Promotion

Vakantiehuis Spanje

  • Home
  • vakantiehuis-spanje

Vakantiehuis Spanje

De eindeloze witte huisjes in Andalusië, de prachtige kusten van Alicante, de gezellige steden van Catalonië… Ik ben dól op Spanje! Het land van de beste tapas, kleinschalige dorpjes en lieve locals, waarvan ik er al een paar in de armen heb gesloten als echte vrienden. Spanje is een land dat me nooit zal vervelend. Het liefst verblijf ik in een authentiek vakantiehuis in Spanje. Een eigen huisje, helemaal voor mij alleen!

Een eigen villa in Spanje…

In de afgelopen jaren heb ik veel sfeervolle villa’s in Spanje ontdekt. Een eigen vakantiehuis in Spanje, ver weg van de massa, dichtbij de natuur en met de locals om de hoek. Dichtbij het échte Spaanse leven dus. Daar kom ik altijd weer dankzij mijn huurauto, die me buiten de gebaande paden brengt. Heerlijk vind ik het: dwalen door landschappen, de zon die op de auto schijnt… En dan die stilte als ik eenmaal bij één van mijn plekjes aanbeland. Onbeschrijfelijk!

Waar ligt jouw ideale vakantiehuis in Spanje?

Dat Spanje een fantastisch land is, durf ik inmiddels met zekerheid te stellen. Zo reed ik vorige week nog eindeloos veel kilometers door de glooiende landschappen van Andalusië. Maar niet alleen het vasteland heeft zijn charme, ook de eilanden van Spanje zijn bijzonder. Zo is Mallorca met haar azuurblauwe water één van mijn favoriete bestemmingen geworden. En zo heeft de ruigheid van La Palma en Lanzarote grote indruk op me gemaakt. Verblijven in een vakantiehuis in Spanje is dus eigenlijk áltijd een goed plan, welk plekje je ook bezoekt!

Op zoek naar een vakantiehuis in Spanje op een bijzondere plek? Hieronder geef ik je tips voor leuke bestemmingen!

Villa Ibiza

Ontdek Ibiza

Villa Andalusië

Ontdek Andalusië
Sorteer op:

Je hebt gezocht op

Vertrek

Reisduur

Prijs per persoon

Verblijf

Slaapkamers

Verzorging

Vervoer

Luchthaven

Afstand strand

Afstand centrum

Faciliteiten

Wi-Fi

Sterren

Thema's

Specials