Ik ben dol op reizen in de maand juni: nu het lente is, staat alles mooi in bloei en de zomer lacht me tegemoet. Het liefst reis ik naar Europese bestemmingen waar ik ultiem van de schoonheid van de natuur kan genieten. En daar lenen verscheidene plekjes zich voor…

Zakynthos

Als ik de vele schildpadden in gedachten weer voor me zie, weet ik weer waarom ik zo gek ben op Zakynthos. Hier zijn ze en masse aanwezig! En het blijft bijzonder om in het kraakheldere water met ze te zwemmen. Vooral als ik in het voorjaar naar Zakynthos reis, staat er steevast een tripje naar het dorpje Vassilikos op de planning. Daar ga ik naartoe om me te verwonderen van de prachtige natuur. Het is geen geheim dat ik weg ben van olijfbomen en de gaarden die zich hier bevinden laten me keer op keer stralen van geluk!

Zakynthos Shipwreck Beach

Madeira

Madeira staat bekend als een eiland voor natuurliefhebbers en dat is precies waar ik in deze periode van het jaar naar op zoek ben. Daar waar ik intens geniet van de schoonheid van het bloemeneiland. Ik laat me er verbazen door de vulkanische bergen, die prachtig aandoen met haar tropische planten en bloemen die er groeien. Als wandelaar is Madeira voor mij een paradijs op aarde. De wandelroutes brengen me langs bosrijke plekken en idyllische dorpjes. Ik kijk er mijn ogen uit!

Madeira Marina da Quinta Grande

La Palma

Elk jaar verwonder ik me opnieuw van de schoonheid van La Palma. Als wandelaar ben ik groot liefhebber van de ongerepte natuur die hier nog zichtbaar is. Tijdens mijn laatste trip naar dit groenste eiland van de Canarische eilanden, is het mijn goede vriend Manuel die me wegwijs maakt. Hij laat me kennismaken met de sprookjesachtige laurierbossen in La Zarza. Een wandeling langs waanzinnige watervallen en grotten volgt, dit smaakt naar meer!

La Palma

Cyprus

Bloemen: ik ben er dol op! Het is dan ook niet gek dat ik juni graag mijn koffer inpak en vertrek richting Cyprus. Het liefst breng ik daar een bezoekje aan het dichtbijgelegen schiereiland Akamas. Deze plek staat bekend om haar waanzinnige bloemenvelden, waar ik uren kan ronddwalen en wegdromen naar al het moois dat deze plek te bieden heeft. Een prachtplek!

Cyprus Limmasol

Andalusië

Cultuur afwisselen met natuur: voor die diversiteit reis ik graag in juni naar Andalusië. Hier ontdekte ik namelijk tijdens een stedentrip naar Málaga het prachtige natuurgebied Montes de Malaga, ten noorden van de stad. Na momenten van winkelen, tapas eten en de Spaanse klanken in de stad, vond ik mijn rust op deze plek. Een wandeling leerde mij het gebied beter kennen en dat is zeer zeker de moeite waard!

Andalusië Ronda

Wat zijn jouw favoriete bestemmingen in juni?

Reizen in het voorjaar: mij kun je niet blijer maken. Ik deel dan ook graag mijn tips met jou. Maar ik ben net zo benieuwd waar jij graag naartoe gaat, dus deel gerust je tips met me! Bij een mooie reis, past natuurlijk ook een fijn verblijf. Bekijk hier mijn unieke plekken om te overnachten in juni.

Wil je vaker leuke reisverhalen en bijzondere tips van mij ontvangen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief.

Ik ben dol op reizen in de maand juni: nu het lente is, staat alles mooi in bloei en de zomer lacht me tegemoet. Het liefst reis ik naar Europese bestemmingen waar ik ultiem van de schoonheid van de natuur kan genieten. En daar lenen verscheidene plekjes zich voor…

Zakynthos

Als ik de vele schildpadden in gedachten weer voor me zie, weet ik weer waarom ik zo gek ben op Zakynthos. Hier zijn ze en masse aanwezig! En het blijft bijzonder om in het kraakheldere water met ze te zwemmen. Vooral als ik in het voorjaar naar Zakynthos reis, staat er steevast een tripje naar het dorpje Vassilikos op de planning. Daar ga ik naartoe om me te verwonderen van de prachtige natuur. Het is geen geheim dat ik weg ben van olijfbomen en de gaarden die zich hier bevinden laten me keer op keer stralen van geluk!

Zakynthos Shipwreck Beach

Madeira

Madeira staat bekend als een eiland voor natuurliefhebbers en dat is precies waar ik in deze periode van het jaar naar op zoek ben. Daar waar ik intens geniet van de schoonheid van het bloemeneiland. Ik laat me er verbazen door de vulkanische bergen, die prachtig aandoen met haar tropische planten en bloemen die er groeien. Als wandelaar is Madeira voor mij een paradijs op aarde. De wandelroutes brengen me langs bosrijke plekken en idyllische dorpjes. Ik kijk er mijn ogen uit!

Madeira Marina da Quinta Grande

La Palma

Elk jaar verwonder ik me opnieuw van de schoonheid van La Palma. Als wandelaar ben ik groot liefhebber van de ongerepte natuur die hier nog zichtbaar is. Tijdens mijn laatste trip naar dit groenste eiland van de Canarische eilanden, is het mijn goede vriend Manuel die me wegwijs maakt. Hij laat me kennismaken met de sprookjesachtige laurierbossen in La Zarza. Een wandeling langs waanzinnige watervallen en grotten volgt, dit smaakt naar meer!

La Palma

Cyprus

Bloemen: ik ben er dol op! Het is dan ook niet gek dat ik juni graag mijn koffer inpak en vertrek richting Cyprus. Het liefst breng ik daar een bezoekje aan het dichtbijgelegen schiereiland Akamas. Deze plek staat bekend om haar waanzinnige bloemenvelden, waar ik uren kan ronddwalen en wegdromen naar al het moois dat deze plek te bieden heeft. Een prachtplek!

Cyprus Limmasol

Andalusië

Cultuur afwisselen met natuur: voor die diversiteit reis ik graag in juni naar Andalusië. Hier ontdekte ik namelijk tijdens een stedentrip naar Málaga het prachtige natuurgebied Montes de Malaga, ten noorden van de stad. Na momenten van winkelen, tapas eten en de Spaanse klanken in de stad, vond ik mijn rust op deze plek. Een wandeling leerde mij het gebied beter kennen en dat is zeer zeker de moeite waard!

Andalusië Ronda

Wat zijn jouw favoriete bestemmingen in juni?

Reizen in het voorjaar: mij kun je niet blijer maken. Ik deel dan ook graag mijn tips met jou. Maar ik ben net zo benieuwd waar jij graag naartoe gaat, dus deel gerust je tips met me! Bij een mooie reis, past natuurlijk ook een fijn verblijf. Bekijk hier mijn unieke plekken om te overnachten in juni.

Wil je vaker leuke reisverhalen en bijzondere tips van mij ontvangen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief.

31 mei, 2020|0 Reacties

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.