Promotion

Vakantieadresjes met restaurant

Tijdens mijn vakantie ga ik maar al te graag uit eten. En hoe lekker is het, wanneer je voor een goed diner niet de deur uit hoeft! Op deze pagina heb ik al mijn vakantieadresjes met een restaurant voor je verzameld.

Proef de streek bij mij vakantieadresjes met restaurant

Veel van mijn adresjes hebben een eigen restaurant. Wat ik geweldig vind is dat veel van deze restaurants gebruik maken van verse, lokale producten. Geniet van een Griekse salade met tomaten recht uit de tuin, Chianti uit eigen wijngaard of honing gemaakt met liefde door de bevriende imker. Vergeet niet de eigenaar naar de achtergrond van het eten te vragen, de mooie verhalen doen het diner vaak nog lekkerder smaken.

Van authentiek tot experimenteel

Ieder restaurant heeft haar eigen, unieke stijl. Bij veel adresjes kun je genieten van authentieke, huiselijke gerechten, kenmerkend voor de streek waar je op vakantie bent. Er wordt gekookt met recepten die soms al generaties lang in de familie zijn. Andere restaurants zijn meer experimenteel en geven een moderne draai aan traditionele gerechten. Wat je voorkeur ook is, bij onderstaande accommodaties proef je van de lekkerste lokale gerechten. Eén van mijn adresjes heeft zelfs een restaurant met een Michelinster!.

Is enkel een restaurant bij jouw vakantieadresje niet genoeg en wil je je volledig onderdompelen in de lokale keuken? Bekijk dan mijn culinaire vakanties!

Sorteer op:

Je hebt gezocht op

Vertrek

Reisduur

Prijs per persoon

Verblijf

Slaapkamers

Verzorging

Vervoer

Luchthaven

Afstand strand

Afstand centrum

Faciliteiten

Wi-Fi

Sterren

Thema's

Specials