Promotion

B&B

  • Home
  • bed-and-breakfast

De geur van versgebakken brood komt me tegemoet. Het felle Mediterrane zonnetje prikt in mijn ogen. Ik draai me nog een keertje om in mijn comfortabele bed. Wat is wakker worden in een B&B toch heerlijk, vind je ook niet? In de Méditerannée vond ik allerlei unieke adresjes die ik graag met jou deel.

Ervaar het lokale leven

Ik verblijf liever niet tussen de toeristen. Doe mij maar een vakantieadresje middenin de natuur en dichtbij het leven van de lokale bevolking. Mijn B&B’s bevinden zich dan ook altijd ver weg van de massa, op rustige locaties. Ze worden gerund door gepassioneerde eigenaren en hebben vaak maar een paar kamers. Hun B&B is hun trots, dat ze met veel liefde en oog voor detail hebben ingericht. Je kunt hier rekenen op een warm ontvangst! Kijk dus niet gek op wanneer er bijvoorbeeld een welkomstpakketje voor je klaarstaat staat bij aankomst.

Welke unieke B&B past het beste bij jou?

Terwijl ik door het Middellandse Zeegebied trok, ontdekte ik een hele hoop leuke B&B’s. In Spanje viel Ik voor een authentieke rode finca midden tussen de bananen-, sinaasappel-, en avocadobomen. En in Portugal sliep ik heerlijk in een authentieke, natuurstenen quinta. Boek je een vakantie met vliegreis bij mij? Dan is een huurauto altijd bij de prijs inbegrepen. Zelfs wanneer jouw vakantieadresje rustig is gelegen, kun je dus naar hartenlust de streek verkennen.

B&B Portugal

B&B Portugal Ontdek Portugal

B&B Spanje

B&B Spanje Ontdek Spanje
Sorteer op:

Je hebt gezocht op

Vertrek

Reisduur

Prijs per persoon

Verblijf

Slaapkamers

Verzorging

Vervoer

Luchthaven

Afstand strand

Afstand centrum

Faciliteiten

Wi-Fi

Sterren

Thema's

Specials