Ik verlies iedere keer opnieuw mijn hart aan Griekenland. Het maakt niet uit hoe vaak ik er al ben geweest: dit land blijft me verrassen. Zo vind ik het heerlijk om op vakantie mezelf weer helemaal op te laden. Dit doe ik het liefst op een plek die een lust voor het oog is, en mijn lichaam weer zen maakt. Zie je het zitten om samen met mij rustige, Griekse eilanden te ontdekken? Daar gaan we!

De magie van Zakynthos

Of je hier nu komt voor een fantastische girls trip, een romantische tijd met je partner of er even heerlijk tussenuit gaat met de kids: voor een rustige vakantie in Griekenland is Zakynthos absoluut één van mijn favorieten. Op dit prachtige, groene eiland kijk ik echt mijn ogen uit. Het liefst slenter ik uren rond in de pittoreske, kleine dorpjes waar het voelt alsof de tijd heeft stilgestaan. Daarna zoek ik de verkoeling op en plons ik in zee bij Gerakas Beach. Wist je dat dit strand bekend staat als schildpaddenstrand? Als je geluk hebt, spot je hier tussen half mei en eind augustus caretta caretta-schildpadden. En ik kan je vertellen: deze dieren zijn betoverend mooi. Ben jij ook op zoek naar een magische ervaring? Ik heb mijn favoriete adresjes op dit rustige eiland in Griekenland al voor je verzameld.
Uitkijkpunt op Grieks eiland Zakynthos

Lefkas: een onontdekte parel

Ik neem je graag mee naar bijzondere plekken waar je misschien nog nooit van hebt gehoord. Weg van het gebaande pad en geliefd bij de plaatselijke bevolking. Ik heb het over Lefkas. Hier is de zee kristalblauw, kietelt het witte zand van de fijne strandjes je voeten en zie je olijfbomen zover als je ogen reiken. Zodra ik vanuit het vasteland de brug over rijd en het eiland me in de verte al tegemoet lacht, kan ik niet wachten om nieuwe herinneringen te maken. Lefkas is één van de rustigste, Griekse eilanden en staat bekend om het groene, bergachtige landschap met witte stranden én witte rotsen. Ik knijp mezelf even in mijn arm en schrik (gelukkig) niet wakker. Dit is geen schilderijtje, ik ben er echt! Slapen doe ik vanavond pas in één van de authentieke villa’s in dit prachtige landschap.

Het strand van Lefkas met kristalblauwe zee

Foto: het kristalblauwe water van Lefkas

Geniet van de andere kant van Rhodos

Out of the box denken, laat dat maar aan mij over. Ik laat je zien dat je zelfs op dit eeuwenoude eiland een rustige vakantie in Griekenland beleeft. In het bergachtige landschap kan ik urenlang wandelen terwijl ik fantaseer over de heerlijke Griekse mezedes die ik later ga eten in één van de authentieke taverna’s. Een licht briesje waait door de indrukwekkende pijnbomen terwijl ik richting het schattige dorpje Lindos op Rhodos loop loop. Wist je dat de oostkust bekend staat om prachtige, uitgestrekte zandstranden? En als ik in een actieve bui ben, ga ik juist naar de andere kant van het eiland. Aan de westkust staat de wind perfect voor als ik de golven wil trotseren op mijn surfplank. Na zoveel waterpret wandel ik het liefst nog even in de vlindervallei. Hier vliegt een bonte verzameling vlinders rond. Iedere keer weer spot ik prachtige rondfladderende exemplaren die ik echt even op de foto moet zetten. Bekijk deze schattige adresjes in de buurt zodat ook jij op avontuur kan.

Het ruwe landschap van Rhodos, met een tempel bovenop de rots

Foto: het ruwe landschap van eiland Rhodos

Picture perfect Santorini

Het pittoreske Santorini: I love it! De witte huisjes die tegen de bergen aan zijn gebouwd, de smalle straatjes waar ik iedere keer weer verdwaal, de azuurblauwe zee die naar me glinstert… Zo hoort vakantie te zijn. Ik vind het heerlijk om door de smalle weggetjes en steegjes van Oia te struinen. De meest kleurrijke bloemen versieren hier de muren van de witte huisjes en ik blijf er fotos’ van maken. Het is hier prachtig, en dan heb ik het nog niet eens over de magische zonsondergang gehad. Wat Santorini ook erg bijzonder maakt, zijn de stranden die een zwarte vulkaanachtige kleur hebben. En wat te denken van Red Beach met een rode roestkleur. Eén van de bezienswaardigheden op Santorini die je niet wilt missen. Vooral in het voorjaar is het hier heerlijk rustig vertoeven op dit Griekse eiland. Ik heb vast wat authentieke, witte huisjes voor je op een rijtje gezet.

De wit met blauwe huisjes van Santorini

Foto: het schitterende, wit met blauwe Santorini

Ervaar een vredige lifestyle op Kreta

Herken jij dat ook? Met zoveel rustige eilanden in Griekenland is het moeilijk kiezen. Ook op Kreta heb ik het onwijs naar mijn zin. Ik kom hier al jaren en deel graag mijn favoriete plekjes met je. Zo vind ik het heerlijk om de boot te pakken richting Loutro, een authentiek vissersdorpje. Er zijn hier geen wegen en dat is precies wat het zo bijzonder maakt. Ik vind het stiekem ook fijn om soms een dutje te doen terwijl de Griekse zon mijn huid kust. Dit doe ik bij het strand van Rizovigio. Hier kriebelt het goudgele zand heerlijk onder mijn voeten. Geniet net als ik van een rustige vakantie in Griekenland en bekijk deze unieke logeeradresjes op Kreta. Wat wordt jouw favoriete plek? Deel het met me via mijn Instagram.

In het water ligt een bootje waarmee je naar vissersdorpje Loutro kunt varen

Foto: vaar naar het vissersdorpje Loutro

Zoals je merkt, ligt mijn hart in Griekenland. Vakantieliefde, wat ben je mooi. Zie jij het ook zitten om de rustige kant van de Griekse eilanden te ontdekken? Bekijk dan mijn favoriete adresjes op de rustige Griekse eilanden en laat je verrassen!

Ik verlies iedere keer opnieuw mijn hart aan Griekenland. Het maakt niet uit hoe vaak ik er al ben geweest: dit land blijft me verrassen. Zo vind ik het heerlijk om op vakantie mezelf weer helemaal op te laden. Dit doe ik het liefst op een plek die een lust voor het oog is, en mijn lichaam weer zen maakt. Zie je het zitten om samen met mij rustige, Griekse eilanden te ontdekken? Daar gaan we!

De magie van Zakynthos

Of je hier nu komt voor een fantastische girls trip, een romantische tijd met je partner of er even heerlijk tussenuit gaat met de kids: voor een rustige vakantie in Griekenland is Zakynthos absoluut één van mijn favorieten. Op dit prachtige, groene eiland kijk ik echt mijn ogen uit. Het liefst slenter ik uren rond in de pittoreske, kleine dorpjes waar het voelt alsof de tijd heeft stilgestaan. Daarna zoek ik de verkoeling op en plons ik in zee bij Gerakas Beach. Wist je dat dit strand bekend staat als schildpaddenstrand? Als je geluk hebt, spot je hier tussen half mei en eind augustus caretta caretta-schildpadden. En ik kan je vertellen: deze dieren zijn betoverend mooi. Ben jij ook op zoek naar een magische ervaring? Ik heb mijn favoriete adresjes op dit rustige eiland in Griekenland al voor je verzameld.
Uitkijkpunt op Grieks eiland Zakynthos

Lefkas: een onontdekte parel

Ik neem je graag mee naar bijzondere plekken waar je misschien nog nooit van hebt gehoord. Weg van het gebaande pad en geliefd bij de plaatselijke bevolking. Ik heb het over Lefkas. Hier is de zee kristalblauw, kietelt het witte zand van de fijne strandjes je voeten en zie je olijfbomen zover als je ogen reiken. Zodra ik vanuit het vasteland de brug over rijd en het eiland me in de verte al tegemoet lacht, kan ik niet wachten om nieuwe herinneringen te maken. Lefkas is één van de rustigste, Griekse eilanden en staat bekend om het groene, bergachtige landschap met witte stranden én witte rotsen. Ik knijp mezelf even in mijn arm en schrik (gelukkig) niet wakker. Dit is geen schilderijtje, ik ben er echt! Slapen doe ik vanavond pas in één van de authentieke villa’s in dit prachtige landschap.

Het strand van Lefkas met kristalblauwe zee

Foto: het kristalblauwe water van Lefkas

Geniet van de andere kant van Rhodos

Out of the box denken, laat dat maar aan mij over. Ik laat je zien dat je zelfs op dit eeuwenoude eiland een rustige vakantie in Griekenland beleeft. In het bergachtige landschap kan ik urenlang wandelen terwijl ik fantaseer over de heerlijke Griekse mezedes die ik later ga eten in één van de authentieke taverna’s. Een licht briesje waait door de indrukwekkende pijnbomen terwijl ik richting het schattige dorpje Lindos op Rhodos loop loop. Wist je dat de oostkust bekend staat om prachtige, uitgestrekte zandstranden? En als ik in een actieve bui ben, ga ik juist naar de andere kant van het eiland. Aan de westkust staat de wind perfect voor als ik de golven wil trotseren op mijn surfplank. Na zoveel waterpret wandel ik het liefst nog even in de vlindervallei. Hier vliegt een bonte verzameling vlinders rond. Iedere keer weer spot ik prachtige rondfladderende exemplaren die ik echt even op de foto moet zetten. Bekijk deze schattige adresjes in de buurt zodat ook jij op avontuur kan.

Het ruwe landschap van Rhodos, met een tempel bovenop de rots

Foto: het ruwe landschap van eiland Rhodos

Picture perfect Santorini

Het pittoreske Santorini: I love it! De witte huisjes die tegen de bergen aan zijn gebouwd, de smalle straatjes waar ik iedere keer weer verdwaal, de azuurblauwe zee die naar me glinstert… Zo hoort vakantie te zijn. Ik vind het heerlijk om door de smalle weggetjes en steegjes van Oia te struinen. De meest kleurrijke bloemen versieren hier de muren van de witte huisjes en ik blijf er fotos’ van maken. Het is hier prachtig, en dan heb ik het nog niet eens over de magische zonsondergang gehad. Wat Santorini ook erg bijzonder maakt, zijn de stranden die een zwarte vulkaanachtige kleur hebben. En wat te denken van Red Beach met een rode roestkleur. Eén van de bezienswaardigheden op Santorini die je niet wilt missen. Vooral in het voorjaar is het hier heerlijk rustig vertoeven op dit Griekse eiland. Ik heb vast wat authentieke, witte huisjes voor je op een rijtje gezet.

De wit met blauwe huisjes van Santorini

Foto: het schitterende, wit met blauwe Santorini

Ervaar een vredige lifestyle op Kreta

Herken jij dat ook? Met zoveel rustige eilanden in Griekenland is het moeilijk kiezen. Ook op Kreta heb ik het onwijs naar mijn zin. Ik kom hier al jaren en deel graag mijn favoriete plekjes met je. Zo vind ik het heerlijk om de boot te pakken richting Loutro, een authentiek vissersdorpje. Er zijn hier geen wegen en dat is precies wat het zo bijzonder maakt. Ik vind het stiekem ook fijn om soms een dutje te doen terwijl de Griekse zon mijn huid kust. Dit doe ik bij het strand van Rizovigio. Hier kriebelt het goudgele zand heerlijk onder mijn voeten. Geniet net als ik van een rustige vakantie in Griekenland en bekijk deze unieke logeeradresjes op Kreta. Wat wordt jouw favoriete plek? Deel het met me via mijn Instagram.

In het water ligt een bootje waarmee je naar vissersdorpje Loutro kunt varen

Foto: vaar naar het vissersdorpje Loutro

Zoals je merkt, ligt mijn hart in Griekenland. Vakantieliefde, wat ben je mooi. Zie jij het ook zitten om de rustige kant van de Griekse eilanden te ontdekken? Bekijk dan mijn favoriete adresjes op de rustige Griekse eilanden en laat je verrassen!

09 januari, 2023|0 Reacties

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.