Samen op reis: mijn bevriende stellen doen niets liever. Omdat ik met regelmaat erop uit trek, zien mijn vrienden mij vaak als wandelende reisgids. Als ze even geen raad meer weten, help ik ze met liefde op weg naar een fijn adresje om te verblijven. Op de meest romantische plekken: slapen tussen de wijngaarden, genieten van een sterrenhemel. Ik moet eerlijk toegeven: ik snap best dat een vakantie als stel heel fijn kan aanvoelen…

Kymothoe Villas

Zo vertelt mijn goede vriendin Isabel me vaak genoeg hoe zij haar favoriete vakantie met haar manlief spendeert. Zo bracht een reis naar het Griekse Samos Isabel eerder naar de Kymothoe Villas. Daar waar het stel verbleef in een charmante privévilla. Een kleurrijke villa die het vakantiegevoel omarmd. Ze vertelde me over de zonovergoten middagen die ze samen doorbrachten in hun privézwembad. Een vakantie waarin ze nog dichter naar elkaar groeien, even niets moeten, alleen maar genieten van elkaar!

Kymothoe Villas

Estalagem da Ponta do Sol

Als Tobias advies vraagt voor een reisje met zijn meisje brand ik los. Terugdenkend aan mijn fijne tijd op Madeira kan ik hem alleen maar adviseren daar met zijn vriendin naartoe te gaan. “Ik bezocht er ooit eens het sprookjesachtige verblijf Estalagem da Ponta do Sol. Samen vanaf het balkon of de infinity pool uitkijken over de zee, hoe romantisch wil je het hebben?”, zeg ik Tobias. Zodra hij een glimp van mijn vakantiefoto’s opvangt, is hij verkocht. Zijn volgende reis staat gepland!

Estalagem da Ponta do Sol

Masseria Montenapoleone

Ieder van mijn bevriende stellen lijkt inmiddels een favoriete vakantieplek te hebben. Wat leuk is, want nu inspireren we elkaar over plekken je nog eens gezien moet hebben. Zo is mijn goede vriendin Linda helemaal weg van Italië. Om precies te zijn de regio Puglia. Vol passie vertelt ze over deze regio die haar blijft verwonderen. Het is vooral het pure Italiaanse leven wat haar zo aanspreekt. Een blik in haar fotoalbum laat zien dat ze hier samen met haar vriend een mooie tijd beleefden. Samen verbleven ze in het sprookjesachtige Masseria Montenapoleone. Als ik de foto’s bekijk kan ik alleen maar beamen dat ook ik fladderende vlinders in mijn buik voel van dit Italiaanse sprookje: een veld vol olijfbomen en de kleurrijke bloemen bezorgen me een magisch gevoel! 

Masseria Montenapoleone

Agroturismo Alqueria Blanca

Als ik tijdens onze gesprekken proef dat Isabel voor haar volgende reisje op zoek is naar een combinatie van authentiek en romantisch. Naar een vakantie samen met haar vriend op een bijzondere plek. Ik adviseer haar een kijkje te nemen bij Agroturismo Alqueria Blanca. Een waanzinnig verblijf op het Spaanse eiland Mallorca. Een uniek landhuis dat lijkt op een kasteel, met een prachtig zwembad omringd door ligbedden en palmbomen. “Als je echt even tot rust wil komen, ben je hier aan het juiste adres”, vertel ik Isabel. Ik praat haar bij over de vriendelijke eigenaren, het glaasje cava dat ik er dronk en het uitzicht over het landschap. Het lijkt aanstekelijk, want nog voor ik er erg in heb, is haar reisje naar de zon geboekt!

Agroturismo Alqueria Blanca

Op zoek naar meer romantiek? Neem dan een kijkje tussen al mijn romantische adresjes!

Wil je vaker leuke reisverhalen en bijzondere tips van mij ontvangen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief.

Samen op reis: mijn bevriende stellen doen niets liever. Omdat ik met regelmaat erop uit trek, zien mijn vrienden mij vaak als wandelende reisgids. Als ze even geen raad meer weten, help ik ze met liefde op weg naar een fijn adresje om te verblijven. Op de meest romantische plekken: slapen tussen de wijngaarden, genieten van een sterrenhemel. Ik moet eerlijk toegeven: ik snap best dat een vakantie als stel heel fijn kan aanvoelen…

Kymothoe Villas

Zo vertelt mijn goede vriendin Isabel me vaak genoeg hoe zij haar favoriete vakantie met haar manlief spendeert. Zo bracht een reis naar het Griekse Samos Isabel eerder naar de Kymothoe Villas. Daar waar het stel verbleef in een charmante privévilla. Een kleurrijke villa die het vakantiegevoel omarmd. Ze vertelde me over de zonovergoten middagen die ze samen doorbrachten in hun privézwembad. Een vakantie waarin ze nog dichter naar elkaar groeien, even niets moeten, alleen maar genieten van elkaar!

Kymothoe Villas

Estalagem da Ponta do Sol

Als Tobias advies vraagt voor een reisje met zijn meisje brand ik los. Terugdenkend aan mijn fijne tijd op Madeira kan ik hem alleen maar adviseren daar met zijn vriendin naartoe te gaan. “Ik bezocht er ooit eens het sprookjesachtige verblijf Estalagem da Ponta do Sol. Samen vanaf het balkon of de infinity pool uitkijken over de zee, hoe romantisch wil je het hebben?”, zeg ik Tobias. Zodra hij een glimp van mijn vakantiefoto’s opvangt, is hij verkocht. Zijn volgende reis staat gepland!

Estalagem da Ponta do Sol

Masseria Montenapoleone

Ieder van mijn bevriende stellen lijkt inmiddels een favoriete vakantieplek te hebben. Wat leuk is, want nu inspireren we elkaar over plekken je nog eens gezien moet hebben. Zo is mijn goede vriendin Linda helemaal weg van Italië. Om precies te zijn de regio Puglia. Vol passie vertelt ze over deze regio die haar blijft verwonderen. Het is vooral het pure Italiaanse leven wat haar zo aanspreekt. Een blik in haar fotoalbum laat zien dat ze hier samen met haar vriend een mooie tijd beleefden. Samen verbleven ze in het sprookjesachtige Masseria Montenapoleone. Als ik de foto’s bekijk kan ik alleen maar beamen dat ook ik fladderende vlinders in mijn buik voel van dit Italiaanse sprookje: een veld vol olijfbomen en de kleurrijke bloemen bezorgen me een magisch gevoel! 

Masseria Montenapoleone

Agroturismo Alqueria Blanca

Als ik tijdens onze gesprekken proef dat Isabel voor haar volgende reisje op zoek is naar een combinatie van authentiek en romantisch. Naar een vakantie samen met haar vriend op een bijzondere plek. Ik adviseer haar een kijkje te nemen bij Agroturismo Alqueria Blanca. Een waanzinnig verblijf op het Spaanse eiland Mallorca. Een uniek landhuis dat lijkt op een kasteel, met een prachtig zwembad omringd door ligbedden en palmbomen. “Als je echt even tot rust wil komen, ben je hier aan het juiste adres”, vertel ik Isabel. Ik praat haar bij over de vriendelijke eigenaren, het glaasje cava dat ik er dronk en het uitzicht over het landschap. Het lijkt aanstekelijk, want nog voor ik er erg in heb, is haar reisje naar de zon geboekt!

Agroturismo Alqueria Blanca

Op zoek naar meer romantiek? Neem dan een kijkje tussen al mijn romantische adresjes!

Wil je vaker leuke reisverhalen en bijzondere tips van mij ontvangen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief.

01 juni, 2022|0 Reacties

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter