Promotion

B&B Spanje

  • Home
  • bed-and-breakfast-spanje

B&B Spanje

De lieve eigenaar van mijn B&B in Spanje heeft me uitgenodigd voor het diner vanavond. Wanneer ik het terras betreed, ruik ik het meteen: paella! Ik word hier altijd zo warm ontvangen. Lekker eten en goede tips om de streek te verkennen vliegen me om de oren. Hier leer je pas het echte Spanje kennen.

Ervaar de couleur locale in een B&B in Spanje

Voor mij geen vakantie te midden van de toeristen. Veel liever logeer ik tussen het groen en dichtbij de lokale bevolking. De B&B’s die ik aanbied bevinden zich dan ook ver weg van de massa, op een rustige locatie. Ik kies mijn adresjes zorgvuldig uit, zo weet je zeker dat je terecht komt bij de liefste eigenaren. Deze locals hebben een passie voor hun vak en zullen je met open armen ontvangen. Omdat de adresjes altijd een kleinschalig karakter hebben, krijg je hier vaak nog de volle aandacht.!

Van Ibiza tot Mallorca

Wanneer je met mij naar Spanje vliegt, dan is een huurauto altijd inbegrepen. Of je nu kiest voor een B&B op het gezellige Ibiza of het ongerepte Mallorca, je kunt zelf de streek verkennen. Spanje heeft zoveel mooie plekjes om te ontdekken. Hier vond ik dan ook heel wat bijzondere B&B’s die ik graag met jou deel.

B&B Ibiza

Ibiza Ontdek Ibiza

B&B Mallorca

Mallorca Ontdek Mallorca
Sorteer op:

Vertrek

Reisduur

Prijs per persoon

Verblijf

Slaapkamers

Verzorging

Vervoer

Luchthaven

Afstand strand

Afstand centrum

Faciliteiten

Wi-Fi

Sterren

Thema's

Specials