Promotion

Charme hotel

Een goed glas wijn, de ondergaande zon én een leuk gesprek met de eigenaar van het hotel: voor mij bestaat er geen beter gevoel dan dit! Met die lome tevredenheid in mijn lichaam na zo’n dag onderweg is bijkomen in een charme hotel een perfect plan. Zo’n kleinschalig plekje op een unieke locatie, waar de eigenaar nog alle tijd voor je neemt.

Oase van rust en authenticiteit in een charme hotel

Voor mij kan het één niet zonder het ander: om mijn actieve reisleven vol te houden, plan ik zo nu en dan dagen in waarop ik goed uitrust. Maar een dag rust hoeft helemaal niet saai te zijn; veel van de kleinschalige hotels waar ik logeerde zijn van zichzelf al zo uniek en fijn dat ik er met liefde dagenlang zou blijven. Om te genieten van de rust, van de kleinschaligheid, van de aandacht voor de gasten. Zoals bij het plekje La Riserva Montebello in het Italiaanse Lazio. Eigenaar Marco vertelde me honderduit over het plekje, over de geschiedenis en over de omgeving. Hij vertelde me alles over zijn hobby’s en nodigde me zelfs uit voor een kookcursus!

Unieke adresjes in het Middellandse Zeegebied

Juist die unieke pareltjes ontdek ik zo graag: die plekken waarbij je ziet dat de eigenaar zijn uiterste best heeft gedaan om alle aspecten van mijn verblijf tot een succes te maken. Zo vertelde de Griekse Kosmas me hoe zijn vader zijn plekje Caesar’s Gardens Spa Retreat op het eiland Rhodos bouwde tot wat het nu is. Aandachtig luisterde ik naar zijn verhaal, terwijl de geur van verse kruiden af en toe voorbij zweefde. Ik zou nog zoveel meer met je willen delen, maar nog liever laat ik het je zelf ontdekken…

Sorteer op:

Vertrek

Reisduur

Prijs per persoon

Verblijf

Slaapkamers

Verzorging

Vervoer

Luchthaven

Afstand strand

Afstand centrum

Faciliteiten

Wi-Fi

Sterren

Thema's

Specials