Meer dan 20 jaar specialist in unieke vakanties - Klantbeoordeling 9,1 - Lid ANVR en SGR
Ontzorg jezelf op vakantie met de gratis uitpakservice.

Uitpakservice

Zorgeloos beginnen aan je vakantie

  1. Home
  2. Uitpakservice

Uitpakservice

Zorgeloos beginnen aan je vakantie

Het is niet meer mogelijk om gebruik te maken van de uitpakservice, maar houd gerust de website in de gaten voor meer leuke acties! 

Niks is fijner dan na de vliegreis aankomen op je (zonnige) vakantiebestemming. Ik kan niet wachten om mijn spullen achter te laten en op verkenning te gaan. Toch is er vaak één probleem... de bagage! Was er maar een manier om in te checken, alvast op ontdekking te gaan en terug te komen met een uitgepakte koffer...

Dat kan nu! Boek jouw vakantie naar één van de Griekse verblijven hieronder en maak gebruik van de gratis uitpakservice. Bij aankomst wordt je koffer door het personeel of de eigenaren van het verblijf naar de kamer gebracht en uitgepakt. Zo hoef jij alleen nog maar te genieten van je welverdiende vakantie!

De service geldt bij alle vakanties naar:

  • White Village en Avdou Collection Suites geboekt tussen 8 mei - 5 juni, met vertrekperiode 15-mei - 11 juni.*
  • Hotel Kouros geboekt tussen 8 mei - 5 juni, met vertrekperiode 15 juni - 15 juli.*

Dus... waar wacht je nog op?

* Zodra je je verblijf hebt geboekt, sturen we je binnen enkele dagen een mail met alle informatie. Via deze mail kun je aangeven of je gebruikt wilt maken van de service. Bekijk alle voorwaarden van de uitpakservice onderaan de pagina.

 
Laat je koffers uitpakken bij aankomst. Het enige wat jij hoeft te doen is genieten van je welverdiende vakantie!
  • Kickstart je vakantie
  • Unieke service
  • Gelimiteerd aanbod

Voorwaarden

De Eliza was here uitpakservice pilot vindt plaats tussen 15/05/2023 en 11/06/2023 (White Village en Avdou Collection Suites) en tussen 15/06/2023 en 15/07/2023 (Hotel Kouros). Door aan de uitpakservice deel te nemen, bevestigt iedere gast dat hij/zij bereid is een afstandsverklaring te ondertekenen voordat de bagage wordt uitgepakt. 

Eliza was here behoudt zich het recht om de service op elk moment te annuleren. Alle gasten die voor de uitpakservice hebben gekozen, zullen hiervan bericht ontvangen. 

Wie kan deelnemen aan de uitpakservice: 

De uitpakservice is beschikbaar voor iedereen die een Eliza was here vakantie boekt tussen 08/05/2023 en 05/06/2023, waarbij de vakantie plaatsvindt op één van de volgende bestemmingen: 

  • White Village in Rhodos, Griekenland | Eliza was here (tussen 15/05/2023 en 11/06/23)
  • Avdou Collection Suites in Kreta, Griekenland | Eliza was here (tussen 15/05/2023 en 11/06/23)
  • Hotel Kouros in Rhodos, Griekenland | Eliza was here (tussen 15/06/2023 en 15/07/2023)

Heb je vóór 8 mei 2023 een vakantie geboekt voor de aangegeven vertrekperiode en wil je gebruikmaken van de service? Stuur dan een mail naar marketing@elizawashere.nl met vermelding van het boekingsnummer en maak alsnog gebruik van de service.

Het kan zijn dat de service volgeboekt is. Wij zullen je hier dan uiteraard van op de hoogte stellen.

Hoe inschrijven? 

Wanneer een vakantie wordt geboekt naar de bovenstaande bestemmingen binnen het aangegeven tijdsbestek, ontvangt de gast een e-mail waarin hem de kans wordt geboden om deel te nemen aan de uitpakservice. Zodra de bevestiging is ontvangen, zal de gekozen accommodatie op de hoogte worden gebracht en klaarstaan om bij aankomst de service te verlenen.

De uitpakservice is beschikbaar tussen 9.00 en 15.00 uur plaatselijke tijd. Als je na 15.00 uur aankomt, zal de gekozen accommodatie met je regelen dat de service de volgende dag plaatsvindt. Alle bagage wordt binnen maximaal 24 uur na aankomst uitgepakt. 

Opt-in deadline: 
De opt-in voor de service is beschikbaar tussen 08/05/2023 en 05/06/2023.

Verantwoordelijkheid: 
Hoewel alle bagage met de grootste zorg zal worden behandeld, moeten alle gasten voor deelname aan de uitpakservice een afstandsformulier ondertekenen, waarin zij erkennen dat er bepaalde risico's zijn, zoals schade aan of verlies van eigendommen.  

Wij vragen alle gasten om persoonlijke voorwerpen van grote waarde op te bergen in de voorziene kluis en/of bij zich te houden tijdens hun deelname aan de uitpakservice.