Maart: ik ben er dol op! De maand waarin de lente zich weer aandient, planten en bloemetjes het leven zien en ik altijd weer vol positieve energie mijn dag start. Mijn favoriete bezigheid in maart is toch wel plekjes opzoeken waar de zon al aangenaam warm aanvoelt in deze voorjaarsmaand…

Andalusië

Mijn vrienden weten het inmiddels allemaal: ik ben dol op Andalusië! Deze Zuid-Spaanse streek blijft voor mij een plek vol verrassingen. Het liefst laat ik me door mijn Spaanse vrienden meevoeren naar de mooiste onontdekte baaitjes en dorpen. Soms zijn de dorpjes zo wit, dat ik even drie keer moet knipperen. Nog leuker: in maart lopen de temperaturen in Andalusië al lekker op naar zo’n 20 graden!

Andalusië

La Palma

Eén van de mooiste eilanden die ik ontdekte, is zonder twijfel La Palma. Dit piepkleine eiland is onderdeel van de Canarische Eilanden, maar is zeker geen kopie van de buureilanden. Het is een eiland vol contrasten. Zo liep ik eens in een jurkje langs zee, terwijl ik in de verte besneeuwde bergtoppen zag liggen. Bijzonder… In maart lopen de temperaturen hier op tot 20 a 25 graden; heerlijk om het voorjaar mee te starten!

La Palma Santa Cruz

Madeira

Het eiland van bloemen, zo wordt Madeira ook wel genoemd. En ik kan bevestigen: die naam is niet onterecht. Tijdens mijn reisjes naar dit Spaanse eiland vergaap ik me altijd weer aan de zee van kleur die ik hier zie. De bloemen zijn overal; aan gevels van woningen, in de natuur. Pssst… Ben je een fijnproever? Proef dan zeker ook poncha als je op Madeira bent, de traditionele cocktail van het eiland!

Madeira

Tenerife

Een zee van gele bloemen, vulkanen in de verte, verse vis en lieflijke stadjes… Tenerife is bijzonder in alle opzichten. Al jarenlang kom ik graag op dit Canarische eiland en inmiddels heb ik op Tenerife heel wat vriendschappen gesloten. Het liefst trek ik naar het zuiden van dit eiland, waar de zon nog net iets vaker schijnt dan in het noorden. In maart lopen de temperaturen hier zelfs op tot 25 graden. Mmm…

Tenerife Las Teresitas

Algarve

Portugal zit vol verrassingen! Eén van de fijne regio’s in dit land is de Algarve. Een regio vol verscholen strandjes en unieke rotsformaties waarop ik jaren geleden al verliefd werd. Mijn favoriete visgerecht in de Algarve is zonder twijfel bacalao, een gezouten vis waar de Portugezen zelf ook dol op zijn. Wist je trouwens dat de temperaturen in de Algarve in maart al richting de 20 graden gaan?

Algarve Lagos

Wat zijn jouw favoriete bestemmingen in maart?

Zoals mijn vele vrienden verspreid over verschillende landen wel weten, ben ik dol op tips. Zonder tips van anderen had ik nooit al die mooie plekjes ontdekt. Daarom ben ik nu benieuwd: wat zijn jouw favoriete vakantiebestemmingen in januari? Deel het gerust met me! En mocht ik jou nu hebben geïnspireerd met mijn tips, bekijk dan snel al mijn winterzonadresjes of zonvakanties in maart!

Wil je vaker leuke reisverhalen en bijzondere tips van mij ontvangen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief.

Maart: ik ben er dol op! De maand waarin de lente zich weer aandient, planten en bloemetjes het leven zien en ik altijd weer vol positieve energie mijn dag start. Mijn favoriete bezigheid in maart is toch wel plekjes opzoeken waar de zon al aangenaam warm aanvoelt in deze voorjaarsmaand…

Andalusië

Mijn vrienden weten het inmiddels allemaal: ik ben dol op Andalusië! Deze Zuid-Spaanse streek blijft voor mij een plek vol verrassingen. Het liefst laat ik me door mijn Spaanse vrienden meevoeren naar de mooiste onontdekte baaitjes en dorpen. Soms zijn de dorpjes zo wit, dat ik even drie keer moet knipperen. Nog leuker: in maart lopen de temperaturen in Andalusië al lekker op naar zo’n 20 graden!

Andalusië

La Palma

Eén van de mooiste eilanden die ik ontdekte, is zonder twijfel La Palma. Dit piepkleine eiland is onderdeel van de Canarische Eilanden, maar is zeker geen kopie van de buureilanden. Het is een eiland vol contrasten. Zo liep ik eens in een jurkje langs zee, terwijl ik in de verte besneeuwde bergtoppen zag liggen. Bijzonder… In maart lopen de temperaturen hier op tot 20 a 25 graden; heerlijk om het voorjaar mee te starten!

La Palma Santa Cruz

Madeira

Het eiland van bloemen, zo wordt Madeira ook wel genoemd. En ik kan bevestigen: die naam is niet onterecht. Tijdens mijn reisjes naar dit Spaanse eiland vergaap ik me altijd weer aan de zee van kleur die ik hier zie. De bloemen zijn overal; aan gevels van woningen, in de natuur. Pssst… Ben je een fijnproever? Proef dan zeker ook poncha als je op Madeira bent, de traditionele cocktail van het eiland!

Madeira

Tenerife

Een zee van gele bloemen, vulkanen in de verte, verse vis en lieflijke stadjes… Tenerife is bijzonder in alle opzichten. Al jarenlang kom ik graag op dit Canarische eiland en inmiddels heb ik op Tenerife heel wat vriendschappen gesloten. Het liefst trek ik naar het zuiden van dit eiland, waar de zon nog net iets vaker schijnt dan in het noorden. In maart lopen de temperaturen hier zelfs op tot 25 graden. Mmm…

Tenerife Las Teresitas

Algarve

Portugal zit vol verrassingen! Eén van de fijne regio’s in dit land is de Algarve. Een regio vol verscholen strandjes en unieke rotsformaties waarop ik jaren geleden al verliefd werd. Mijn favoriete visgerecht in de Algarve is zonder twijfel bacalao, een gezouten vis waar de Portugezen zelf ook dol op zijn. Wist je trouwens dat de temperaturen in de Algarve in maart al richting de 20 graden gaan?

Algarve Lagos

Wat zijn jouw favoriete bestemmingen in maart?

Zoals mijn vele vrienden verspreid over verschillende landen wel weten, ben ik dol op tips. Zonder tips van anderen had ik nooit al die mooie plekjes ontdekt. Daarom ben ik nu benieuwd: wat zijn jouw favoriete vakantiebestemmingen in januari? Deel het gerust met me! En mocht ik jou nu hebben geïnspireerd met mijn tips, bekijk dan snel al mijn winterzonadresjes of zonvakanties in maart!

Wil je vaker leuke reisverhalen en bijzondere tips van mij ontvangen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief.

11 februari, 2020|1 Reacties

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

  1. by LYDIAN 11 februari, 2020 at 12:27 pm - Reply

    Hi Eliza, bedankt voor het inspireren!

    Mijn favoriete bestemming voor Maart is Venetië of Rome. Ben een geschiedenis liefhebber en men verteld dat deze twee steden die vibe geven 🙂 Groetjes, Anne