Promotion

Vakantiehuis Ibiza

  • Home
  • vakantiehuis-ibiza

Vakantiehuis Ibiza

Nippend aan mijn cappuccino in een klein restaurantje, vertel ik aan een goede vriend van me dat ik dól ben op Ibiza. Hij begint te lachen. Nog altijd denkt hij dat Ibiza het feesteiland van Spanje is. Totdat ik hem verklap dat ik er al vele unieke plekjes heb ontdekt, in alle stilte en ver weg van de massa. Hij kijkt verrast op, zijn nieuwsgierigheid is gewekt. Ik vervolg: ‘Mijn mooiste ervaring was misschien wel die witte villa op Ibiza, gelegen tussen de pijnbomen en met eigen zwembad. Zo’n plek waar je alleen met de huurauto kunt komen en waar je enkel nog de vogeltjes hoort fluiten!’

‘Mijn’ Ibiza: een eiland van stilte en verscholen baaitjes

Ik weet nog goed dat ik mijn allereerste vakantiehuis op Ibiza ontdekte. Een uniek en kleinschalig plekje, even van de kust af. De eigenaar, Juan, reed me het Spaanse eiland rond. Hij liet me zien hoe verrassend mooi Ibiza is. Het ene na het andere verscholen baaitje doemde op. Hij nam me mee naar authentieke restaurantjes, waar ik de smaakvolle lokale keuken van Ibiza ontdekte. Een fantastische ervaring!

Een eigen villa op Ibiza…

Jarenlang was ik in dezelfde veronderstelling als mijn vriend. Totdat ik een bewoner van Ibiza ontmoette. Hij vertelde me over de schoonheid van zijn eiland en tipte me over de mooie villa’s op Ibiza, waar ik helemaal tot rust zou komen. Een paar weken later vertrok ik. En hij had gelijk! Ibiza heeft mijn hart gestolen.

Verblijf je liever in een villa op het vasteland van Spanje? Bekijk dan ook eens mijn vakantiehuizen in Andalusië.

Sorteer op:

Vertrek

Reisduur

Prijs per persoon

Verblijf

Slaapkamers

Verzorging

Vervoer

Luchthaven

Afstand strand

Afstand centrum

Faciliteiten

Wi-Fi

Sterren