Promotion

Finca huren

Finca huren

Wanneer ik terugdenk aan mijn vakanties op een Spaanse finca, dwalen mijn gedachten al snel af naar mijn heerlijke vakantie bij Finca del Mundo in Andalusië. Na een hobbelige rit over stoffige weggetjes, omgeven door prachtige bergen, doemde er ineens een schitterende witte woning op. Eigenaresse Susan zorgde ervoor dat ik me meteen thuis voelde op deze plek. En ik wist meteen waarom een finca huren zo’n goed idee is!

Een unieke plek voor jou en je familie

Naast de charmante uitstraling van haar gastenverblijf, mocht ik aanschuiven bij de tapasavond die Susan organiseerde. Later in de week nodigde ze me uit om samen paella te maken. Alsof we elkaar al jaren kenden, zo thuis voelde ik me hier. Zo’n kleinschalige finca met de vriendelijkste eigenaren is voor mij de ideale plek om je vakantie door te brengen met mijn familie of een paar goede vrienden!

Op zoek naar de mooiste kleinschalige finca’s

Dwalend over landweggetjes ontdekte ik de afgelopen jaren al veel bijzondere finca’s. Een explosie van kleuren kwam ik tegen bij Finca Isabel, op het Spaanse eiland Lanzarote. Het zwart van de lava, het wit van de finca en het blauw van het zwembadwater. En daaromheen de talloze kleuren van wijngaarden en fruitbomen. Een uniek plekje, als je het mij vraagt… Op Gran Canaria genoot ik tussen de palmbomen van een prachtige kleinschalige finca: Finca La Mareta. Middenin de natuur van het Spaanse eiland werd ik hier elke ochtend wakker. Na al deze bijzondere ontdekkingen weet ik één ding zeker: een zonvakantie in een finca is altijd een geweldig idee!

Sorteer op:

Vertrek

Reisduur

Prijs per persoon

Verblijf

Slaapkamers

Verzorging

Vervoer

Luchthaven

Afstand strand

Afstand centrum

Faciliteiten

Wi-Fi

Sterren

Thema's

Specials