Meer dan 20 jaar specialist in unieke vakanties - Klantbeoordeling 9,1 - Lid ANVR en SGR
Tuin van een vakantiehuis met een zwembad

Vakantiehuis aan de Costa Brava

  1. Home
  2. Verblijf
  3. Vakantiehuis
  4. Spanje
  5. Costa Brava

Jouw favoriete vakantiehuis aan de Costa Brava

Prachtige rotspartijen aan de kust, pittoreske dorpjes en beschermde natuurgebieden vol vogels. De Costa Brava is één van de meest veelzijdige Spaanse regio’s die ik ken. Vanuit je vakantiehuis ben je in no-time op de mooiste plekjes. Costa Brava betekent ruige kust en dat is geen woord te veel gezegd. Alleen al langs de 200 kilometer lange kustlijn duizelt het je van de kliffen, grotten en rotsen. Genoeg te ontdekken dus. De regio valt onder Catalonië, waar je kan kiezen tussen tal van gemoedelijke vakantiehuizen. Heb je je koffer al van zolder gehaald?

Een fijn vakantiehuis aan de Costa Brava

Aan de Costa Brava wemelt het van de kleinschalige, bijzondere adresjes. Een fijn vakantiehuis uitzoeken, is daarom al een feest op zich. Ga je voor een villa vlakbij zee, een knusse posada (herberg) of finca (een stuk grond met een landelijk huis)? Als je met de familie of een groep vrienden gaat, dan is een ruim vakantiehuis aan te raden. Zo is er plek voor iedereen en ga je van daaruit makkelijk op pad. Tijdens een romantische vakantie met je lief of als je een stoere soloreis maakt, dan is het heerlijk thuiskomen in een knusser vakantiehuis. Leuk feitje: bij een fly & drive mag je een vakantiehuis kiezen en krijg je er een huurauto bij. Handig om te gaan en staan waar je wilt!

Op ontdekking door de Costa Brava

Aangekomen in je vakantiehuis? Dan voel je meteen: dit wordt genieten. Mooie vergezichten, een ontspannen sfeer en een zwembad: eigenlijk hoef je de deur niet meer uit. Toch roept Catalonië om verder ontdekt te worden. In het meest oostelijke puntje van Spanje ligt het natuurpark Cap de Creus. Het ruige landschap bestaat grotendeels uit grote rotspartijen en kliffen. Vanaf de kleine strandjes neem je ongestoord een duik in zee. Sla zeker ook het charmante vissersstadje Cadaques niet over, in het uiterste noorden van de Costa Brava tegen de grens met Frankrijk. Schattige witte huizen, knusse terrasjes en vissersboten in de baai maken het een fijne plek om te zijn. Wil je meer van Catalonië ontdekken, bekijk dan zeker deze tips voor een onvergetelijke tijd in de Spaanse regio. Ga je mee naar de Costa Brava?

Boek jij een vliegvakantie dan is deze bij mij altijd inclusief verblijf en huurauto!

Book your holiday with ease