Meer dan 20 jaar specialist in unieke vakanties - Klantbeoordeling 9,1 - Lid ANVR en SGR

Villa 1951

Het zou zomaar de Provence kunnen zijn waar ik verblijf, toch is dat het niet. Villa 1951 bevindt zich in de plaats Glyfada aan de Atheense Rivièra, maar ademt een Franse allure: van buiten zie je houten luiken voor de ramen en in de tuin staan vijgenbomen. Binnen zie je ronde elegante vormen, zachte kleuren en antieke details in een prachtige art deco inrichting.

De villa, die oorspronkelijk dateert uit 1950, straalt zoveel rust uit, waardoor je batterijtje zo weer is opgeladen. Het is echt een heerlijk adres voor een comfortabele uitrustvakantie vlak bij de zee. Glyfada Beach bevindt zich op 300 meter en in de omgeving vind je prachtige beach clubs en restaurants waar je wel wilt neerstrijken voor een exotische cocktail. Vergeet dus niet om je mooiste outfits in te pakken voor een avondje flaneren. Met zes slaapkamers is deze villa ideaal voor families of voor een groep vrienden. Er is een keuken aanwezig om zelf iets lekkers in klaar te maken of een privéchef zijn kunsten te laten doen. En laat ik ook de lommerrijke tuin niet vergeten. Een oase van rust met een zwembad van glas, ligbedden en een lange eettafel voor lange, zwoele zomeravonden...

Wat kan jij van dit adresje verwachten?

  • Lommerrijke tuin
  • Vlak bij Glyfada Beach
  • Ideaal voor groter reisgezelschap
  • Franse touch

Het is momenteel niet mogelijk om kamers te tonen.

Verzorging

Logies

In de omgeving

Atheense Rivièra volgens Eliza

  • Combineer stad en strand
  • Stijlvolle beachclubs
  • Ontdek eeuwenoude schatten

Beoordeling(en)

Groepsamenstelling
Toon alleen beoordelingen in mijn taal

100% echte klantervaringen

Richtlijnen voor beoordelingen van gasten
Om de beoordelingsscore en de inhoud van de beoordeling relevant te houden voor jouw komende reis, archiveren wij beoordelingen die ouder zijn dan 36 maanden.

Alleen klanten die via Eliza was here hebben geboekt en in de betreffende accommodatie hebben verbleven, kunnen een beoordeling schrijven. Wij nodigen deze klanten na thuiskomst van hun vakantie via e-mail uit om een beoordeling te schrijven. Indien een klant anoniem een review wil plaatsen, worden gegevens gecontroleerd (zoals boekingsnummer, boekingsgegevens) en zijn deze bekend bij Eliza was here. 

Of het nu negatief of positief is, we plaatsen elke reactie volledig, zo snel mogelijk, nadat deze is gecontroleerd om te voldoen aan de richtlijnen van Eliza was here. 

Richtlijnen voor beoordelingen
Deze richtlijnen hebben het doel de inhoud van Eliza was here relevant en gezinsvriendelijk te houden, zonder de verwoording van de uitgesproken mening te beperken. Elke review is van toepassing, ongeacht de aard van de opmerking. Beoordelingen waarin scheldwoorden voorkomen of die bewezen onwaarheden bevatten worden niet geplaatst.

Beoordelingen moeten betrekking hebben op de accommodatie
De meest nuttige bijdragen zijn gedetailleerd en helpen anderen betere beslissingen te nemen. Gelieve geen politiek, ethisch of religieus commentaar te leveren. Promotionele inhoud zal niet worden geplaatst.

Alle inhoud moet echt en uniek zijn voor andere gasten
Beoordelingen zijn het meest waardevol als ze origineel en onbevooroordeeld zijn. Deze moet van echt van jou zijn.

Respecteer de privacy van anderen
Eliza was here zal haar best doen om e-mailadressen, telefoonnummers, website-adressen, social media accounts en soortgelijke gegevens te verbergen.

De meningen die worden geuit in reviews zijn van klanten van Eliza was here.
Eliza was here aanvaardt geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor recensies of reacties.

Vliegvakantie met eigen huurauto incl. allrisk verzekering

Ontdek je bestemming met je eigen huurauto

Bij alle vliegvakanties van Eliza was here* is een huurauto van de laagste categorie (Klasse Small) standaard bij de prijs inbegrepen, inclusief allrisk verzekering.

De huurauto brengt je niet alleen bij jouw authentieke vakantieadresje, maar je kunt ook veel meer zien van je bestemming!

In boekingstap 1 kun je je auto upgraden en accessoires kiezen. Wil je na het boeken nog iets aanpassen? Ga dan naar Mijn Eliza om de huurauto te upgraden of een kinderzitje of andere accessoires toe te voegen. Tip: indien je met 4 of meer personen op vakantie gaat, raden we je aan om een grotere klasse of extra auto te boeken. Neem voor een extra auto contact met ons op.

* Met uitzondering van Formentera. Hierbij is een fiets inbegrepen om het eiland te verkennen.

De hoofdbestuurder dient:

  • Te voldoen aan de minimum of maximum leeftijd die vermeld staat in de autohuur voorwaarden
  • In het bezit te zijn van een creditcard (inclusief pincode);
  • Een geldig rijbewijs te hebben. 

Indien je een huurauto kiest die op aanvraag is, controleren wij na boeking de beschikbaarheid. Als de auto niet beschikbaar is, geven wij je een passend alternatief 

Bij vakanties met eigen vervoer, is geen huurauto inbegrepen. Op elizawashere.nl/huurauto vind je meer informatie.

 

Helaas...

Er is momenteel geen beschikbaarheid.

Bekijk mijn andere unieke adresjes