Promotion

B&B Portugal

  • Home
  • bed-and-breakfast-portugal

B&B Portugal

De eigenaresse van mijn B&B in Portugal komt me tegemoet gelopen met een grote schaal en een grote glimlach op haar gezicht. Op de schaal ligt broa de milho, een typisch Portugees maisbrood. Ik neem een hapje en laat mijn zintuigen hun werk doen; ik voel de zon op mijn huid en neem de geur van vers brood in me op. Wat is een vakantie bij een B&B in Portugal toch heerlijk!

Ervaar de couleur locale in een B&B in Portugal

Voor mij geen vakantie tussen de toeristen. Ik verblijf liever bij een vakantieadresje middenin de natuur en tussen de locals. De B&B’s in mijn aanbod bevinden zich dan ook ver weg van de massa, op rustige plekjes. Ook zijn ze kleinschalig. Dit betekent dat ze worden gerund door enthousiaste eigenaren met veel trots en liefde voor hun vakantieadresje. Dit zie je ook vaak terug aan de inrichting en in de service: aan elk klein detail wordt gedacht. Zelf gebakken cake bij het ontbijt, een flesje wijn bij aankomst, of een extra hartelijk ontvangst; hier krijg je vaak nog de volle aandacht. Boek je een vliegvakantie bij mij? Dan is een huurauto altijd inclusief. Zo kun zelf de streek verkennen.

Van de Algarve tot Porto

Portugal heeft zoveel mooie plekjes om te ontdekken. Hier vond ik dan ook heel wat bijzondere B&B’s. In de Algarve sliep ik in een schattig wit molentje en in Porto verbleef ik in een authentieke gele quinta. Welke B&B in Portugal past het beste bij jou?

B&B Algarve

Algarve Ontdek de Algarve

B&B Porto

Porto Ontdek Porto
Sorteer op:

Vertrek

Reisduur

Prijs per persoon

Verblijf

Slaapkamers

Verzorging

Vervoer

Luchthaven

Afstand strand

Afstand centrum

Faciliteiten

Wi-Fi

Sterren

Thema's

Specials