Promotion

B&B Ibiza

  • Home
  • bed-and-breakfast-ibiza

Bij Ibiza denk je misschien aan feesten en stranden bezaaid met mensen. Wanneer mijn gedachtes naar Ibiza gaan, denk ik aan kleine witte dorpjes, de gastvrije mensen en groene heuvels. Tijdens mijn vakantie verblijf ik altijd graag in een B&B op Ibiza. Hier voel ik me altijd welkom! De rustige ligging maakt het de perfecte plek om te ontspannen. En met de inbegrepen huurauto ontdek je alle onbekende kanten van het eiland.

Tussen de locals in een B&B op Ibiza

Zoals je vast weet is een B&B een kleinschalig vakantieadresje waar je iedere dag wordt verrast met een vers ontbijt. Mijn B&B’s op Ibiza hebben vaak maar een paar kamers en worden gerund door een gepassioneerde eigenaar. Je zal met open armen worden ontvangen! Ook zijn ze vaak rustig gelegen. Niet tussen de toeristen dus, maar tussen de locals. Nadat ik er een nachtje had gelogeerd wist ik zeker dat ik deze met jou moest delen.

Ontdek het authentieke Ibiza

Wanneer je naar Ibiza vliegt met Eliza was here, regel ik altijd een huurauto voor je. Op deze manier kan je het echte Ibiza ontdekken vanuit een klein en sfeervol vakantieadresje. Bezoek gezellige marktjes, ga op zoek naar verlaten baaitjes met turquoise water of bezoek een pittoresk dorpje. Je hoeft je geen moment te vervelen.

Liever een B&B op Mallorca? Daar vond ik ook allerlei leuke adresjes!

Sorteer op:

Vertrek

Reisduur

Prijs per persoon

Verblijf

Slaapkamers

Verzorging

Vervoer

Luchthaven

Afstand strand

Afstand centrum

Faciliteiten

Wi-Fi

Sterren

Thema's

Specials