Een heerlijk zonnetje, een mooie kamer en een luxe zwembad. En zeker dat laatste punt is iets waar ik erg van kan genieten. Of het nou een gedeeld buitenzwembad of een privézwembad is, een verfrissende duik in de ochtend zorgt ervoor dat ik op een fijne manier wakker word. Maar er zijn ook zwembaden waar mijn hart echt sneller van gaat kloppen. Een bekende hiervan is een infinity pool. Zwemmen met een adembenemend uitzicht, mooier kan ik het niet maken. En daarbij ziet het er ook nog eens leuk uit op de vakantiefoto’s. Omdat ik zo’n groot fan ben van dit soort zwembad, ben ik gaan speuren en heb ik vijf adresjes met een infinity pool voor je gevonden. Misschien kom jij jouw volgende vakantie het zwembad niet meer uit.

1. Estalagem da Ponta do Sol op Madeira

Een plek waar een ontspannen gevoel centraal staat, is Estalagem da Ponta do Sol. Dit puntje van de zon heeft een heerlijke infinity pool waarbij je uitkijkt over de zee en een stuk van Madeira. Mocht het weer in de wintermaanden het niet toe laten om in het zwembad te springen, dan vind je binnen een fijn verwarmd binnenzwembad en een jacuzzi. Ook kun je een massage boeken of een duik nemen in de zee. Want die is maar op een paar minuten lopen. Één ding weet ik zeker, je komt met helemaal uitgerust weer terug van deze vakantie in Portugal.

Estalagem da Ponta do Sol

2. Camvillia Hotel op Peloponnesos

In het hart van Vounaria vind je Camvillia Hotel. Vanaf het zwembad kun je het uitzicht over de Golf van Messini bewonderen. Ook is het heerlijk rustig gelegen, zodat jij fijn kunt genieten van een welverdiende vakantie. Daarnaast kun je ook nog gebruik maken van het spa centrum. Hier kun je de fitness induiken of ontspannen in de sauna, hammam of tijdens een massage. Mocht je op avontuur willen gaan, dan is er genoeg te ontdekken op Peloponnesos (waar trouwens nog veel meer prachtige infinity pools zijn te vinden!).

Camvillia Hotel

3. Praia do Canal Nature Resort

Midden in de natuur, omgeven door groen, vind je Praia do Canal Nature Resort. Luxe kamers, hartelijke medewerkers, een spa in de tuin en een infinity pool met een weidse uitzicht op de bomen en groene heuvels. Een perfecte plek voor ontspanning, en nog eens dichtbij het strand en Aljezur, een kustplaatsje met hoge kliffen, reusachtige stranden en historische ruïnes langs de kustlijn. Vanaf hier kun je al het moois bewonderen dat Algarve te bieden heeft.

Praia do Canal

4. Theros Luxury Villas op Karpathos

Toen ik hier voor de eerste keer kwam, stond ik met mijn mond vol tanden. Het adembenemende uitzicht gaf mij een dikke laag kippenvel. Vanaf mijn privé infinity pool kijk ik over de zee en het prachtige landschap van Karpathos. Na een hele dag vol verkennen van het eiland kun je in de avond heerlijk genieten bij Theros Luxury Villas. En het allerlekkerste: met een druk op de knop is jouw privézwembad een jacuzzi.

Theros Luxury Villas

5. Arismari Luxury Villas op Zakynthos

Voel je de koning te rijk op een vakantie bij Arismari Luxury Villas vol privacy. Vanaf jouw eigen villa met infinity pool heb jij een uniek uitzicht op de Ionische zee. Zet tegen het einde van de middag de barbecue aan en geniet tot in de late uurtjes van het mooie uitzicht met een prachtige zonsondergang van Zakynthos.

Arismari Luxury Villas

Dobber jij binnenkort in een infinity pool?

Zie jij het al helemaal voor je? Op een luchtbedje onder de zon in jouw infinity pool. Ik vind het altijd heerlijk en het geeft me een extra luxe gevoel op vakantie. Lijkt dit jou wat? Zoek dan tussen mijn adresjes naar zo’n mooi zwembad.

Wil je vaker leuke reisverhalen en bijzondere tips van mij ontvangen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief.

Een heerlijk zonnetje, een mooie kamer en een luxe zwembad. En zeker dat laatste punt is iets waar ik erg van kan genieten. Of het nou een gedeeld buitenzwembad of een privézwembad is, een verfrissende duik in de ochtend zorgt ervoor dat ik op een fijne manier wakker word. Maar er zijn ook zwembaden waar mijn hart echt sneller van gaat kloppen. Een bekende hiervan is een infinity pool. Zwemmen met een adembenemend uitzicht, mooier kan ik het niet maken. En daarbij ziet het er ook nog eens leuk uit op de vakantiefoto’s. Omdat ik zo’n groot fan ben van dit soort zwembad, ben ik gaan speuren en heb ik vijf adresjes met een infinity pool voor je gevonden. Misschien kom jij jouw volgende vakantie het zwembad niet meer uit.

1. Estalagem da Ponta do Sol op Madeira

Een plek waar een ontspannen gevoel centraal staat, is Estalagem da Ponta do Sol. Dit puntje van de zon heeft een heerlijke infinity pool waarbij je uitkijkt over de zee en een stuk van Madeira. Mocht het weer in de wintermaanden het niet toe laten om in het zwembad te springen, dan vind je binnen een fijn verwarmd binnenzwembad en een jacuzzi. Ook kun je een massage boeken of een duik nemen in de zee. Want die is maar op een paar minuten lopen. Één ding weet ik zeker, je komt met helemaal uitgerust weer terug van deze vakantie in Portugal.

Estalagem da Ponta do Sol

2. Camvillia Hotel op Peloponnesos

In het hart van Vounaria vind je Camvillia Hotel. Vanaf het zwembad kun je het uitzicht over de Golf van Messini bewonderen. Ook is het heerlijk rustig gelegen, zodat jij fijn kunt genieten van een welverdiende vakantie. Daarnaast kun je ook nog gebruik maken van het spa centrum. Hier kun je de fitness induiken of ontspannen in de sauna, hammam of tijdens een massage. Mocht je op avontuur willen gaan, dan is er genoeg te ontdekken op Peloponnesos (waar trouwens nog veel meer prachtige infinity pools zijn te vinden!).

Camvillia Hotel

3. Praia do Canal Nature Resort

Midden in de natuur, omgeven door groen, vind je Praia do Canal Nature Resort. Luxe kamers, hartelijke medewerkers, een spa in de tuin en een infinity pool met een weidse uitzicht op de bomen en groene heuvels. Een perfecte plek voor ontspanning, en nog eens dichtbij het strand en Aljezur, een kustplaatsje met hoge kliffen, reusachtige stranden en historische ruïnes langs de kustlijn. Vanaf hier kun je al het moois bewonderen dat Algarve te bieden heeft.

Praia do Canal

4. Theros Luxury Villas op Karpathos

Toen ik hier voor de eerste keer kwam, stond ik met mijn mond vol tanden. Het adembenemende uitzicht gaf mij een dikke laag kippenvel. Vanaf mijn privé infinity pool kijk ik over de zee en het prachtige landschap van Karpathos. Na een hele dag vol verkennen van het eiland kun je in de avond heerlijk genieten bij Theros Luxury Villas. En het allerlekkerste: met een druk op de knop is jouw privézwembad een jacuzzi.

Theros Luxury Villas

5. Arismari Luxury Villas op Zakynthos

Voel je de koning te rijk op een vakantie bij Arismari Luxury Villas vol privacy. Vanaf jouw eigen villa met infinity pool heb jij een uniek uitzicht op de Ionische zee. Zet tegen het einde van de middag de barbecue aan en geniet tot in de late uurtjes van het mooie uitzicht met een prachtige zonsondergang van Zakynthos.

Arismari Luxury Villas

Dobber jij binnenkort in een infinity pool?

Zie jij het al helemaal voor je? Op een luchtbedje onder de zon in jouw infinity pool. Ik vind het altijd heerlijk en het geeft me een extra luxe gevoel op vakantie. Lijkt dit jou wat? Zoek dan tussen mijn adresjes naar zo’n mooi zwembad.

Wil je vaker leuke reisverhalen en bijzondere tips van mij ontvangen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief.

20 december, 2019|0 Reacties

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.