Promotion

Vakantiehuis huren

Vakantiehuis huren

Voor mij is het misschien wel de fijnste manier om mijn vakanties door te brengen: in een vakantiehuis! Ver weg van de massa, helemaal mijn eigen plekje. In alle stilte, het liefst met een weids uitzicht over zee of over glooiende heuvels. En dat alles terwijl de huurauto binnen handbereik staat om erop uit te trekken naar nog meer moois in de omgeving…

Vakantiehuis huren op unieke plekjes aan de Middellandse Zee

Ik heb er mijn missie van gemaakt: het ontdekken van vakantiehuizen op unieke plekjes aan de Middellandse Zee. Voor mezelf, maar vooral ook voor iedereen die net als ik zo graag op deze manier zijn of haar vakantie doorbrengt. Want die wens begrijp ik als geen ander. Ik zie mezelf nog zitten in mijn ‘eigen’ authentieke Griekse villa een tijdje terug, of in dat kleinschalige, witte vakantiehuis in Andalusië… En laat ik de prachtige villa’s die ik bezocht in Portugal of op Cyprus vooral niet vergeten!

Een villa huren: rust, ruimte en ultieme vrijheid

Een vakantiehuis huren op zo’n unieke locatie geeft mij steeds weer het ultieme gevoel van rust, ruimte en vrijheid. Terwijl ik dit schrijf, steek ik mijn voeten in het verkoelende water van het zwembad bij de kleinschalige villa op het Griekse eiland Kreta waar ik momenteel vertoef. Het is inmiddels acht uur ‘s avonds en de zon zakt langzaamaan naar beneden. In de verste verte zijn geen mensen te bekennen. Het enige geluid dat hoorbaar is, is die van de wind. En zo nu en dan laat een vogel zijn mooiste lied horen. Is dit niet precies hoe een vakantie hoort te zijn?

Een vakantiehuis huren op een bijzondere plek? Hieronder geef ik je tips voor leuke bestemmingen!

Villa Spanje

Spanje Ontdek Spanje

Villa Portugal

Portugal Ontdek Portugal

Villa Griekenland

Griekenland Ontdek Griekenland
Sorteer op:

Je hebt gezocht op

Vertrek

Reisduur

Prijs per persoon

Verblijf

Slaapkamers

Verzorging

Vervoer

Luchthaven

Afstand strand

Afstand centrum

Faciliteiten

Wi-Fi

Sterren

Thema's

Specials