stranden daarom zeker een Instagram-waardige bestemming.

Tenerife Masca

Historisch Cyprus

Het eiland Cyprus kent een rijke geschiedenis. Op het eiland zijn er eeuwenoude ruïnes en mozaïeken te vinden. Archaeological Park is dé plek om deze historie op de foto te krijgen. Als ik op Cyprus ben, geniet ik altijd van de ochtendwandelingen door het park, waar ik de zonsopgang tegemoet kom. Cyprus is daarom zeker een ‘Instagrammable’ bestemming!

Cyprus Akamas National Reserve

Wat zijn jouw Instagram-waardige bestemmingen?

Er zijn zoveel plekjes in de Mediterannée, met zoveel verschillende bestemmingen! Zo bezocht ik eerder al het stadje Ostuni in Puglia, Valldemossa op Mallorca en Piano Grande in Umbrië.

Weet jij nog écht Instagram-waardige plekjes die ik moet bezoeken? Laat het mij weten in de reacties. Neem ook zeker een kijkje tussen mijn adresjes op de verschillende bestemmingen. En volg mij op Instagram om op de hoogte te blijven van al mijn avonturen!

Wil je vaker leuke tips van mij ontvangen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief.

21 februari, 2020|0 Reacties

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.